Já jsem jednou třeba viděl na obloze večer něco svítícího. Velikostně tak 50x větší hvězda. Bylo to na místě a vyzařovalo světlo směrem k zemi (byl vidět prostě takový kužel světla), potom se to začalo pomalu přemisťovat po obloze a pak to najednou obrovskou rychlostí zmizelo pryč. Nevím co to bylo, ale v tu chvíli jsme s bejvalkou měli oba husí kůži na zádech a na procházku k lesu se nešlo...
Další co nechápu, ale to jsem nezažil já. Jiná moje bývalá (než jsem ji poznal), tak se stěhovali s rodičema z jednoho baráku kvůli tomu, že se jim doma o půlnoci rozsvěcovali v celém baráku světla. Nikdo to nechápal, takže to řešili. Měli tam různé firmy a zkoumali co to může být (skrat, nebo nějaké jiné chyby v el. instalaci). Na nic se nepřišlo, tak dokonce vypínali hl. jistič a ani to nepomohlo....
A další co je pro mě záhada. Mamky kamarádku zbudila v noci obrovská rána. Šla se podívat jestli se ji někdo nedobývá do baráku, ale okna nebouchaly, za dveřma taky nic, tak šla spát. No a ráno došla do obýváku a obraz který visel už x let na stejném místě ležel na podlaze. Jakoby sjel po zdi a zůstal stát opřenej o zeď s vysypaným sklem. S tím, že háček byl na svém místě jak ve zdi, tak na obraze...
Jsou věci, které mi prostě ježí chlupy na zádech, ale neřeším je. Má to určitě pro každého jiné vysvětlení. Někdo řekne, že je to paranormální jev a někdo to naopak bude chtít logicky vysvětlit a bude si hledat různé teorie proč to tak asi mohlo být...
OT: Paranormální zážitky
Re: OT: Paranormální zážitky
To bych si přál, aby mně doma svítily světla, jistič by byl vypnutý a hlavně aby se netočil elektroměr.

Aby to pak třeba nebylo i naopak - vůbec by nešla elektrika a elektroměr by se točil naplno. Takového ducha bych nechtěl v domě. To už raději nějakého neškodného v bílém lajntuchu.
P.S. To tě pěkně střídaly holky. Známe to - jen kluka otahají a nechají být.
P.S. To tě pěkně střídaly holky. Známe to - jen kluka otahají a nechají být.
- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
http://aktualne.centrum.cz/report/kurio ... ?id=639175
Zajímavej názor :)
Myslím si že je to normální duch, který se náhle zjevil v obchodě.Pozor!!!! Když se pozorně podíváte z místnosti vlevo vyjde po chvíly muž a duch jde potom tam, odkud muž vyšel.Vypadá to že tam nechtěl jít, protože si stále myslí že je živý a že ho někdo uvidí.To je můj názor.Ducha jsem jednou spatřil na vlastní oči a nabyla to zrovna pěkná podívaná.Nemusíte věřit tomu, co jsem napsal ale je to čistá pravda.Na duchy věří málo kdo!!!!!
Zajímavej názor :)
Myslím si že je to normální duch, který se náhle zjevil v obchodě.Pozor!!!! Když se pozorně podíváte z místnosti vlevo vyjde po chvíly muž a duch jde potom tam, odkud muž vyšel.Vypadá to že tam nechtěl jít, protože si stále myslí že je živý a že ho někdo uvidí.To je můj názor.Ducha jsem jednou spatřil na vlastní oči a nabyla to zrovna pěkná podívaná.Nemusíte věřit tomu, co jsem napsal ale je to čistá pravda.Na duchy věří málo kdo!!!!!
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
N o to je škoda protože je svět kterej na v našem chápání a svět duchovní 
mrkněte na film V moci ďábla.Na to jsem čuměl s kámošema v noci na výletě no prostě hnus , když je to vše podle pravdy
nevím jak se tu díváte na boha ale mám pár důkazů jako božích ZÁZRAKŮ .D

mrkněte na film V moci ďábla.Na to jsem čuměl s kámošema v noci na výletě no prostě hnus , když je to vše podle pravdy
nevím jak se tu díváte na boha ale mám pár důkazů jako božích ZÁZRAKŮ .D
Mohl bys sem dát pár důkazů Božích zázraků? Zajímám se o to.
Na oplátku dávám odkaz:
http://web.katolik.cz/feeling/obsah.htm
Na oplátku dávám odkaz:
http://web.katolik.cz/feeling/obsah.htm
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No jo 
Kdyby jsi stál o nějaké zázraky , o kterých se v církvi spekuluje tak bych mohl posloužit.
Chodím do kostela a farář o tom hodňě vykládá a mluvit umí opravdu dobře
Např. - mnich z něhož teče záhadná TEKUTINA a kterej se nerozkládá atd..
No já už musím od PC zatím čau ještě o nečem popřemýšlím

Kdyby jsi stál o nějaké zázraky , o kterých se v církvi spekuluje tak bych mohl posloužit.
Chodím do kostela a farář o tom hodňě vykládá a mluvit umí opravdu dobře

Např. - mnich z něhož teče záhadná TEKUTINA a kterej se nerozkládá atd..
No já už musím od PC zatím čau ještě o nečem popřemýšlím

Tak o ty bych stál.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
nj nj 
Nic předem neslibuju ale určo až to sem hodím Ti napíš PMku

Nic předem neslibuju ale určo až to sem hodím Ti napíš PMku