MS v hokeji 2011 Vyřešeno
Re: MS v hokeji 2011
Rusové si nedovolí ke Kanadě to co k nám, představte si jaké kapky by dostali v NHL. Navíc má Kanada takové klacky, kteří se zastanou např. Jason Spezza nebo Dion Phaneuf (to je zabiják) Rusové zjístí co si můžou dovolit, až dostanou na budku, zápas pro ně končí.
Přeju jim prohru!

AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Přeju jim prohru!
To v této zemi (s vyjímkou pár kryptokomunistů) od roku 1968 každý...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
Ale kanadě taky 

AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
Tak jasné, že oba jsou potenciální soupeři, ale to je každý.
Karlosovi šlo úplně o něco jiného
...
Karlosovi šlo úplně o něco jiného

Ntb: HP Pavilion 13-a250nc
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
PC: i7-4770 + Noctua NH-U9B SE2 / GIGABYTE GA-B85M-D3H rev.1.1 / 2x Kingston HyperX Fury White 4GB 1866 MHz / Asus RX-570 OC / Samsung 870 EVO 500GB / Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB /BITFENIX Neos, bílá + EVGA 500B / Win11 Home 64bit / AOC i2369VM
+ Genius SW-HF 5.1 4000
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
Přesně. I kdyby šlo o turnaj ve cvrnkání kuliček, tak jim budu přát prohru, byť by to rozhodlo o tom, že budeme hrát s mnohem silnějším soupeřem. Nevadí mi, když naši reprezentanti odjedou bez medajlí, podstatné je, aby Rusáci dostali na zadek. A to letos klaplo. Já jsem spokojený, mistrovství může skončit...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
To já neeeeeeeeeeee, ještě medaili, nadřeli se jako koně, tak ať ji ti naši bejci mají a nejlíp to žlutou 

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
- Pohlaví:
Já jim také přeju to zlato - zaslouží si ho. A to že vyklepnou rusáky je taková velká perla na dortu! 

- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
je fakt, že naši na zlato mají - bez diskuze. mají výsledky, hrají hokej na který se dá koukat, nikdo si to nezaslouží víc a to bez nadsázky.
bylo by to nespravedlivé, kdyby vyšli naprázdno.
dneska musíme strýčka Sama vyklepnout, naši sou jednoznačně lepší. Škoda Martina Havláta, ten asi už dohrál
doufám, že dneska Klofák (Záruba) s Hostákem zase budou hláškovat, ty dva sou super komici
a z Davida Pospíšila se vyklubal taky pěknej srandista
bylo by to nespravedlivé, kdyby vyšli naprázdno.
dneska musíme strýčka Sama vyklepnout, naši sou jednoznačně lepší. Škoda Martina Havláta, ten asi už dohrál

doufám, že dneska Klofák (Záruba) s Hostákem zase budou hláškovat, ty dva sou super komici

a z Davida Pospíšila se vyklubal taky pěknej srandista

"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
Hmm, krom Záruby nemusím ani jednoho, navíc je tam jeden z minula, na kterého mám alergii....
Svého času jsem když to bylo možné vypínal při hokeji zvuk, pak zapnul tranďák a naladil hokej, kde to komentoval Gabo Zelenay > to byla krása
Krůži, krůži ako orol nad Tatrami
Už sa šmýka už sa šmýka, joj zošmykol sa
Je to gól nie je to gol, je to gol nie je to gól, JE TO GÓL
A další nezapomenutelné absolutní 1
(člověk měl dojem, že sleduje jiný zápas
)
Svého času jsem když to bylo možné vypínal při hokeji zvuk, pak zapnul tranďák a naladil hokej, kde to komentoval Gabo Zelenay > to byla krása

Krůži, krůži ako orol nad Tatrami

Už sa šmýka už sa šmýka, joj zošmykol sa

Je to gól nie je to gol, je to gol nie je to gól, JE TO GÓL

A další nezapomenutelné absolutní 1

(člověk měl dojem, že sleduje jiný zápas

Naposledy upravil(a) jaojao dne 11 kvě 2011 09:24, celkem upraveno 1 x.
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
dneska když si pustíš komentář třeba na STV1, tak se to nedá poslouchat, jak je to suchý.
Hosták je skvělej, dodnes si pamatuju, jak při rozboru elektronickou tužkou místo, aby rozebíral nějakou akci, tak se věnoval tomu, jak jsou otevřená vrátka na střídačku a moc hezky to tam rozkreslil
Hosták je skvělej, dodnes si pamatuju, jak při rozboru elektronickou tužkou místo, aby rozebíral nějakou akci, tak se věnoval tomu, jak jsou otevřená vrátka na střídačku a moc hezky to tam rozkreslil

Sledoval jsem jich tam několik, z Blavy OK, ale z Košic, nevím koho to tam mají/měli znělo mi to hodně suše a jakoby to komentovali nějací "dědkové"...
Pro mne vždy byl a zůstane jako jednička nezapomenutelný, a myslím že i nikým nenahraditelný, jedině GABO ZELENAY !!!!
Malá ukázka jeho umění (Gabo/ Lasica Satinský)

Pro mne vždy byl a zůstane jako jednička nezapomenutelný, a myslím že i nikým nenahraditelný, jedině GABO ZELENAY !!!!

Malá ukázka jeho umění (Gabo/ Lasica Satinský)

- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
tady jsou nejlepší hlášky komentátorů včetně toho tvého: http://sport.sme.sk/ninajovsvet/Gabo-Zelenay/k/84
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3335
-
od RostislavC
Zobrazit poslední příspěvek