Každá práce má svoje a každá vyžaduje určité znalosti a každá práce je potřebná. Osobně jsem dělal elektrikáře, ale také topiče v krematoriu, anebo rohlíky v pekárně. Také jsem se živil opravou elektroniky a mnoha jinými věcmi.
Každé - dobře odvedené práce je si třeba vážit.
Není práce horší a lepší, je jen lépe anebo hůře odvedená.
Je ale třeba diferencovat. Nemůžu chtít od dobrého automechanika vymalovat byt a obráceně.
Každý umí to svoje a toho je třeba si vážit.
Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové
Layo: Věř, že existují i lidé, kteří nepohrdají "ruční prací". Jsou lidi, kteří mají vystudovaný 3 vejšky, postavili si barák, ve volným čase jsou na zahradě, nebo se i hrabou v autě. Proč to dělají? Protože chtějí relaxovat.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Martin: Víš o mě všechno? Nevíš ani jak se jmenuju. Kolik SZ si mi poslal je mi jaxi jedno, protože jsem si tě zablokoval, páč mě ten tvůj spam už unavoval.
Tady je vidět ta inteligence. Vysmívat se normálním lidským problémům? Počkej až ty se jednou posereš, a všichni se ti budou smát, jaký seš prase. Schválně, jestli ti to pořád bude připadat tak vtipný.
Layo: Co myslíš? Nech si vymalovat dvě identický místnosti, jednu si nech vymalovat profesionálním malířem, druhou od souseda za pivo.
A nebo si nech udělat skříň, od souseda a truhláře. Věř mi, uvidíš ten rozdíl.
Tady je vidět ta inteligence. Vysmívat se normálním lidským problémům? Počkej až ty se jednou posereš, a všichni se ti budou smát, jaký seš prase. Schválně, jestli ti to pořád bude připadat tak vtipný.
Layo: Co myslíš? Nech si vymalovat dvě identický místnosti, jednu si nech vymalovat profesionálním malířem, druhou od souseda za pivo.
Just Fucking Google It!
Na tyhle pripady pozor - znam par sousedu kteri vymaluji pokoj lip nez nekteri maliri a udelaji lepsi skrin nez nekteri truhlari.
(a to neni narazka na tu reklamu na slusne ....eee... nase spoluobcany)
A ten rozdil je opravdu videt
Zvlast kdyz se ten profesionalni remeslnik jako prvni shani po lahvaci......
Spoluzak stavel dum, za tu doby musel vyhodit (nektere po nekolika hodinach) opravdu mnoho delniku a remeslniku, naprostou vetsinu z nich ceskeho puvodu. Dal by se z toho udelat i zebricek narodnosti a jejich vztahu k praci.
Pozdrav memu automechanikovi vyridim, i pochvalim ho jak to auto pekne udrzuje... a to prosim bez mozku
(a to neni narazka na tu reklamu na slusne ....eee... nase spoluobcany)
A ten rozdil je opravdu videt

Zvlast kdyz se ten profesionalni remeslnik jako prvni shani po lahvaci......
Spoluzak stavel dum, za tu doby musel vyhodit (nektere po nekolika hodinach) opravdu mnoho delniku a remeslniku, naprostou vetsinu z nich ceskeho puvodu. Dal by se z toho udelat i zebricek narodnosti a jejich vztahu k praci.
Pozdrav memu automechanikovi vyridim, i pochvalim ho jak to auto pekne udrzuje... a to prosim bez mozku

- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Pánové, hlavně se tu nehádejte.
A když už jsme u těch mozků vyzkoušejte si jak jste schopni zvládat "multitasking"...
http://www.kongregate.com/games/IcyLime/multitask

