Pro zábavu a také k pláči páni rádcové Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

fiddel
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Pro zábavu a také k pláči páni rádcové

Příspěvekod fiddel » 24 zář 2011 18:29

Ahoj.. nevím jestli to už někdo četl.. ale ke mně se to dostalo az teď ..
je docela zábavný a výstižný :lol: :lol: :lol:

Přijde za otcem 5letý syn a ptá se ,, co je to politika??" - ,, No jak bych ti to vysvětlil" přemýšlí otec. ,,Koukni se,to je jako u nás doma.. Já sem kapitalizmus, vydělávám peníze a nosím je domů.. Máma to je vláda. Ta mi peníze vezme, něco si nechá a zbytek rozdělí podle svýho uvážení. Naše služka, to je pracovní třída. Ta pracuje a my ji za to platíme. Děda, to jsou odbory. Ten dává pozor,aby pracovní síla nebyla vykořisťována. Ty sám jsi člověk. Pro tebe to všechno děláme. A tvůj malý bratříček je naše společná budoucnost. Rozumíš tomu?" Chlapeček se zamyslí a řekne ,,Zatím ještě nevím, nechám si to projít přes noc hlavou." V noci ho probudí zápach, protože se jeho malý bratříček pokakal. Zajde do pokoje rodičů. Tam spí jen matka a nedá se vzbudit. Jde tedy do pokoje služky a tam vidí otce,jak si to s ní právě pěkně užívá. Ani jeden si malé postavičky nevšimne. Chlapec se smutně otočí a vidí za rohem dědu, jak ze zájmem pozoruje otce a služku. Ani on si ho nevšimne. Chlapeček se rozpláče a jde si lehnout. Ráno se ho otec ptá ,, tak co,už víš,co to je politika?" Chlapec se na něj smutně podívá a odpoví. ,, Už vím,ale je to trošku jinak,než jak si mi včera řekl." ,,a jak prosimtě?" ... ,, No kapitalizmus zneužívá pracovní třídu. Odbory tomu nečinné přihlíží, zatím co vláda tvrdě spí. Člověk je všemi ignorovaný a naše společná budoucnost leží ve sračkách

//Vtip jsem přesunul do již existujícího tématu k tomu určenému
//Karlos

Reklama
Žbeky
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Pro zábavu a také k pláči páni rádcové

Příspěvekod Žbeky » 26 zář 2011 21:49

Obrázek
Auto-heal v praxi
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.

HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Spyke » 27 zář 2011 00:11

Kdo by snad neznal.. :D

Žádost o zvýšení platu

Vážený pane ministře financí Kalousku,

Mám velice solidní plat, který činí 12.000,- Kč čistého měsíčně. Přesto Vás žádám o přidání 24,- Kč měsíčně (čistého). Svoji žádost odůvodňuji takto:

Mám ženu, která nepracuje, a dvě děti. Bydlíme v jeskyni, koberce ani nábytek nevlastníme. Prací prostředky a mýdlo nekupujeme, protože pereme v potoce. Za vodu, plyn a elektrickou energii neplatíme, protože nic takového nemáme. Obuv a oděvy nekupujeme, zhotovujeme si je doma sami z jeleních kůží. Na příspěvky do odborů mi nezbývá. Na dovolenou nejezdíme, do divadla a do kina nechodíme. Přesto náš denní rozpočet vypadá takto:

Snídaně
- 3 rohlíky a voda z potoka (3,60 Kč)
Přesnídávka
Oběd
- v bufetu polévku za 9,80 a guláš za 34,90 (44,70 Kč)
Svačina
Večeře
- v bufetu polévku a guláš (44,70 Kč)
-----------------------------------------------------------------
Celkem: (100,20 Kč)

Na osobu na den: 100,20 Kč
Na 4 osoby na den: 400,80 Kč
4 osoby na měsíc: 12,024 Kč

V měsíci , který má 31 dnů se jeden den postíme. V měsíci, který má méně než 30 dní ušetříme a tuto částku věnujeme nadaci, která podporuje bydlení našich rómských spoluobčanů.

Za zvýšení platu co nejsrdečněji děkuji,

Občan Josef Procházka

Odpověď Ministra financí Kalouska,

Vážený občane Procházko,

Vaše žádost byla přezkoumána na našem Ministerstvu financí a závěry šetření jsou následující:

Na noc se není třeba přecpávat, stačí Vám 3 rohlíky a voda z potoka. Měsíčně tím ušetříte celých 4932,- Kč. Vzhledem k současně probíhající restrukturalizaci našeho finančnictví, hledání finančních rezerv a jiných náhrad za rozkradenou republiku Vám o tuto částku snižujeme Vaši měsíční mzdu.

S pozdravem Kalousek

Ministr financí ČR
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 27 zář 2011 00:19

Nic nového – tohle je jen předělávka něčeho, co tu kolovalo za mého mládí – v 80. letech – a je možné, že to v ještě starší podobě kolovalo i dřív; dost možná ještě za císaře pána.
Tuto verzi pamatuji já:

