Tak se pochlubte co jste dostali za SW a HW od Ježíška :)

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Tak se pochlubte co jste dostali za SW a HW od Ježíška :

Příspěvekod SHAGOHOD » 24 pro 2011 23:35

HW:

Myš ASUS Lamborghini WX... to nevim jestli sem si vybral dobře, mohla by bejt větší ale jinak sem s ní spokojenej až na tu velikost :huh:
Obrázek

SW: ...

:D co to asi bude xD
Obrázek

Obrázek

Asi všechno, to ostatní neni HW ani SW :D
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

Reklama
george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 24 pro 2011 23:49

BenQ G2225HD LCD Monitor
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 24 pro 2011 23:49

Dvě alba starých Genesis, koupená přes Amazon, neremastrovaná (doplňuji – měl jsem napsat nezprasená remasteringem) – jak nejsem audiofil a rozdíl mezi lepší MP3 a audioCD neslyším ani omylem, tak tohle jsem s remastry měl tu čest porovnat a je to fakt rozdíl. Ne všechno bylo remastrováno ke škodě, ale většinou prý ano.
Genesis.jpg
Wind & Wuthering (8. album, 1976) a Selling England By The Pound (5. album, 1973)

A potom (mimo mnohé jiné s PC zcela nesouvisející) spoustu ponožek, které jsem si opravdu přál, protože jak to říká Albus Brumbál, „ponožek člověk nikdy nemá dost.“
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

Gurmán
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Gurmán » 25 pro 2011 00:24

Já moc elektro Ježíška neměl ( chtěl jsem skládat herní pc ) - krize je všude, ale velice mě potěšila i když nejsem apple maniac a nevlastním nic od nakousnutého jablka Obrázek tato kniha velice doporučuji :bigups:
Naposledy upravil(a) Gurmán dne 25 pro 2011 00:26, celkem upraveno 1 x.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 25 pro 2011 00:25

Já dostal od ježíška z německa nějaký boty - polokecky od Pumy /btw. jsem je minulý týden viděl na aukru :lol: /, klasicky ponožky a boxerky + obyčejnou led baterku, kterou už si kupuji rok, ale je mi líto peněz, protože ji nepotřebuji.
Zatím jsem dělal ale ježíška spíš já a pro mne nezbylo. Tak snad v lednu si dám učebnici Excelu.

Gurmán
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Gurmán » 25 pro 2011 00:28

To je hrozný, jde to s náma počítačovýma maniakama hodně z kopce o půl jedný si s úplně cizíma lidma píšem co jsme dostali pod stromeček :lookround:

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 25 pro 2011 00:33

No hlavně že je o čem psát, za rok toto téma možná nebude mít smysl. :lol:

SHAGOHOD
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod SHAGOHOD » 25 pro 2011 00:35

Gurmán píše:Já moc elektro Ježíška neměl ( chtěl jsem skládat herní pc ) - krize je všude, ale velice mě potěšila i když nejsem apple maniac a nevlastním nic od nakousnutého jablka Obrázek tato kniha velice doporučuji :bigups:

Ty jich máš 5???!! :o :o :o
KOMP: Deska: ASUS Commando *** Procák: Intel Core 2 Quad Q6600 2,4Ghz + Freezer Xtreme *** Grafa: AMD Radeon HD 6850 WindForce 1GB GDDR5 *** RAM: 8GB DDR2 800Mhz *** Zvukovka: Creative SB X-Fi Xtreme Gamer *** Disk: SAMSUNG 1500GB + WD VelociRaptor 74GB *** Zdroj: XILENCE 800W Gaming Edition 80+ Bronze *** Monitor: ACER GD245HQ (3D)

jarek3202
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod jarek3202 » 25 pro 2011 00:47

Takze ja jsem dostal BF3 a flesh disk 8 gb a jine věci není HW ani SW

Gurmán
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Gurmán » 25 pro 2011 01:19

SHAGOHOD píše:
Gurmán píše:Já moc elektro Ježíška neměl ( chtěl jsem skládat herní pc ) - krize je všude, ale velice mě potěšila i když nejsem apple maniac a nevlastním nic od nakousnutého jablka Obrázek tato kniha velice doporučuji :bigups:

Ty jich máš 5???!! :o :o :o

Jasně jednu do školy, druhou do postele, třetí na záchod, čtvrtou na chatu a pátou do zásoby kdyby se nějaká zničila :lol: ne vzal jsem nejhezčí obrázek z googlu, jsem línej fotit na vlastní pěst :D

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 25 pro 2011 09:57

No koukám, že letos hardwaru ježíšek moc nenaděloval. V sw jasně má jasně převahu Battlefield 3 :wink:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 25 pro 2011 10:21

U mě letos taky žádný HW ani SW. Už mám vlastně asi vše, co tak nějak hodně sem chtěla :lol: Jen jsme chtěli mamce exterák, ale to až padnou ceny teda.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”