A když už jsme u těch mozků vyzkoušejte si jak jste schopni zvládat "multitasking"...
http://www.kongregate.com/games/IcyLime/multitask
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To je hold dnešní generace mladých. Manuální práce si neváží. Každý druhý studuje bulvární obory jako ekonomiku, práva, evropské studie, apod., protože dnes na VŠ berou kde koho... Takových lidí je jako sra***, ale potřebných oborů jako zedník, klempíř, instalatér nejsou a pak se diví, že na tyhle lidi se čeká měsíc než dojedou něco opravit. Přitom tyhle práce jsou opravdu lépe placené... Třeba známý je zedník a dělá jen sezóně, ale za pár akcí na stavbách vydělá tolik, že do akcí v dalším roce nemusí hrábnout a v pohodě z toho živí rodinu a jezdí si v novém bávu :-) Kdo z vás to má? :-)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Řada posledních příspěvků naplňuje druhou část názvu tématu: "k pláči"... Vraťme se prosím trochu více k celému názvu a více k věci.
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
No já se bavím nad tím, jak se tam hoši hádají :)
memphisto: Tak tak, šikovný truhlář v 19 letech si za měsíc vydělá víc než učitel s 20letou praxí. To samé i zedník.
//Nechci dávat další OT příspěvek, tak vlezu do tvého příspěvku, koneckonců reaguji na tebe :-)
//Mám maturitu, obor mechanik-elektronik, více než 20 let praxe, 29.000 čistého. Kamarád učitel, dvě vysoké školy, ta druhá speciální pedagogika, pět let praxe vychovatel v dětském výchovném ústavu, pět v klasické základní škole, pět ve zvláštní škole, 19.000 čistého...
//Karlos
memphisto: Tak tak, šikovný truhlář v 19 letech si za měsíc vydělá víc než učitel s 20letou praxí. To samé i zedník.
//Nechci dávat další OT příspěvek, tak vlezu do tvého příspěvku, koneckonců reaguji na tebe :-)
//Mám maturitu, obor mechanik-elektronik, více než 20 let praxe, 29.000 čistého. Kamarád učitel, dvě vysoké školy, ta druhá speciální pedagogika, pět let praxe vychovatel v dětském výchovném ústavu, pět v klasické základní škole, pět ve zvláštní škole, 19.000 čistého...

//Karlos
MSI B450 A-PRO MAX, Seasonic S12II 500 W, AMD Ryzen 2600 3,4 GHz, 8 GB Kingston DDR4 3200 MHz, Asus Radeon RX 5500 OC 8 GB, Kingston SSD 250 GB, Windows 10 64bit, case Thermaltake Matrix, Arctic Freezer 33 + 2x Arctic PWM 140 mm
S 29.000 bych byl spokojenej
.

GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Macbook Pro 15'' Retina 2.0/16/256
- Martin63
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
tux píše:Martin: Víš o mě všechno? Nevíš ani jak se jmenuju. Kolik SZ si mi poslal je mi jaxi jedno, protože jsem si tě zablokoval, páč mě ten tvůj spam už unavoval.
Já už jsem se taky po*ral

Raději se 3x zeptej, než provedeš něco, čeho bys pak mohl litovat.
Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.

Je lepší to opravit přes TeamViewer a do fóra pak napsat konečné řešení problému, než trávit drahocenný čas radou, kterou méně znalý člověk může pojmout jinak, než byla samotným tvůrcem myšlena.
Jsem tu, pokud nemůžu spát, a pokud nemůžu spát, tak je něco špatně.
-
- Pohlaví:
Co se týče zmiňované nečekané události, je zmíněna třeba i v literatuře - Zkuste třeba od F. Fajtla knihu Boje a návraty. Zde je zajímavá zápletka kdy podobné problémy donutí přistát pilota stíhačky na louce a je přitom málem zajat. Celý případ byl šetřen plukovníkem, kterému se stalo totéž a aby neutrpěl ostudu přistál dlouze, zastavil na konci dráhy a stihl to akorát tak pod křídlo. Takže se to stává a jak moc je to komu směšné je individuální.
No a k tomu bezmozku - Existuje jediná forma života s 200 žaludky a bez mozku. Co to je?
No a k tomu bezmozku - Existuje jediná forma života s 200 žaludky a bez mozku. Co to je?
Medúzy nemají mozek :)
GIGABYTE Z68XP-UD3| Intel Core i5-3570K @ 4,3Ghz + 212+EVO | HD 7950 FLEX 3GB GDDR5 1200/1650 | GEIL RAM DDR3 8GB(2x4GB) 2133Mhz | SEASONIC S12II-520W | Corsair 300R | OCZ Vertex 4 - 128GB | WD Green 2TB | Dell UltraSharp U2713HM - 27' 1440p
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”