Jak a čím nahrávat DVB-T?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Mr.Voza
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jak a čím nahrávat DVB-T?

Příspěvekod Mr.Voza » 29 črc 2013 11:05

richchie píše:Divím se jedné věci,že tazatel má tuner k pc a ještě nevyzkoušel možnosti nahrávání a použití EPG-PVR nebo Timeshift pokud daný přístroj umí aby vůbec vyzkoušel co mu bude vyhovovat.

Protoze jsem v SW, kterej k tomu tuneru mam vubec nenasel tu moznost nastavit casovy nahravani primo v EPG. Kdyz jsem si chtel na tom tuneru v PC neco nahrat v dobe kdy jsem nebyl doma, tak jsem nastavoval rucne cas nahravani s tim, ze jsem na konec tak hodinu pridal - prave proto, ze nejenom Nova nedodrzuje casovej plan. Takze jsem ani nevedel, jestli DVB-T vysilani neco na zpusob Showview vubec umi.

petr22 píše:...EPG resi ledacos, ale porad neresi to ze TV Nova vysila hodinu pozadu (takze se vzdy musi nastavit presah 20-60 minut)...

Touhle vetou jsi me trochu zaskocil. Kdyz si teda v EPG nastavim, ze chci nahrat porad, kterej podle planu bude treba 12:00-13:00 a budou ho vysilat az treba 12:15-13:15, tak me set-top box nahraje kterej casovej usek? 12:00-13:00, jak je to zadano v EPG a pak me tam bude poslednich 15 minut poradu chybet, nebo nahraje skutecnej cas kdy se bude porad vysilat - 12:15-13:15?

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 29 črc 2013 11:08

Nahraje to podle EPG, proto je tam moznost nastavit o kolik minut driv ma zacit a o kolik minut pozdeji skoncit

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 29 črc 2013 11:11

Proč nenapíšeš konkrétně jaký soft?Je jich i spousta zadarmo,které se nechají použít.

Mr.Voza
nováček
Stav:

Příspěvekod Mr.Voza » 29 črc 2013 11:42

richchie: u TV tuneru do PCI jsem mel Winfast PVR2 a u USB tuneru byl nejakej jinej, ale ten nefungoval (nazev nevim), tak jsem ho pouzival taky s tim Winfastem. Vim, ze je hodne softu zadarmo, ale to nic nemeni na tom, ze kdyz budu treba celej vikend pryc a budu chtit neco nahrat, tak budu muset nechat komp celej vikend zapnutej, coz nechci. Proto hledam jinou jednoduchou a levnou moznost, jak neco z DVB-T nahrat.

petr22: Aha - takze v EPG najit porad, kterej chci nahrat, ten oznacit pro nahrani a pak jeste rucne prodlouzit cas ukonceni nahravani, aby konec nechybel... to jsem teda myslel, ze by to mohli mit vychytanejsi a po DVB-T posilat pro tenhle ucel nejakej signal kdy danej porad skutecne zacina a kdy konci :?

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 29 črc 2013 12:38

To je tak těžké pochopit,že mě nejde o to zprovoznit pc ale,že už máš momentálně možnost pomocí tuneru v pc vyzkoušet jak funguje EPG a další možnosti tuneru a ty pak budeš mít možnost při výběru přístroje posoudit co ti bude vyhovovat?

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”