settopbox digitalní + analogové vysílaní Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: settopbox digitalní + analogové vysílaní

Příspěvekod X » 07 zář 2011 22:27

Tak když to z tebe leze jak z chlupaté deky ... koupíš něco, co ti bude kostičkovat a zamrzat, ale jak chceš ...

Reklama
Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Tazator » 07 zář 2011 22:29

Proto chci radu tady :) a koupím přes internet...
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 07 zář 2011 23:17

Tak když nevíš sám co chceš ...

X píše:Navíc si řekni, co všechno budeš požadovat, například nahrávání digitálu, nebo nahrávání a zcela nezávislé sledování a podobně.

Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Tazator » 08 zář 2011 05:51

Mě je to vcelku jedno. A chci se vejít maximálně do těch 800,- A nahrávání to mít nemusí - stačí základni verze :)
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 08 zář 2011 08:48

Já osobně bych tuto operaci skipnul a koupil rovnou televizi a digitálním a analogovým vstupem. Chápu, že asi nemáš peněz nazbyt, když chceš do settopboxu investovat na nejnižší možné cenové hladině. Rozhodně se tak však vyhneš dalšímu krámu vedle televize, který v této cenové relaci bude jen žroutem elektriky a zdrojem rozčarování ze zamrzajícího obrazu. Také jsem měl levný settopbox a letěl do kontejneru...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Tazator » 08 zář 2011 11:44

Mno na novou nemám - před měsícem sem kupoval PC za 25 000,- a sem na suchu :D Ale televize je ještě dobrá a stará cca 5 let...

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 08 zář 2011 13:47

Boxů bych se tolik nebál, vždyť nás čekají všechny, ať chceme nebo ne. Nastoupí DVB-T2, DVB-C2, DVB-S3 a těště se, už se kutí DVB-T3 :lol: Docela vyhovující by byl All-Box AL15, má dobrou citlivost oproti ostatním boxům (mám doma), ale bohužel chybí MPEG4. Takže v tvém případě bych šel do boxu značky DI-BOX / DI-WAY, ještě mrknu do které verze přesně, protože ne všechny jsou s tou citlivostí tak vydařené ...

Tazator
Level 3
Level 3
Stav:

Re: settopbox digitalní + analogové vysílaní  Vyřešeno

Příspěvekod Tazator » 08 zář 2011 15:12

Co tento? - http://www.videotech.cz/dvb-t-prijimace ... -digipal-2 koukal sem na testy a dopadl dobře...

Peťa
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Peťa » 08 zář 2011 15:21

Hlavně bych se vyhl značce Mascom. Když digitalizace u nás začínala a set top box stál zcela běžně kolem 2000Kč tak celá moje široká rodina kupovala tyto set top boxy. Když jsem to spočítal tak 5 z celkově 12ti zakoupených šlo na reklamaci. Bez problému vždy vyměnili kus za kus a někdy i za novější model, ale obtěžovalo to pořád tam chodit. A že já jsem byl často ten, který byl na reklamaci vyslán :-D Takže nevím jako je na tom Mascom s kvalitou teď, ale ještě nedávno to nebyla žádná sláva.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”