* Xichty aneb jak vypadáme *

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

bereline
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: * Xichty aneb jak vypadáme *

Příspěvekod bereline » 17 bře 2009 09:56

Dobrý nápad :bigups:
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 17 bře 2009 12:47

To Tomino s tímto
Jak tak přemýšlím, nějaký srázek v létě by také nebyl od věci, ale to je ovšem na další téma, to se uvidí.
si moc velké iluze nedělej. Prohlídni fórum, někdy vloni a možná i předloni jsme tu o tom popsali romány, ale nevyšlo to. Jsme holt dost daleko od sebe a najít nějaký styčný bod pro brňáka, plzeňáka, ostraváka a i semiláka a navíc v jeden termín je celkem problém. Ale nějaká voda už utekla, přibyli nový lidi a tak to možná až tak od věci nebude.
Jinak s těma Xichtama to byl super nápad i když se do toho zatím ty xichti moc nehrnou. Je fakt, že ty nicky hrozně klamou.
Nick by asi měl nějak reprezentovat osobnost a nechovat se jako divadelní maska, ale to samozřejmě nefunguje a proto nás ti xichti překvapí. El Diablo nejspíš nebude zrovna ďábel a já taky nikde nelítám v modré noční košili.
Trochu mne překvapili takoví ti "hošani" se svými vědomostmi, i když je to trend této doby - mají k PC a technice blíž než ty dřívější generace (tedy PC), ale naopak mne vůbec nepřekvapil Karlos, (zkušenosti s elektro, zájem o hudbu a hlavně to ozvučování akcí) dalo tušit, že se jedná o nějakého usedlého :smile: rockera. Snad jsem si ho představoval o -20,-kg, (sorry Karlosi), ale jinak jsem se trefil. Jsem zvědavý, kolik lidí sem ten svůj ksicht upne. :lol: :lol: :lol:

karlos
Master Level 8
Master Level 8
Stav:

Příspěvekod karlos » 17 bře 2009 13:21

Neboj, už se na tom maká. Prvních sedm kilo je dole a ještě bych chtěl sedm, abych zaparkoval na osmdesáti :wink: A aby sis nemyslel, taky jsem tě měl zakastovanýho ve škatulce cca -20, ale ne kilo :lol: A co se rockování týče, bylo to na mně i vidět, než mě začaly vlasy opouštět. Míval jsem je do půl zad...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... :-)

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 17 bře 2009 15:07

karlos píše:Neboj, už se na tom maká. Prvních sedm kilo je dole a ještě bych chtěl sedm, abych zaparkoval na osmdesáti :wink:

Z toho si nic nedělej já má 120kg :-D
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Pepas87
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Pepas87 » 17 bře 2009 15:16

tak taky přispěju svou troškou do mlýna..
Přílohy
Pepas.JPG
foto staré asi půl roku
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci

CrasherKill
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod CrasherKill » 17 bře 2009 17:16

Tak také se přidám přátelé :smile:
Naposledy upravil(a) CrasherKill dne 28 bře 2014 01:36, celkem upraveno 1 x.
AMD Phenom II X4 945 3.0 GHz / CoolerMaster Hyper 212+ / Gigabyte 870A-UD3 / Kingston DDR3 4096 MB 1600MHz / Nvidia GeForce GTX 560 / 3X SAMSUNG F3 1TB + WD Green 1TB + SSD Samsung 840 EVO 120GB / SEASONIC 620W BRONZE / CoolerMaster Elite 330 / Windows 8 Pro

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 18 bře 2009 13:01

Posouvám to do TOP. To už se opravdu nikdo nezúčastní. :lol:
Z něžného pohlaví měla odvahu jen Romaine a za to ji patří dík a velký aplaus. :smile:

cicero
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod cicero » 18 bře 2009 13:25

Tak aby to tu nestálo
já3.jpg
já3.jpg (20.41 KiB) Zobrazeno 1013 x

zdravím Mike 007

mike007
Master Level 7.5
Master Level 7.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod mike007 » 18 bře 2009 13:35

Ahoj cicero,
Pivko nó jo... už by jsme měli zajít ;)
Nejlepší hra je Excel!
Pravidla fóra PC-helpJak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.

Tomina
Level 5.5
Level 5.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomina » 18 bře 2009 19:01

Takže přátelé jsem moc rád, že se vlákno plní vašimi podobiznami, ale o to více urguji moderátory, aby bedlivě toto téma kontrolovali. Měl jsem rozmluvu s jistou kolegyní a nechci, aby se tu opakovaly výlevy, které patří na základní školu! Toto téma jsem založil s dobrým úmyslem vzájemně se poznat, a hlavně vědět, jak vypadá ten či onen, který mi poradil a vyřešil můj problém. Myslím si, že hádky a vzájemné rozepře, stejně jako OT sem prostě nepatří..

Děkuji za pochopení a tímto vyzývám další, aby neváhaly a přispěli svými fotkami...

// Psal jsem ti ohledně tohoto SZ. Sem shrnu jen to nejhlavnější. Budu mluvit za všechny mody, že téma samozřejmě bedlivě sledujeme, nejen kvůli dodržování pravidel, ale též jsme samozřejmě zvědavi na tváře lidí, se kterými si tu píšeme. Off-topic tu částečně padl, bohužel i z mé strany, ale jak jsem ti psal v SZ, byla to víceméně obrana na hloupé komenty ze strany LifeRoma. Více se to tu už neřešilo.
// mike007

//Téma nejen bedlivě sleduji, ale i přísně spravuji :wink: Vyslyšel jsem tvůj hlas a trochu očistil od vysloveně OT
//Karlos

george
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod george » 18 bře 2009 22:10

Nerozumím tomu, jsou tu skvělí kluci, ale doporučuji skenovat a dát do karantény. Pokud chcete mám na stránkách návod <naše setkávání-obrana> nechci zase odkazovat na už zpracované téma, víte co mám na mysli.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...

Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 19 bře 2009 20:00

Rád bych tu viděl více tváří,takže to posouvám.Samozřejmě nemůžu taky chybět.
Přílohy
Klagenfurt.jpg
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”