Jak upravit WMP 11

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

tomm
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Jak upravit WMP 11

Příspěvekod tomm » 02 črc 2007 19:36

Ahoj, instaloval jsem si WMP 11 a můžu říct, že jsem spokojený. Jediný problém, který nemůžu vyřešit, je, jak odstranit z bočního podokna takovou tu děsně velkou a zcela zbytečnou notu... Chci, aby tam byl jen seznam stop. Nevíte, jak to odstranit? Ve WMP 10 to šlo...

Reklama
nuggett
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod nuggett » 02 črc 2007 19:54

A zkusil jsi na ni pravým tl. kliknout a odškrtnout ji. Mě to takhle teď šlo a už se nezobrazuje.

Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Verxes » 02 črc 2007 21:14

Vim kterou myslíš, ale taky mi to nejde (je to ta co je nad seznamem, kterej přehráváš a když na ní ukážeš, tak se zmenší a je tam koupit že?? Když máš u alba obrázek, tak je tam místo tý noty ten obrázek)

nuggett
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod nuggett » 02 črc 2007 22:27

Verxes: opravdu ale já přesně na to co jsi napsal kliknul pravym, objevila se mala tabulka kde bylo něco zatrženýho(fakt už nevim co...nečetl sem to) tak sem na to kliknul a už se to nezobrazuje. Zkoušel sem restartoval pc a pořád se nezobrazuje. Tak to zkuste taky, třeba vám to půjde taky tak.

úplná blbost, co sem napsal...vůbec mě neberte vážně :oops:

guest

Příspěvekod guest » 03 črc 2007 12:04

Jak odstranit vodotisk ze složek

Jestliže ve Windows XP navštívíte nějakou složku s jedním obsahem (hudba, video, obrázky atd.) určitě si nelze nevšimnout, že na pravé straně dole se nachází vodotisk, symbolizující co se ve složce nachází. Pro složku s hudbou to je nota, s obrázky obrázek apod. Chcete-li se tohoto znaku zbavit klikněte pravým tlačítkem myši na ikonku Tento počítač a zvolte Vlastnosti. Přepněte se na kartu Upřesnit. V oblasti Výkon klikněte na tlačítko Nastavení. Klikněte na položku Vlastní a v seznamu položek vyberte řádek Použít obrázek pozadí pro každý typ složky a zrušte u něho zatržení. Změny uložte potvrzením všech oken.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”