Noa? Mě je teda jedno co používají ostatní, pro mě je důležitý co používám já. Google si to zasloužil hlavně masivní reklamou, kdy to uživatele pobízí k instalaci (někdy se to samo nainstaluje bez uživatelova vědomí) v každý druhý aplikaci. A tohle neberu jako výhru, protože podstivě si ty uživatele stejně nasbíral Firefox, Google si je zaplatil. Ale to nejspíš nikoho nezajímá, protože jim jde o čísla, ne o to jak na uživatele přišli.
Mě a pár ostatním lidem začal FF dost blbnout, při něčem ve flashi se zasekával/padal a celkově to bylo nestabilní. Všichni jsme přešli na Chrome a nikdo nemáme problém.
Důležité je, že si každý může vybrat prohlížeč, který mu vyhovuje. Ostatní není podstatné. Řeči na téma tenhle prohlížeč mi začal blbnout, nemá nic společného s jeho kvalitou, ale příčinou je v drtivé většině sám uživatel.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC! Nic není dokonalé, ani člověk!
Zajímavé že se chrome tedkon hodně lidem seká při přehrávání flash videa a FF vůbec... a jsou tak zhruba stejně rychlí... ale já používám chrome jelikož se mi zatim nic neseká... ale nejsem proti FF
CPU: AMD Ryzen 5 3600 GPU: SAPPHIRE PULSE Radeon RX 580 8GB GDDR5 MB: MSI B450-A Pro RAM: Crucial Ballistix 16GB (2x8GB) DDR4 3000 PSU: Be quiet! System Power 9 - 600W BN247 SSD: Intel SSD 660p, M.2 - 1TB
Sice reaguji později a doufám že nerozpoutám nějakou flame, ale bylo by mi líto, kdybyste o to heslo přišli. Takže: Kdyby volby mohly něco změnit, už dávno by je zakázali.
ITCrowd: Pravda - a z toho vyplývá jedno: všechny je postřílet.
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Blue Spirit: Jakto, že jsem tyto příspěvky nepatří? Je to řešení? Ano je! Takže to sem patří, pokud se bavíme o politice, tak to sem patří a je to dokonce nejrozumnější věta, kterou tu kdo napsal...
Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
Teda, tady uz je to jak diskuse na Idnes....... tam by taky lidi nejradsi veseli nebo strileli politiky, ktere si sami zvolili. A co misto nich? Frantu z Horni Dolni ktery v davu nejvice krici? To je presne ten zpusob, jak se dostavaji k moci diktatori.