Elektrická přípojka u monitoru

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uživatelský avatar
Jake
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1112
Registrován: listopad 04
Bydliště: Fox River
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Jake » 04 čer 2005 09:31

Zadny dejme tomu, je to pravda ale vetsinou se uvadi ta stredni a zaroven mezinarodne dohodnuta hodnota :)

A to ze si na jazyku poznal 12 V neznamena ze poznas rozdil mezi 220 a 232V ... to se vsadim ze nepoznas ;)


Obrázek

Reklama
Uživatelský avatar
Charlie.v
Tvůrce článků
Level 3
Level 3
Příspěvky: 400
Registrován: únor 05
Bydliště: Praha - Kunratice
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Charlie.v » 04 čer 2005 09:40

no ale tys říkal: vsadím se, že těch +-10V nepoznáš (ne že nepoznáš rozdíl 10V mezi 220 a 230 :lol: )
nic normálního mě nenapadlo

Uživatelský avatar
Jake
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1112
Registrován: listopad 04
Bydliště: Fox River
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Jake » 04 čer 2005 09:54

jezis marja to je snad jasny kdyz mluvime o 230 ne? :D
Obrázek

Uživatelský avatar
Charlie.v
Tvůrce článků
Level 3
Level 3
Příspěvky: 400
Registrován: únor 05
Bydliště: Praha - Kunratice
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Charlie.v » 04 čer 2005 10:08

ee :lol:
nic normálního mě nenapadlo

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2159
Registrován: červenec 04
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod miras » 04 čer 2005 10:15

Navrhoval bych vám dvoum někde se sejít a roztrhat si občanky :lol:. A vy mě budete vykládat něco o tom že sem rejpal :?:

Uživatelský avatar
Charlie.v
Tvůrce článků
Level 3
Level 3
Příspěvky: 400
Registrován: únor 05
Bydliště: Praha - Kunratice
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Charlie.v » 04 čer 2005 10:30

taťka miras zakročil :lol:
ne, to si Jake začal :twisted:
dobře tak konec, napětí je 220-240 (ale píše se 230 ) :wink:
nic normálního mě nenapadlo

Uživatelský avatar
Jake
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1112
Registrován: listopad 04
Bydliště: Fox River
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Jake » 04 čer 2005 10:57

No najednou po zakroku tatky smouly... eh teda tatky mirase si uznal to co tady celou dobu rikam... radsi to propoj a je to ;)
Obrázek

Uživatelský avatar
Regulus
Level 1
Level 1
Příspěvky: 98
Registrován: březen 05
Bydliště: Praha2
Pohlaví: Nespecifikováno

děs běs hrůza a utrpení!!!

Příspěvekod Regulus » 03 črc 2005 19:09

víš co ? :bottle:
Jsem Pražák, jestli jsi taky tak mi dej na pivo, přines to a já ti to sbastlím!! :idea: :idea: No a jestli nejsi tak máš smůlu, kup si vadasku šnůrovej vypínač a vidlici, ukradni někde kus kabelu/třížilového/ a pusť se do bastlení dle návodu který ti pošlu!! :banana:

Uživatelský avatar
Cybercom
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 254
Registrován: únor 04
Bydliště: Jílové u Děčína
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Cybercom » 03 črc 2005 19:13

U mě doma jsem to měřil voltmetrem a měl jsem tam jen 216 V. Ani 220 ani 230. Jinak. Normálně se dá koupit prodlužovák s timhle konektorem. Ten napojíš na kabel co vede z monitoru a druhej konec do zásuvky.
Jiří Škorec

miras
Tvůrce článků
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2159
Registrován: červenec 04
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod miras » 03 črc 2005 21:11

Heh, dávno vyřešenej a uzavřenej dred a voni to zas votvíraj... Neuvěřitelný :lol:. Abyste se nehádali kolik má či nemá bejt v zásuvce prostudujte si příslušný normy:wink:

Uživatelský avatar
mmmartin
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8076
Registrován: srpen 04
Bydliště: Praha
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mmmartin » 03 črc 2005 21:21

Ono je celkem jedno, kolik má být v zásuvce, protože se to stejně nedá ovlivnit (jedině snad několikatisícovou investicí do stabilizátoru) :cry: Tady nezbývá než věřit rozvodným závodům, že je v zásuvce tolik, kolik praví norna. Mimochodem ohledně rozvodných závodů: ještě nedávno byla v přihlášce k odběru "informace" (možná tem je ještě i teď), že rozvodné závody v žádném případě neručí za škody, vzniklé na zařízení odběratele v důsledku změny sledu fází. TJ. např. když se ti najednou začne točit motor v čerpadle opačným směrem a tím pádem se nasucho běžící čerpadlo zadře, máš prostě smůlu. :mad:

Uživatelský avatar
Cybercom
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 254
Registrován: únor 04
Bydliště: Jílové u Děčína
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Cybercom » 03 črc 2005 21:25

U nás ve vesnici jednou nějak přehodili fáze nebo co a místo 220 V tam pustili 380 V. Asi v 10 barácích to vypálilo to všechno co bylo napojený. Docela síla. Kdo nebyl pojištěnej, měl smůlu.
Jiří Škorec


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Výběr monitoru
    od Explit » 11 črc 2019 13:56 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    4
    601
    od ZephyrCZ
    23 črc 2019 15:06
  • Výběr monitoru
    od nekrosnake » 07 srp 2019 15:27 » v Vše ostatní (hw)
    3
    683
    od Spartak1991
    10 srp 2019 00:05
  • Výběr monitoru
    od Miraczech » 16 srp 2019 15:32 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    2
    429
    od Michael850
    17 srp 2019 20:18
  • Problikávání monitoru
    od Miraczech » 03 zář 2019 17:40 » v Problémy s hardwarem
    1
    248
    od Miraczech
    06 zář 2019 13:48
  • Adaptér k monitoru
    od dedik » 26 zář 2019 22:10 » v Vše ostatní (hw)
    1
    532
    od mmmartin
    26 zář 2019 22:39

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 6 hostů