OT: Paranormální zážitky

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: OT: Paranormální zážitky

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 13 črc 2009 00:50

Též na ně nevěřím...ale nadruhou stranu si říkám,že né všechny museli být stvořeny účelově.Vzpoměl sem si,jak sem byl menší,přinesli sme k sousedce magneťák a nahrávali kydy...krátce po smrti osoby blízké...mezi kecy,se nahrálo pár slov,který nikdo přítomný u nahrávaní nevyřkl.Každopádně mám i vizuální zkušenosti s touto problematikou...a nejsu evidentně sám ...viz. Blue Spirit... hehehe...

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 13 črc 2009 02:19

Ale to není žádný hehe. To je jen nějaká neznalost anebo nezkušenost. Vysvětli někomu že tě bolí zub a jak moc to bolí, když jeho nikdy nebolel. Zkus pochopit ženskou, která má menstruaci, je jí blbě a tys to nikdy nepoznal. To nejde. Člověk jako takovej je ohromnej sobec a tak ty lidi hodnotí podle sebe. Ale to nelze. Ty problémy, anebo ty paranormální jevy každý vnímá jinak. Ač jsme stejní, tak stejní vůbec nejsme. Jsme velice rozdílní, můžeme mít podobnou figuru anebo stejnej či podobnej ksicht, ale jsme jiní. Třeba chytřejší, anebo úplný blbci, možná tvrdější a možná se rozpláčem nad ptákovinou a taky možná že jsme senzitivnější a vidíme něco, co ti okolo nás nevidí. Takových lidí je velmi mnoho /i když jsou tam tací kteří nevidí a nevědí nic/ a když to někdo nechce respektovat, pak by se nad tím mohl aspoň zamyslet. Dnes je trend udělat z každého kdo se setkal s nějakými paranormálnímí jevy magora-ne-li debila. Ptejme se proč? Nějakej pošuk který něco viděl a slyšel přce nemůže být nebezpečný, pokud to ovšem pošuk není a viděl a slyšel. Samozřejmě že je něco nad námi anebo kolem nás, já to neumím pojmenovat, někdo by řekl bůch, někdo E.t., někdo neví, ale všichni se shodnou na tom, že ta civilizace nějak vznikla a popírají Darwina. To co tu je vzniklo s nějakou pomocí a když ne boží /víme-li co je to bůch/pak s jinou.
Možná stačí si toto uvědomit a máme blíž k těm paranormálním jevům. Ale vůbec to nemusí být příjemné, někdy naopak.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 13 črc 2009 02:37

To "hehehe" ...znamenalo něco jinýho,než je na snadě....určitě to neměl být citoslovec ironie či odporu.....Každopádně souhlasím s textem,co si napsal....Věřím,že kdyby stát/či celý svět/ vyčlenil potřebné finance na tento výzkum.... tak by bylo několik otázek možná i zodpovězeno....no...du raději spát....pokračování odpoledne....vyjevím pak poznatek,týkající se hnědé,s úsměvem levitující koule...../byla hnědá,měla oči a pusu/.... něco jako 3D critter-s ,ale bez zubů a vražedných choutek..a bez bodlin....

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 13 črc 2009 08:07

Jestli se tady otevře další fronta s Darwinem, evolucí, kreacionismem, ID ... to bude řež. No těbůch.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 13 črc 2009 11:41

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 13 črc 2009 11:59

ach jo,Novinky. Těm tak věřit každé desáté slovo a ta gramatika :?

Jinak paranormální zážitky jsem dříve míval pořád. Z hospody jsem chodíval 5 let stejnou cestou a vždycky byla rovná, ale když jdu z hospody, tak se podivně vlní a občas mě i praštila do čela :lol:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 13 črc 2009 14:12

Proč tomu nevěřit? Léčí se to elektrickými šoky, tak to blesk udělal za doktory.

alenka_v_říši_divů
Level 6
Level 6
Stav:

Příspěvekod alenka_v_říši_divů » 14 črc 2009 11:55

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 14 črc 2009 11:58

To je něco úplně jiného, kdo jiný by měl vyhrát, když ne příslušník Bohem vyvoleného národa.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 14 črc 2009 20:37

Měl štěstí, já si sny nepamatuji :lol:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 14 črc 2009 20:46

já si sny nepamatuju, ale jakmile se vzdudím a je den, tak se mi útržky snů vracejí a co se mi zdálo, tak to se ten den děje :? celkem psycho :?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Radix
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod Radix » 14 črc 2009 20:59

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”