Příspěvekod sondaw » 06 srp 2008 09:55
Vím, že bych už reagovat neměla, protože jsi topic uzavřel a možná kvůli tomu od moderátorů dostanu, ale nereagovat nemůžu. Trochu se tvému postoji divím, protože se, asi právem, zlobíš na ty, kteří neporadí a problém jen okecávají. Na druhou stranu, jak chceš radu nebo pomoc, když ji vzápětí odmítáš s tím, že program, který nefunguje hned po spuštění, bez sebemenšího zásahu uživatele, je program k ničemu. Docela by mne zajímalo, jaké to programy používáš, že je není potřeba vůbec nastavit a fungují na jedno kliknutí.
FlashGet z tvého pohledu nefunguje a fungovat ani nemůže, protože ho odmítáš nastavit (a já ti ho v žádném případě nenutím). Nejde ale o žádné vrtání se v něčem, čemu nerozumíš, jde jen o to, určit programu základní pravidla, podle kterých bude pracovat a mohu tě ujistit, že pracuje spolehlivě. Torrenty, pokud jsou dostupní seedové a peerové, stáhne bez problémů, mluvím jen z vlastní zkušenosti (ověřeno znovu právě v této chvíli)
Promiň, že jsem topic ještě otevřela, ale tvoje reakce a argumenty mi prostě nedaly, abych to neudělala a možná by mi dali za pravdu i ostatní, že program je většinou potřeba nastavit. Měj se