Kočky a kocouři Vyřešeno
Re: Kočky a kocouři
No jo, to sme byli teď hubnem, ale je to děs. Ona se tolik motá pod nahama, že jsem jednou, už i spadnul. A nejhorší, když si ani v noci nedá pokoj a plete, to jí pak šlapneš na packu- to je jekot, že probudí celej panelák...
A pak ještě mlátí kocoura, protože on dostavá normálně :-)

-
- Pohlaví:
Jasně, kočky jsou dominantní a vyžadujou to co chtějí anebo potřebujou a těžko jim to vysvětlíš, navíc když máš druhou kočku a ty dáváš jídlo taky. Ale když bude takhle tlustá, tak nemá dlouhého trvání a navíc se dostaví spousta problémů, kdy budete běhat k dr. za nemalej peníz. Kočka jako taková, pokud se o ni chceš dobře starat je velká starost a ač se to přirovnává ke starosti třeba o malé dítě, pak větší. Dítě nakrmíš, dáš mu dudlika a strčíš do postýlky. S kočkou to neuděláš, ona usne, ale až se vzbudí tak se dovolává komunikace. Ale i přes to je kočka úžasnej tvoreček!
To jo, mi kocourovi dáváme nažrat v jiné místnosti, ale stejně to nějak zjistí. Nicméně kočce dáváme málo, ale často a dieta se docela daří.
Je krásně zbarvený. Už ho učíš na granule?
-
- Pohlaví:
Zbarvenej je nádherně i na zádech a pěkný že je to pravidelný - souměrný, ne nějaký fleky. Granule už žere, ale ač má zoubky jak jehličky tak se s tím potýká, ale chutnají mu. Já si kočky vybírám podle xichtu, musejí být chytrý, ale tenhle je spíš vyčůranej a žere jen Whiskas, jak dostane něco jinýho, tak na mne koukne jak na debila a drží hladovku. Ještě mu nejsou ani dva měsíce a konzervu 400g má na dva dny. Chce mne zrujnovat a taky sežrat. Jsem poškrábanej jako bych vylezl z nějakého sado.maso. 

- alenka_v_říši_divů
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
Tak my budem mít teď prvního kocoura/ten na fotce/...su zvědavej,co se z něj vyklube 

Boobsss píše:Tak tohle je naše kočka.. Ta je z útulku, ale příjde mi jak šlechtěná, protože má opravdu výstavní srst. No a všichni jí říkáme ,,Kočko'' :-):
A tady je náš kocour, kterého jsem našel v lese v Ralsku, zhruba když měl druhý měsíc. Našel jsem pohublého a to na něm ponechalo do teďka, pořád jakoby cicá oblečení (stejská se mu po mámě, zřejmně), na chatě, když na něj nějaká kočka útočí on se k ní chce tulit a mohl bych pokračovat. Ale přes jeho špatnou minulost je mu teď rok a váží 5 kilo a je nesmírně oddaný, můžeš si s nim dělat co chceš. A jmenuje se ,,Brécoš'' , ani nevím jak to vzniklo.
:
Tak dneska, mi ten kocour umřel. Nebím proč najednou se začal dusit a davit. Byl mu rok

- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:

Neotrávil ho někdo? Pouštěli jste ho ven?
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Hromadu let zpátky se stalo něco podobného našemu několika měsíčnímu kocourkovi. Těžko říct, co mohlo být příčinou. Asi vrozená vada.
Jinak tady je fotka mého bývalého kocoura Bakima. Ten se dožil úctihodných 17 let.
Byl to pohodovej kocour. Teď mám Akima. Jeho fotku jsem už vystavil předtím.

Jinak tady je fotka mého bývalého kocoura Bakima. Ten se dožil úctihodných 17 let.
Byl to pohodovej kocour. Teď mám Akima. Jeho fotku jsem už vystavil předtím.

Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
No já nevim jak se to stalo. My jsme ho opčas vozili na chatu a vždycky všechno bylo v pohodě. Ale Včera jen krátce co jsme ho přivazli, se začal dusit a strašně slintal. Nejhorší bylo s nim jet k veterinářovi ( kam jsme nakonec nedojeli ), on půlku cesty mňoukal, a pak najednou ticho. To bylo hrozný. 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”