Heh, mě to dělala taky.. ale duch to opravdu nebyl
Prostě občas když stála na místě a nikdo s ní nehýbal, začala pomalu odjíždět kamsi do rohu, mrcha. Vyřešila to koupě černé podložky..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
tak podložka nemusí být jen černá, já mám modrou a zelenou a jde to na nich taky...hlavně musí být jednobarevná, nebo aspoň co nejméně přechodů barev..
hlavně si pod myš nedávej nějakou která odráží světlo nedoporučuju .. hlavně si na stůl kde příjde klávesnice a myš nedávejte velkou podložku s mapou na které se pěkné láme každé světílko
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty *Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat* Member of the Spyke's Fun Club
Co to máte všichni za stoly? Mě to ani na jednom stole nedělá :) a to sem měl taky levný šmejdy jako je genius.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series Pravidla PC-Help