OT: Jaký holící strojek doporučujete? :-)

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

brano
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: OT: Jaký holící strojek doporučujete? :-)

Příspěvekod brano » 04 lis 2010 22:31

To Tomina: Výborná voľba, poobzerám sa tiež po takom, lebo to večné nabíjanie mi lezie na nervy. A tieto hlavicové menej dráždia pokožku ako planžetové, takže aj tu si trafil. Tak už nech len dlho slúži.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 05 lis 2010 08:14

K minulým Vánocům jsem dostal Philips. Starší model toho,co sis vybral a naprostá spokojenost. Jak dlouhé, tak krátké vousy bez problému. Otec má mnohem dražší strojek a ten mi nesedl. Podivně tahal :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 05 lis 2010 09:20

Když na to tak koukám, tak nemám Philishave, ale taky Philips :) Jediný co mi možná trochu vadí je, že když mám ty tejdenní fousy, tak to docela tahá.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 05 lis 2010 11:10

Ano, to tahání jsem už taky zažil. Ovšem neuvěřitelně tahal ten Gillette Fusion, který jsem používal na mokrý holení snad rok, přišlo mi, že čím víc břitů, tím horší. Ty elektricky tahají, pokud má člověk delší fous snad všechny..v manuálu psali, že se doporučuje holit max. ob den..jinak jsou neúměrně namáhány frézky..ale zatím spokojenost..sice mi trošku zrudl krk, vyskákaly mi tam malý červený tečky, ale prý je to normální. Prý si musí pokožka zvyknout a pak to bude dobrý..uvidíme no.. :-D

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 05 lis 2010 12:23

první 3 - 4 holení jsem měl krk rudý jak sovětský svaz, ale pak se to srovnalo a po holení můžu hned mezi lidi :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

sasshrek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod sasshrek » 05 lis 2010 12:35

Klasický mokrý způsob.Gel,čepelkáč,oplach,gel,čepelkáč,...vyrážky.Chlupy v nose když přejdou vizuální lajnu vytrhávám,chce to minimální nehty.Akorát občas škubnu chlup co je asi kotvený až v mozku,zvuk jak když prdne struna na banju a následné slzení,kýchání a běhání po bytě :lol: .

liborek
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod liborek » 05 lis 2010 21:34

Jen perlička.Když už jsem se někdy potřeboval oholit namokro,ovšem třeba centimetrový fousy,tak jediný co to zvládl byl starý po dědovi.Takový ten bakelitový šroubovací na žiletku..Měl široký obloučky tak se neucpával. Vedle toho jsem měl Gillet na žiletku to už bylom daleko horší a pak dvo a tříbřité čepelky a to už nešlo oholit nic co mělo víc jak milimetr.Hned ucpaný.Tak teď stříhám. :D :D
PS:To se to rozjelo. :P
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 06 lis 2010 12:02

Jo ty starý byly dobrý, ale kdybych se tím měl holit já, tak budu vypadát jak zjizvenej pirát.. :-D
to memphisto: jo tak s tím zarudnutím je to opravdu hrozný..doufám, že to přejde..četl jsem, že si na to musí pokožka zvyknout, ale pak jsou i citlivější typy, který si nezvyknou nikdy a musí se vrátit zpět k žilece..tak uvidíme.. :-D

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 06 lis 2010 17:46

a běhání po bytě

Něco, jako p. Hrušínský v Postřižinách? :lol:
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Pepas87
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepas87 » 06 lis 2010 21:12

tak ja používám stejný typ strojku jaký sis vybral už od Vánoc a stále si na něj pokožka nezvykla...

možná to je tím, že se holím tak jednou za 7 - 10 dní a jelikož to strojek už nebere, tak to nejdřív "osekám" zastřihovačem a až poté do hladka, tak jak se to má dělat správně...
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 06 lis 2010 22:16

Taky se holím jednou za týden (většinou v neděli) a po třech týdnech ok. Vousy mám za tu dobu dlouhé a hrubé a bere to v pohodě

MartinZX9R
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod MartinZX9R » 06 lis 2010 22:18

Tomina píše:...neuvěřitelně tahal ten Gillette Fusion, který jsem používal na mokrý holení snad rok, přišlo mi, že čím víc břitů, tím horší.

V tom s tebou souhlasím. Fusion mě taky dost zklamal. Ale na Mach 3 nedám dopustit. Aspoň pro mě je to nejlepší holítko "na mokro".
I když ne že bych to holení nějak moc řešil. :lol: Tak jsem si Fusion nechal aspoň na hlavu, vlasy s ním jdou docela dobře. :smile:
Přílohy
PC310526a.JPG
Gigabyte B760 Aorus Elite AX (Intel B760), Intel Core i7-13700K + Noctua NH-D15S, Kingston Fury Beast Black (2x 32GB), Gigabyte GeForce RTX 4070Ti Gaming OC 12GB, Samsung SSD 980 Pro M.2 - 2TB, Asus Xonar DSX, Fortron Hydro G 850 Pro - 850W, Be Quiet! Pure Base 500FX, Samsung Odyssey G50A 27", MSI Clutch GM41 LW Wireless, MSI Vigor GK50, W11 Pro 64bit.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”