Ahoj všichni, potřebuju poradit s následujícím problémem:
koupili jsme 2GB kartu k navigaci MIO C520. Chtěli jsme zkopírovat mapy z originální 1GB karty, která byla součástí navigace.
Když jsme chtěli navigaci s 2GB kartou rozeběhnout, vyskočila hláška HardwareIDerror. Po odkliknutí jsme se dostali ke složce mapy a při pokusu otevřít mapy vyskočila hláška Některé mapy jsou uzamčeny. Navštivte, prosím, http://www.mio-tech.com. Za názvama uzamčených map se objevilo MRE a mapy nejsou podrobné (obsahují pouze hlavní tahy = jedná se o průjezdní mapy). Na originální 1GB kartě mapy podrobné jsou. A na adrese, na kterou výše uvedená hláška odkazuje, jsme se nedozvěděli nic.
V čem je chyba?
Díky za odpovědi
Mary
Kopírování map z originální karty na druhou - MIO C520 Vyřešeno
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
jak už jsi na to asi přišla, tak ty mapy kopírovat nelze
jsou chráněné a při neoprávněném kopírování nefungují.můžeš být rád(a), že ti jde vůbec ta původní (originál).u zabezpečení těchto karet se uvažovalo,že při kopírování by se blokla i ta originální karta jako trest.
ta originální karta má své ID a ta nová má jiné.proto to nejde.je to jako s hrama,když si ji vypálíš, tak nejde,potřebuješ crack, tak takhle je to s kartama, ale bohužel se to zatím nedá nijak obejít

ta originální karta má své ID a ta nová má jiné.proto to nejde.je to jako s hrama,když si ji vypálíš, tak nejde,potřebuješ crack, tak takhle je to s kartama, ale bohužel se to zatím nedá nijak obejít
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
memphisto
Dík za odpověď
, ikdyž mě bohužel vůbec nepotěšila. Myslela jsem si, že když mám legální soft k navigaci, tak si ho můžu zkopírovat
, jak potřebuju. Budu teda používat tu původní kartu a jsem ráda
, že mi ji neblokli (podle toho, co píšeš) - to jsem fakt netušila. Chtěla jsem novou kartu použít proto, aby se mi tam vešla nějaká muzika. Tak nic.
Díky a pa
Mary

Díky a pa
Mary
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
ono je lepší si pořídit mapy na CD a na jakoukoliv kartu si to nahrát a pak podle místa dohrát hudbu. já mám GPS Garmin a ti dávají mapy na CD. nahraješ si je na jakoukoliv kartu přes SW, co k tomu dávají na CD. u těch map na CD, to jde kopírovat na jakoukoliv kartu a kolikrát chceš, zatím co u originál karet bohužel jen na té jedné
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2696
-
od LukM
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 14:03