Rum je nejlepší do čaje... :)
http://www.youtube.com/watch?v=2r3mJA6e ... re=related
Pivo nebo štamprle ?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pivo nebo štamprle ?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Ano do čaje. Jako tej četníci z Putimi za 1.sv. války
Z nich si vezměme příklad

Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Když pivo, tak Gambrinus, ale jinak whisky..z vína se mi obrací žaludek..
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To mě zase z rumu a vodky. Když už panáka tak jedině babkovskou zelenou
. Na pivo ale prostě nic nemá.

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
jeje a když vidím na ulici ty pupíky od čeho to asi bude že???vypít 5 kousku a ještě k tomu u pc :)
ale když už tak slivovici a... Maršal Malinovsky
ale když už tak slivovici a... Maršal Malinovsky

Rozhodně točenou dvanáctku Budvara, ale až po minimálně dvou brčkách pravý český travičky... 
Hold jsem z Mostu... hulič srdcem i duší. Však mi to ty plíce jednou vrátí, patřim mezi hardcore bikery a kolem žiji.
Někdy mám problém s rozdýcháním po pár kilometrech stoupání do kopců...
a to to jezdim už pěkných pár let.

Hold jsem z Mostu... hulič srdcem i duší. Však mi to ty plíce jednou vrátí, patřim mezi hardcore bikery a kolem žiji.

i7 9700K + SC Ninja 5, ROG STRIX Z390-F GAMING, RTX 4070Ti Gaming OC, M.2 XPG GAMMIX S11 Pro 1TB,
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
HyperX 16GB DDR4 3600MHz CL17 FURY Black series, RM750xCorsair, SSD Kingston 1T + 120GB
MSI MAG VAMPIRIC + 2x140mm,1x120mm fans Noctua - noRGB!
Creative Sb audigy FX.
AOC Q27G2S/EU Gaming QHD
1. Radegast
2. Budvar a Pilsner
3. Ostravar
Nejhnusnější pivo je gambrinus vubec nevím jak taky šit muže sponzorovat 1.ligu, jinak tvrdy piju jenom jak uz sem ozraly
2. Budvar a Pilsner
3. Ostravar
Nejhnusnější pivo je gambrinus vubec nevím jak taky šit muže sponzorovat 1.ligu, jinak tvrdy piju jenom jak uz sem ozraly

AMD Athlon 64 3000+, 2,5 GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB), HDD: WD 80 GB, WD 500 GB, OS: Windows XP Professional (32-bit), Fedora 16
NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)
NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jsem tak od všeho něco ale spíše pivař. Když na chuť, tak Stella,Heineken,Hoegaarden(+mnoho dalších dražších značek). Když na pivo, tak Šeráčka a když do hospody, tak Radegast. Z panáků patří mezi favority Honzík Becherů a vodka s redbullem. No a pak nějaké to lepšejší vínko, aby nebyl hlavobol(např.:Kagor).
- Crave
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jelikož jsem ze Slovácka, tak vinko každopádně..jinak slivovička no.1 a jako každý správný čech, pivo..pivo, ale jaké?..Géčko, Staropramen, Plzeň(lahoda), Budvarem taky nepohrdnu..momentálně v USA-tolik druhů piv, co jsem tady vypil za 2 měsíce, jsem nevypil ze celý život v Česku (např. irský Harp, německý Beck´s, Spaten, Warsteiner, Grolsch, St. Pauli girl, australský Forster´s, japonský Sapporo, mexický Dos Equis XX, jinak Carlsberg, Heineken, Stella Artois a asi skotské-nevím-George Killian´s..z amerických Miller, ale to je břečka)...
všecko 12° lahváče 0,33l..ale třeva Forster´s je v plechu 0,75litra:D:D.takže hodně druhů piv tu je..a mnohem více neokoštovaných..
..
všecko 12° lahváče 0,33l..ale třeva Forster´s je v plechu 0,75litra:D:D.takže hodně druhů piv tu je..a mnohem více neokoštovaných..

- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
a co heineken taky dobrý měl jsem ...
Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna
- karlos
- Master Level 8
- Pohlaví:
- Stav:
1. Radegast
Nejhnusnější pivo je gambrinus
Nevím, školy nemám, ale neplatí pár let: Radegast=Gambrinus? Stejně jako Velké Popovice a řada dalších pivovarů...

Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)
celkom ma zaraza ze moje najoblubenejsie pivo kozel tu nikto ani len nespomenul..
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”