Ahoj,
zjistil jsem, ze od fora se neda nic-moc ocekavat, krom nekonkretnich poznatku a opakovavajicich se reci kolem.
Nastesti se o kompl staram v ramci moznosti, a kdyz je zle, vysypu ho a preinstaluji, nez cist to same porad dokola a reseni zadne. Snad aspon v jednoduche veci je nekdo uzivatelsky zbehly, aby konkretne poradil.
Umi mi nekdo poradit jak synchronizovat cas?
Chci program, ktery mi v okamziku pripojeni na internet automaticky upravi cas, protoze mam dojem, ze je v komplu asi stara baterka a jistotu, ze cas se zpozduje. Ne moc, ale zpozduje.
Nejak jsem nepochopitl Atomic Clock, kde je musi pinknout pro odezvu a kdyz jsem to mel instalovane, hodiny jsem mel neztak zpozdene.
Existuje neco co mi cas automaticky spravi, jakmile to rozpozna pripojeni na internet?
V komplu mam jen koupene programy a nebo progrmay zdarma, tak cracky si strcte za klobouk a platit za takovou blbost nebudu. Takze jen program na synchronizaci co je zdarma.
Dekuji
Synchronizace casu net - pc Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Synchronizace casu net - pc
Windows to umí sám. Normálně tam kde si nastavuješ čas se synchronizovat se serverem a teď si vybereš kterej chceš.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Pohlaví:
V tom pripade, kdyz next synch is 6/9 at 22:00 mi neni jasne, proc amam hodiny porad zpozdene, protze to nastavene je, a bylo.
Servery jsou tam tyto:
time.windows.com
time.nist.gov
time-nw.nist.gov
time-a.nist.gov
time-b.nist.gov
..a nastaven je ten prvni.
Ted mam treba zpozdeni 0,22 sekundy. Takze to evidentne nefunguje denne, ale mozna jednou za cas, kdyz to synchronizuje az 6.zari. Musim to jedine Updat/ovat a tak se cas spravi, a dalsi automaticka synch se posune na 10/9. Kdyz to neudelam, tak se to synchronizuje zase az toho 10teho.
Takze se to nedela ''denne a stale''.
Servery jsou tam tyto:
time.windows.com
time.nist.gov
time-nw.nist.gov
time-a.nist.gov
time-b.nist.gov
Ted mam treba zpozdeni 0,22 sekundy. Takze to evidentne nefunguje denne, ale mozna jednou za cas, kdyz to synchronizuje az 6.zari. Musim to jedine Updat/ovat a tak se cas spravi, a dalsi automaticka synch se posune na 10/9. Kdyz to neudelam, tak se to synchronizuje zase az toho 10teho.
-
- Pohlaví:
[quote/]Ahoj,
zjistil jsem, ze od fora se neda nic-moc ocekavat, krom nekonkretnich poznatku a opakovavajicich se reci kolem.
Nastesti se o kompl staram v ramci moznosti, a kdyz je zle, vysypu ho a preinstaluji, nez cist to same porad dokola a reseni zadne.[/quote]
To jsi asi příznivce fóra moc nepotěšil. Možná by sis tady toho mohl přečíst víc.
Nastesti se o kompl staram v ramci moznosti, a kdyz je zle, vysypu ho a preinstaluji, nez cist to same porad dokola a reseni zadne.[/quote]
To jsi asi příznivce fóra moc nepotěšil. Možná by sis tady toho mohl přečíst víc.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
peacoq píše:V tom pripade, kdyz next synch is 6/9 at 22:00 mi neni jasne, proc amam hodiny porad zpozdene, protze to nastavene je, a bylo.
Servery jsou tam tyto:
time.windows.com
time.nist.gov
time-nw.nist.gov
time-a.nist.gov
time-b.nist.gov
To ti vadí zpoždění 0,22 sekunudy?

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Pohlaví:
Re: Synchronizace casu net - pc Vyřešeno
A je to tady;
muj topic neni urcen k tomu, aby sis tady lizal rany, a jak vidis, ..poloz otazku a odpoved je takova, ze se to dela samo, na coz jednodusse odpovim, ze se to samo nedela.
A nebo se ozves ty, abys mi topic plnil nesmyslnym komentarem.
Takze jeden rekne, ..dela se to samo ..a ono se to samo nedela, a druhej rekne neco co je uz uplne mimo misu.
