Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
Ježiš, to už jsem viděl aspoň 20x 

GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit: Neříkej, že jsi se tomu ani trochu nezasmál. Já se tomu směju už několik dní. Proto jsem to sem také dal.

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
-
- Pohlaví:
Nezasmál. Že se to stát mohlo je možné a že se člověk může po... je jisté.
Na tom až na výjimky není nic srandovního.
Na tom až na výjimky není nic srandovního.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Tohle je FAKE jak poleno proboha!!! Tahle zpráva se objevovala všude možně a kdyby vás to zajímalo, tento "frajírek" se s tím přišel chlubit i na naše fórum...
Martin: No jasně, už ani nevíš kolik ti je. Ve skutečnosti seš nějakej třináctiletej fracek, a věř mi že si to tu myslí každej uživatel kterej sem trochu aktivněji chodí.
Asi jako když si mi psal, že za mnou přijedeš (svým autem, asi na dálkový ovládání který ti koupila maminka), a dáš mi lekci, nebo jak si to psal.. Nj, plná huba keců, a nakonec nic.
Věř mi, lidi tě nebudou respektovat když si nastavíš věk přes deset let vyšší, důležitý je co máš v hlavě, a tam máš úplný.. nic.
Je tu jeden kluk, nick Ondoubek, je mu dvanáct, ale lidi ho tu berou stokrát víc, než tebe. A víš proč? Není tak blbej jak ty, nezakládá si neustále trapný účty ze kterejch píše stupidní dotazy a nadává modům, a hlavně má nějaký koníčky, ale ty, ty jen sedíš doma u kompu s pitíčkem (coby pivem) a spamuješ na fórech. Takže vidíš, že věkem to není.
/sry za urážky, ale někdo mu to napsat musel
Je možný, že tohle je fake, ale jak píše BS, člověk se může posrat, i když to nečeká. Sám jsem to zažil, ne přímo já, ale někdo v rodině..
Asi jako když si mi psal, že za mnou přijedeš (svým autem, asi na dálkový ovládání který ti koupila maminka), a dáš mi lekci, nebo jak si to psal.. Nj, plná huba keců, a nakonec nic.
Věř mi, lidi tě nebudou respektovat když si nastavíš věk přes deset let vyšší, důležitý je co máš v hlavě, a tam máš úplný.. nic.
Je tu jeden kluk, nick Ondoubek, je mu dvanáct, ale lidi ho tu berou stokrát víc, než tebe. A víš proč? Není tak blbej jak ty, nezakládá si neustále trapný účty ze kterejch píše stupidní dotazy a nadává modům, a hlavně má nějaký koníčky, ale ty, ty jen sedíš doma u kompu s pitíčkem (coby pivem) a spamuješ na fórech. Takže vidíš, že věkem to není.
/sry za urážky, ale někdo mu to napsat musel
Je možný, že tohle je fake, ale jak píše BS, člověk se může posrat, i když to nečeká. Sám jsem to zažil, ne přímo já, ale někdo v rodině..
Just Fucking Google It!
Edit: To je jedno...
Naposledy upravil(a) Layo dne 26 lis 2012 22:42, celkem upraveno 2 x.
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
-
- Pohlaví:
Vy tu jste asi všichni malý kluci. Layo, pak se pochlub co ty si udělal s mozkem. Tečka
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Mno s falešnými účty, jak víš jsem již skončil. A je mi skutečně 26. Nevím jak ti to dokázat. Když ti pošlu fotku, tak mi jistě napíšeš, že je falešná. Znám tě jako svoje ošoupané boty. Každopádně, vím moc dobře, že na tuto chvilku jsi čekal dlouhej půl rok
. Mno povedlo se ti to
...
Já nepotřebuji, aby mě lidi ,,nějak brali´´. Mám své názory, vždy píšu to, co si myslím. Ale to už jsem ti do SZ psal asi milionkrát a ty, jako tučňák jsi to bohužel nikdy nepochopil.
Navíc... těch s****k a sprosťáren, kterejch si mi celkově poslal do SZ jsem si o tobě udělal docela dobrý obrázek! A nesmazal jsem je (jistě víš proč)... Přemýšlej laskavě o tom
.
Ale vraťme se k normálnímu tématu - každý máme jiný smysl pro humor
. Mne toto třeba strašně rozesmálo, proto jsem to sem dal.

Já nepotřebuji, aby mě lidi ,,nějak brali´´. Mám své názory, vždy píšu to, co si myslím. Ale to už jsem ti do SZ psal asi milionkrát a ty, jako tučňák jsi to bohužel nikdy nepochopil.
Navíc... těch s****k a sprosťáren, kterejch si mi celkově poslal do SZ jsem si o tobě udělal docela dobrý obrázek! A nesmazal jsem je (jistě víš proč)... Přemýšlej laskavě o tom

Ale vraťme se k normálnímu tématu - každý máme jiný smysl pro humor

Naposledy upravil(a) Martin63 dne 26 lis 2012 22:49, celkem upraveno 1 x.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Račte se umravnit, nebo to začnu mazat!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Layo píše:Klasika jako většina co studuje automechaniku a další obory, který se daj udělat bez mozku.
Jinými slovy chceš naznačit, že na opravu auta nejsou potřeba znalosti, je tak? Pak jistě dokážeš i ty opravit např. zadřený motor na autě. Nechci ti křivdit, ale asi ani nevíš, z čeho se ten motor skládá, natož jak pracuje a rozebírá... A když se ti porouchá auto, jedeš s tím za kým? No za automechanikem. Tak až mu to auto dovezeš, nezapomeň mu říct, že je "bezmozek"

A říkej to i všem ostatním oborům, jako malíři, truhláři, elektrikáři aj. S takovou to dotáhneš daleko.
Dneska má dobrý malíř, truhlář či elektrikář víc peněz, než studovaný informatik s VŠ. Jen si to ti mladí neuvědomujou a furt se cpou na střední informatické s vidinou toho, jak se tam jen "paří na kompu"
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Možná se budeš divit, ale vím jak motor pracuje a z čeho se přibližně skládá. Auto nemám a opravy mě trápit nemusí. U čeho se musí myslet studuješ-li na malíře/truhláře?
Pravda s těma dětma co se cpou na IT, sám mám ve třídě pár pitomců co šli na IT protože mají rádi hry nebo facebook...
Pravda s těma dětma co se cpou na IT, sám mám ve třídě pár pitomců co šli na IT protože mají rádi hry nebo facebook...
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”