Jaky dobrý antivir free si mám dát Vyřešeno
Jaky dobrý antivir free si mám dát Vyřešeno
Ahojky tak jak sem se dozvěděl nemužu mít eset nod 32 v pc takže bych se chtěl zeptat jakej free antivir si mám dát . (avasta jsem mněl spomaluje windows)
Re: Jaky dobrý antivir free si mám dát
Už jsi natolik zkušený uživatel PC-helpu, že bys neměl mít problém si najít témata "free antivir", přečíst si je a podle toho se rozhodnout. Jen v tomto roce se to tu probíralo nejméně 5x
A stejně se tady dozvíš to samé, co je v těch tématech, nic nového Ti nikdo neřekne

A stejně se tady dozvíš to samé, co je v těch tématech, nic nového Ti nikdo neřekne

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Vím ale... to dávám tak abych nemněl zase blue screen
Avast jednoznačne :)
Používam ho na Notebooku aj PC a absolutná spokojnosť :)
Používam ho na Notebooku aj PC a absolutná spokojnosť :)
SLospetr12 píše:Vím ale... to dávám tak abych nemněl zase blue screen
To Ti stejně nikdo nezaručí

2Veterans: Přečti si znova, co SLospetr12 píše

Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Jestli chceš antivirus co ti nevnucuje stále svoje produkty, nevyskakují okna aby jsi mu věnoval pozornost a hrál si s nim, vzal ho ven na procházku, pochoval si ho, dal mu dobrůtku, ohodnotil ho jaký to je skvělý společník a dal jsi ho aktualizovat, tak za mě Panda. Nenáročný, po chvíli ani nebudeš vědět že tam ten antivir máš a havěť detekuje úspěšně.

Tak jsem si dal pandu opravdu jsem sním spokojen takže toto téma uzamknu a díkes
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 7658
-
od Stenatko
Zobrazit poslední příspěvek
03 dub 2025 21:42