Se mrkneš na Mapy.cz tam máš barák shora :) moje fotka v profilu ne sranda, na net nedávám moje fotky.
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint iPhone XS Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian) XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
Fotka z 21.září 2008 - takže kapičku starší.. Bohužel nejsem fotogenickej tak nemám z fotek moc ne výběr. Jedinou co jsem našel -> časem rád přidám
našel jsem fotku na facebooku. Bohužel tenhle guláš byl kapku ostřejší a snědl jsem ho víc neý je zdrávo a měl jsem z něj zánět žaludku - nikomu nepřeju
welcome to hell ... to je kruta fotka. By jsi mel znat pisnicku, ktera uz je davno zapomenuta (a snad to hralo Turbo v davne dobe metalovych experimentu): - inzenyr tovarni o sobe vypravi co vsechno do pece da (mittal steel vidim)
Koukám, že namísto xichtů tu jsou obrázky vašich příbytků :) Tak já se přidám taky, ale trošku jinak, a to obrázkem, kde bych chtěl pracovat (obr.1) a kde bydlet (obr.2) Schválně, kdo pozná o jaké místo se na Obr. 2 jedná
Obr.1
Obr.2
Nejlepší hra je Excel! • Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené »»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora. Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.