Kopírování map z originální karty na druhou - MIO C520 Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

kerkey
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

Kopírování map z originální karty na druhou - MIO C520  Vyřešeno

Příspěvekod kerkey » 24 úno 2008 18:42

Ahoj všichni, potřebuju poradit s následujícím problémem:

koupili jsme 2GB kartu k navigaci MIO C520. Chtěli jsme zkopírovat mapy z originální 1GB karty, která byla součástí navigace.

Když jsme chtěli navigaci s 2GB kartou rozeběhnout, vyskočila hláška HardwareIDerror. Po odkliknutí jsme se dostali ke složce mapy a při pokusu otevřít mapy vyskočila hláška Některé mapy jsou uzamčeny. Navštivte, prosím, http://www.mio-tech.com. Za názvama uzamčených map se objevilo MRE a mapy nejsou podrobné (obsahují pouze hlavní tahy = jedná se o průjezdní mapy). Na originální 1GB kartě mapy podrobné jsou. A na adrese, na kterou výše uvedená hláška odkazuje, jsme se nedozvěděli nic.

V čem je chyba?

Díky za odpovědi

Mary

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2008 18:45

jak už jsi na to asi přišla, tak ty mapy kopírovat nelze :wink: jsou chráněné a při neoprávněném kopírování nefungují.můžeš být rád(a), že ti jde vůbec ta původní (originál).u zabezpečení těchto karet se uvažovalo,že při kopírování by se blokla i ta originální karta jako trest.
ta originální karta má své ID a ta nová má jiné.proto to nejde.je to jako s hrama,když si ji vypálíš, tak nejde,potřebuješ crack, tak takhle je to s kartama, ale bohužel se to zatím nedá nijak obejít
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

kerkey
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Žena
Stav:
Kontakt:

memphisto

Příspěvekod kerkey » 24 úno 2008 18:54

Dík za odpověď :wink: , ikdyž mě bohužel vůbec nepotěšila. Myslela jsem si, že když mám legální soft k navigaci, tak si ho můžu zkopírovat :? , jak potřebuju. Budu teda používat tu původní kartu a jsem ráda :smile: , že mi ji neblokli (podle toho, co píšeš) - to jsem fakt netušila. Chtěla jsem novou kartu použít proto, aby se mi tam vešla nějaká muzika. Tak nic.

Díky a pa

Mary

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2008 19:02

ono je lepší si pořídit mapy na CD a na jakoukoliv kartu si to nahrát a pak podle místa dohrát hudbu. já mám GPS Garmin a ti dávají mapy na CD. nahraješ si je na jakoukoliv kartu přes SW, co k tomu dávají na CD. u těch map na CD, to jde kopírovat na jakoukoliv kartu a kolikrát chceš, zatím co u originál karet bohužel jen na té jedné
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • ComboBox v Excelu kopírování Příloha(y)
    od LukM » 19 říj 2024 14:03 » v Kancelářské balíky
    0
    2697
    od LukM Zobrazit poslední příspěvek
    19 říj 2024 14:03
  • Upgrade grafické karty
    od Ladik-21 » 31 kvě 2025 10:10 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    4
    2519
    od Kogaku Zobrazit poslední příspěvek
    31 kvě 2025 19:19
  • Pomoc s výběrem grafické karty
    od Cron » 29 dub 2025 08:29 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    1
    2072
    od windroid2 Zobrazit poslední příspěvek
    29 dub 2025 10:05
  • AMD referenční grafické karty vysoké teploty
    od p3v4x » 07 srp 2024 22:43 » v Problémy s hardwarem
    0
    2999
    od p3v4x Zobrazit poslední příspěvek
    07 srp 2024 22:43
  • Upgrade grafické karty nebo celého PC?
    od dexikovicek » 21 srp 2024 22:33 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    2324
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    22 srp 2024 09:59

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”