Ovládání k DVD rekordéru

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Dana
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Ovládání k DVD rekordéru

Příspěvekod Dana » 20 říj 2007 15:03

Ahojky, protože nevím, kam se obrátit, tak jsem to riskla a zkusím se zeptat vás, jestli byste nevěděli radu. Dnes jsem si koupila DVD Rekordér SONY a při nastavování v Menu jsem si omylem vypnula dálkové ovládání. Teď jsem namydlená, protože nemohu pokračovat dál. Rekordér samozřejmě nereaguje a na čelním panelu žádné ovládání Menu není. Jak z toho vybruslit. Co mám dělat ? Poraďte prosím, budu moc ráda

Reklama
mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 20 říj 2007 15:08

V první řadě bych se podíval do návodu. A nějak se mi nezdá, že by se dálkové ovládání dalo vypnout. Není náhodou problém v bateriiích v DO? To, že jsou nové ještě nemusí znamenat, že jsou dobré.

Dana
nováček
Stav:

Příspěvekod Dana » 20 říj 2007 15:26

Díky za radu, zkusila jsem to, ale je to stále stejné. Rekordér se ani nehne

Dana
nováček
Stav:

Příspěvekod Dana » 20 říj 2007 15:44

A ještě poznámku. Ono to ovládání funguje, protože ním jde ovládat televizi, ale tlačítka na rekordér nereagují, takže se nemůžeme dostat do menu, abychom nastavili správně ovladač. Prostudovala jsem návod horem dolem, ale nenašla jsem jak napravit chybu. Ach jo

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 20 říj 2007 16:10

Tak to je super menu. Nejde to někde na přístroji resetovat do základního stavu? Či na dálkáči?

Dana
nováček
Stav:

Příspěvekod Dana » 20 říj 2007 16:37

Díky moc za radu !! V návodu jsem si našla resetování do základního stavu, které jsem provedla na přístroji a funguje to !! Ještě jednou moc děkuji a vím, kam se příště mám obrátit pro radu !! Super !! :lol:

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 20 říj 2007 16:43

Jó, v dnešní době nikdo návody nečte, doba je rychlá ...

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 22 říj 2007 16:58

Dana píše:Díky moc za radu !! V návodu jsem si našla resetování do základního stavu, které jsem provedla na přístroji a funguje to !! Ještě jednou moc děkuji a vím, kam se příště mám obrátit pro radu !! Super !! :lol:

Určitě taková možnost být musí.Jen se zamysli, co by z toho ten výrobce měl, kdyby musel nebohý uživatel po takovém nastavení vždy do servisu. :lol:
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 22 říj 2007 17:00

Měl by z toho peníze :lol: Nebo by si zákazník musel koupit nový :lol: Asi si takový nápad nechám patentovat :lol:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”