ŽÁDOST O ZVÝŠENÍ PLATU

Vážený soudruhu vedoucí,

dovoluji si Vás požádat o zvýšení platu o 4,-Kčs měsíčně. Plat mám sice slušný, 1400,- Kčs čistého, uvedená částka 4,-Kčs mi však chybí do vyrovnaného rodinného rozpočtu. Níže proto uvádím svůj životní standard, ze kterého vyplývá odůvodnění mé žádosti.
Mám ženu a dvě děti, bydlíme v jeskyni, takže neplatíme žádnou činži a poplatky spojené s bydlením. Noviny neodebíráme, rádio a televizor nevlastníme. Šatíme se svršky nalezenými v popelnicích, mýdlo a prací prášky nekupujeme, protože nám postačí měkká voda z potoka. Jeskyni vytápíme klestím, válícím se bez užitku po lese. Takže naše výdaje činí pouze vydání za stravu a ta jsou následující:
snídaně ................................................. dvě housky a voda z potoka....................0,90 Kčs
svačina ................................................. dvě housky a voda z potoka....................0,90 Kčs
oběd...................................................... nejlevnější jídlo v blízkém automatu.........4,50 Kčs
svačina ..................................................dvě housky a voda z potoka .................. 0,90 Kčs
večeře....................................................nejlevnější jídlo v blízkém automatu......... 4,50 Kčs
což činí celkem: 11,70 Kčs
Uvážíme-li, že společně se mnou živím dohromady čtyři osoby a počítám že měsíc má 30 dnů, tak mé výdaje za měsíc dosahují částky 1404,-Kč, což je právě o ony čtyři koruny, o které žádám, více, než činí můj plat. Každý druhý měsíc, který má 31 dnů, se jeden den postíme, ale zato v únoru, který má jen 28 dnů, si jeden den dáváme dvojnásobnou porci a ušetřenou částku z neexistujícího třicátého dne věnujeme na Fond solidarity se zeměmi, které se teprve snaží dosáhnout stejné životní úrovně jakou máme u nás.
Poníženě Váš zaměstnanec, Dalibor Chleborád
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 27 zář 2011 10:30

Dotaz
Dobrý den,86ti letá maminka pobírala příspěvek na péči 2 stupně.Loni si zlomila už druhý krček,čímž se její zdravotní stav zhoršil.Je daleko více odkázána na sestru,která o ni pečuje.Proto si požádala o zvýšení bezmocnosti.Ta ji byla zamítnuta.Proto se podalo odvolání a jejím výsledkem bylo,že jí byl příspěvek dokonce snížen na 1 stupeň tj.800 kč.Asi si dovolila odvolat,tak se jí pomstili.Jak je možné,že se její zdravotní stav daleko více zhoršil a posudkový lékař rozhodl,že je na tom asi líp.Copak si sestra může dovolit být doma za 800 korun a 24hodin se o ní starat.Tomu se říká ohodnocení této namáhavé práce.Ten posudkový by za 800 korun nedělal ani za den.Strašně se propaguje aby se děti staraly o své rodiče.Ale ty děti také musí z něčeho žít a copak to jde za 800kč na měsíc.Tak bych se chtěla zeptat jak by se mělo dále postupovat.Děkuji za odpověď.Alena

Odpověď
Dobrý den, Aleno,
chápu, že další snížení vyplácené částky příspěvku na péči je velice nepříjemné a částka 800,- Kč měsíčně skutečně není dostatečným finančním ohodnocením náročné celodenní péče, nicméně ještě máte možnost využít další opravný prostředek, kterým je správní žaloba ke Krajskému soudu. Žalobu Vám mohou pomoci sepsat pracovníci některé z občanských poraden; tato žaloba je osvobozena od soudních poplatků i v případě jejího neúspěchu.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Andrew98
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Andrew98 » 29 zář 2011 11:25

Wikipedia: Já vím všechno.
Google: Ja mám všechno.
Internet: Beze mě by ste tu nebyli.
.
.
.
.
...
.
.
Elektrina: Šak jenom se tu hádejte :DDD
Intel Xeon E3-1231v3 + SilentiumPC Fera 2
ASUS B85-PRO GAMER
Sapphire R9 270X Toxic Boost
Kingston HyperX Savage 16GB CL9 1600Mhz
Seasonic SS-620GM2 Evo 620W
Intel 520 120 GB + Seagate Barracuda 7200.14 - 1TB
iiyama ProLite X2483HSU-B1

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 04 říj 2011 02:34

Dneska mi v mailboxu přistál obrázek popisující vývoj Windows.
Je to sice nepřesné, ale jinak docela veselé.
Přílohy
win.jpg
  • Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
  • Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
    • Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
    • Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
  • Mýliti se je Myloš. ;-)

tux
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod tux » 04 říj 2011 10:05

Takže už víme jaký budou osmičky.. :-D

Obrázek
Just Fucking Google It!

walkerman
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Myslím ,že stojí za to xDDD

Příspěvekod walkerman » 05 říj 2011 19:05

http://www.youtube.com/watch?v=z-fabyCJ7uo&feature=related čekuj brácho =DDDDDD

//Nesmysl přesunut do správné sekce a tématu, kam patří (i když já osobně bych ho s chutí poslal někam jinam...)
//Karlos
Omluvte moje gramatické chyby :-) Děkuji

Spyke
člen HW spec týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:
Kontakt:

Re: Myslím ,že stojí za to xDDD

Příspěvekod Spyke » 05 říj 2011 19:19

Slušné slovo, kterým bych to popsal, mě bohužel nenapadá. Laskavě si uvědom, že tohle není zeď na FB, aby si se házel každou koninu! :roll:

Edit: Alespoň, že to bylo přemístěno.
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 05 říj 2011 19:29

Tak tohle téma tomu sedí. Je to k pláči...

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 09 říj 2011 15:30

Nevím jestli je to k smíchu nebo pláči, ale pro jistotu si skočím na záchod :lol:

Nejpomalejší honička v historii: Penzistka ujížděla policistům rychlostí 15km/h:

Šestasedmdesátiletá důchodkyně se zařadila mezi piráty silnic, když začala honičku s policisty. Extrémně pomalou rychlostí, která nepřesáhla 30 kilometrů v hodině, statečně ujížděla asi 45 kilometrů, dokud jí na okno nezaklepal policista, který běžel podél auta ...

http://www.novinky.cz/koktejl/246774-ne ... 5km-h.html

Obrázek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”