Jak vyhledat balík bez čísla
- Toustík
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak vyhledat balík bez čísla
Dobrý den, mám k vám otázku nad kterou přemýšlím od večera,dnes už to je týden co jsem zaplatil aukci na aukru, balík mě byl poslán v pátek, myslím že z Jindřichova Hradce do Mikulova není tak daleko myslel jsem že balík by mě byt dnes doma ale pravda je opačná nic nedošlo
když jsem psal pánovi tak mě sdělil že to bylo posláno českou poštou a číslo nemá u sebe že je mimo domov to chápu,ale mám otázku? je nějaká možnost jak se dozvědět více informaci o balíku ? když nemám číslo balíku ? nebo mám smůlu a čekat dal ? Děkuji Marek Dudáš.

-
- Pohlaví:
Re: Jak vyhledat balík bez čísla
Bez čísla to dohledat nelze, ale nepodléhej panice
Ona ta česká pošta také není žádný rychlík a ti odesilatelé také často lžou. On to má klidně na stole, ale řekne že už to odeslal a pak to svádí na pomalou poštu.
Další možnost je na poštu zavolat, zda tam pro tebe balík není. Takto jsem jednou také z Aukra čekal 3 týdny na kameru a odesilatel mne ujišťoval, že ji opravdu odeslal. Tak jsem šel na poštu a po půl hodině dohadování ji tam našli v regálu.
Také se podívej na recenze toho prodejce, zda není nějaký podvodník.

Další možnost je na poštu zavolat, zda tam pro tebe balík není. Takto jsem jednou také z Aukra čekal 3 týdny na kameru a odesilatel mne ujišťoval, že ji opravdu odeslal. Tak jsem šel na poštu a po půl hodině dohadování ji tam našli v regálu.
Také se podívej na recenze toho prodejce, zda není nějaký podvodník.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit zelená čísla ve wordu Příloha(y)
od symetrala » 14 zář 2024 13:54 » v Kancelářské balíky - 3
- 3413
-
od elninoslov
Zobrazit poslední příspěvek
15 zář 2024 09:27
-
-
-
Co jako první udělat přenos tel čísla nebo aktivaci sim
od p3v4x » 04 říj 2024 15:26 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 3253