richchie píše:Divím se jedné věci,že tazatel má tuner k pc a ještě nevyzkoušel možnosti nahrávání a použití EPG-PVR nebo Timeshift pokud daný přístroj umí aby vůbec vyzkoušel co mu bude vyhovovat.
Protoze jsem v SW, kterej k tomu tuneru mam vubec nenasel tu moznost nastavit casovy nahravani primo v EPG. Kdyz jsem si chtel na tom tuneru v PC neco nahrat v dobe kdy jsem nebyl doma, tak jsem nastavoval rucne cas nahravani s tim, ze jsem na konec tak hodinu pridal - prave proto, ze nejenom Nova nedodrzuje casovej plan. Takze jsem ani nevedel, jestli DVB-T vysilani neco na zpusob Showview vubec umi.
petr22 píše:...EPG resi ledacos, ale porad neresi to ze TV Nova vysila hodinu pozadu (takze se vzdy musi nastavit presah 20-60 minut)...
Touhle vetou jsi me trochu zaskocil. Kdyz si teda v EPG nastavim, ze chci nahrat porad, kterej podle planu bude treba 12:00-13:00 a budou ho vysilat az treba 12:15-13:15, tak me set-top box nahraje kterej casovej usek? 12:00-13:00, jak je to zadano v EPG a pak me tam bude poslednich 15 minut poradu chybet, nebo nahraje skutecnej cas kdy se bude porad vysilat - 12:15-13:15?