Jsem zavisly na PC Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Jsem zavisly na PC

Příspěvekod Tholus » 25 zář 2010 18:22

Jsou i horší věci. :-D Hlavní je, když s tim budeš umět přestat, což si myslim, že ti problém dělat nebude a že to přeháníš. :-D

Reklama
mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 25 zář 2010 19:46

bcmachacek píše:Ahoj, zjistil jsem ze jsem zavisly na internetu a hrach,sotva prijdu domu ze skoly tak zapnu nedockave PC ze se jen na chvili podivam na fcb atd a pak si zapnu nejakou hru ,,jen na chvilku,, a pak se to nejak protahne, a sedim u toho az do vecera a nic nestiham a kdyz jsem v lete na dovolene byl dva tydny bez pc,myslel jsem si ze chcipnu.Normalne u nej sedim o vikendu az 12 hodin denne a pres tyden uz jen 5-6 hod denne a takhle se to tahne uz skoro rok od doby co mam novy PC.Neni tak jednoduche ho proste vypnout a delat neco jineho,chci taky delat neco jineho ale nejak to nemuzu prekousnout :mad:

A co mi s tím, máme tě to odnaučit nebo co po nás chceš? ;)
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Stene
Level 6
Level 6
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Stene » 25 zář 2010 19:52

bcmachacek - citace:Ahoj, zjistil jsem ze jsem zavisly na internetu a hrach,sotva prijdu domu ze skoly tak zapnu nedockave PC ze se jen na chvili podivam na fcb atd a pak si zapnu nejakou hru ,,jen na chvilku,, a pak se to nejak protahne, a sedim u toho az do vecera a nic nestiham a kdyz jsem v lete na dovolene byl dva tydny bez pc,myslel jsem si ze chcipnu.Normalne u nej sedim o vikendu az 12 hodin denne a pres tyden uz jen 5-6 hod denne a takhle se to tahne uz skoro rok od doby co mam novy PC.Neni tak jednoduche ho proste vypnout a delat neco jineho,chci taky delat neco jineho ale nejak to nemuzu prekousnout :mad:

Podlě mě už si zajímavý tím, že se s tím takto svěříš. Já, když na tom byl podobně, nikdy jsem to k tělu nepřipustil.
Najdi si jiného koníčka, než je pc - kolo, fotbal, tenis, hokej, rc stroje-> je toho dost co k dělání. Jenom stačí chtít. Držím palce!

ePhyteK
nováček
Stav:

Příspěvekod ePhyteK » 25 zář 2010 20:10

Hmm, jakožto ProGamer se taky vyjádřím, u PC samozřejmě trávím nespočetně mnoho hodin, když to tak týdenně sečtu... ALE chodím 3x týdně trénovat ( fotbal ) + o víkendu zápas + do toho započítám učení ( vesměs každý den ), semtam nějaké to kolo a po večerech taky semtam nějací kámoši :lol:, takže jak kdy no, ale na PC jsem skoro každý den. ROZHODNĚ si nemyslím, že by mělo PC nějak škodit osobnost, stačí jen dělat různé věci okolo, né jen přijít ze školy sednout si ktomu a hrát, pak to vypnout a spát... a takhle pořád dokola, stím samozřejmě přichází zhoršení ve všem, počínaje školním prospěchem.. hlavní je zabavit se i něčím jiným než je jen hraní her... Hlavně miluju ty rádoby nejvíc odborník co melou v TV o závislosti na PC a přirovnávají to k drogám.. to mi fakt hlava nebere... Tudle sem se zasmál myslim že to bylo " Ta naše povaha Česká " :huh:.. Takže si hraj třeba do aleluja, ale kombinuj to s nějakým sportem a hlavně se UČ!

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 25 zář 2010 21:26

zajdi si na Karate Kida a zabiješ 130minut v kině, něco se naučíš :D
teď jsem na tom byl celkem pěkná pohádka
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

HAFcool
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod HAFcool » 25 zář 2010 21:30

No hele, řekně tě popravdě kolik hodin trávíte u PC ?

Jinak Karate kid - zvedni tu bundu :D :D

CZechBoY
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod CZechBoY » 25 zář 2010 21:33

říkalo jsem zvedni tu bundu! ale vždyť.. zvedej :D

no trávim času u PC? no ale závislej nejsem, jen jsem nasranej když mě někdo od PC táhne pryč xD
dejme tomu od 16(přijdu do školy) do 18 pak eště přijdu večer
když mám kratší školu tak od 14 do 18 někdy i dřív mě to přestane bavit, podle toho kdo mi spamuje IM :D
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW

Fílek
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod Fílek » 25 zář 2010 21:35

CZechBoY je na tom dobře.. To já přijdu třeba ve 14:00 domu, a pak jsem na PC do 21:30 a pak musím jít spát. :D O víkendu je to horší protože jsem tu cca od 8 do půlnoci :oops:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 25 zář 2010 21:36

Ono vás to přejde čumět do té zázračné krabičky až začnete chodit do práce. Taky jsem býval PC maniak, ale jak do toho člověk v práci čumí pomalu celých 8 hodin, tak už pak doma nemá ani chuť to zapínat :smile: (viz. prázdniny) Teď zase začala škola a hned u toho prosedím víc :?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 25 zář 2010 23:15

memphisto: Každý ale nepracuje na PC. Ale je fakt, že už na to není tolik času, ještě že máme víkendy. :-D
Jinak - když někdo stráví hodně času na PC, tak to sice zdraví škodí, ale řekněte mi, co neškodí. :-D Vše má prostě háček...
Já u PC taky sedím poměrně často, ale když se vyskytne příležitost jít třeba s někým ven a podobně, tak bez váhání jdu.

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

[OT]Lingvistický koutek[/OT]

Příspěvekod Myloš » 25 zář 2010 23:29

Žbeky píše:jak by smet :lol:

Jejda – taky to nepíšeš dohromady „jakbysmet“? A jak píšeš „nabíledni“? Já jako „na bíle dni“.

Každopádně ale nic se nemá přehánět – viz Vítejte u Kulele aneb Řádění gramatické lepry sílí.
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

leklaryba
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod leklaryba » 25 zář 2010 23:41

První krok k nápravě je přiznání si, že máš problém...fandim ti.
Vojna. Na hranici beží vojak vpred s bielou zástavou a kričí: - Mier! Mier!
A na druhej strane ostrelovač hovorí: - Však mierim, len sa toľko nehýb!

Odpověď na všechny otázky.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”