Nevadi mi 0,22 sekundy, ale vadi mi, z ereknes, ze se to dela samo, na coz ti odpovim, ze to tak neni a ty na to reagujes jako trubka nesmyslnou poznamkou o 0,22 sekunde. Smesne je i to, ze reagujes na 0,22 sekundu. Protoze, kdybys premyslel dojde ti, ze za tyden, nez se to samo aktualizuje, nasbiram 3-5 minut. A podstata fora, tobe muze byt jedno co mi vadi, treba i tech 0,22s, bud umis a nebo neumis poradit. Kdyz neumis poradit, ...mlc. Toho jsou plne chaty, zbytecnych reci a placani porad dokola.
No, tak jsme opet u odbornosti fora, ato jeden ma miru 'odbornosti 7,5 a druhy 5,5
Topic ukoncuji.
Radeji nic, nez takoveto chytraky.
Topic is Over
muj topic neni urcen k tomu, aby sis tady lizal rany, a jak vidis, ..poloz otazku a odpoved je takova, ze se to dela samo, na coz jednodusse odpovim, ze se to samo nedela.
A nebo se ozves ty, abys mi topic plnil nesmyslnym komentarem.
Takze jeden rekne, ..dela se to samo ..a ono se to samo nedela, a druhej rekne neco co je uz uplne mimo misu.
Nevadi mi 0,22 sekundy, ale vadi mi, z ereknes, ze se to dela samo, na coz ti odpovim, ze to tak neni a ty na to reagujes jako trubka nesmyslnou poznamkou o 0,22 sekunde. Smesne je i to, ze reagujes na 0,22 sekundu. Protoze, kdybys premyslel dojde ti, ze za tyden, nez se to samo aktualizuje, nasbiram 3-5 minut. A podstata fora, tobe muze byt jedno co mi vadi, treba i tech 0,22s, bud umis a nebo neumis poradit. Kdyz neumis poradit, ...mlc. Toho jsou plne chaty, zbytecnych reci a placani porad dokola.
No, tak jsme opet u odbornosti fora, ato jeden ma miru 'odbornosti 7,5 a druhy 5,5

Topic ukoncuji.
Radeji nic, nez takoveto chytraky.
Topic is Over
-
- Pohlaví:
Ještě bys mohl upřesnit, kde ten čas je mimo. V liště anebo na fóru.
-
- Pohlaví:
Pokud v Liště, pak si na ten čas klikni a dozvíš se, že se synchronizuje jednou týdně - tudíž slabá baterka na to má vliv.
-
- Pohlaví:
Najdi si jiny diskuzni krouzek.
Dve reakce lidi s 'tak vysokou' mirou odbornosti stacily. Dalsi vase komentare budou uz jen lizani si vlastnich ran a nebo kecy kolem 0,22 sekunde.
Vidim, jak ted pises o slabe baterce, zase placani kolem a nesmysly. To jsem snad napsal uz v uvodu, ze to je baterkou. Ptal jsem se na RESENI, na program typu Atomic Clock co synchronizuje sam v okamzik pripojeni na internet, ale aby to delal sam, bez nutnosti pinknuti a odezvy.
Topic je uzavren,
..tak to ber na vedomi a jdi se ucastnit jineho diskuzniho krouzku, kde zopakujes to co sam autor topicu uvedl v uvodu. Proste nemam zadny dalsi zajem topic nechat aktivni, smazat nejde.
A radeji se zeptam nekoho osobne, nez expertu' na foru.
Ukoncuji sledovani,protoze neminim byt ani upozornovan na dalsi vase nesmyslne komentare.
Dve reakce lidi s 'tak vysokou' mirou odbornosti stacily. Dalsi vase komentare budou uz jen lizani si vlastnich ran a nebo kecy kolem 0,22 sekunde.
Vidim, jak ted pises o slabe baterce, zase placani kolem a nesmysly. To jsem snad napsal uz v uvodu, ze to je baterkou. Ptal jsem se na RESENI, na program typu Atomic Clock co synchronizuje sam v okamzik pripojeni na internet, ale aby to delal sam, bez nutnosti pinknuti a odezvy.
Topic je uzavren,
..tak to ber na vedomi a jdi se ucastnit jineho diskuzniho krouzku, kde zopakujes to co sam autor topicu uvedl v uvodu. Proste nemam zadny dalsi zajem topic nechat aktivni, smazat nejde.
A radeji se zeptam nekoho osobne, nez expertu' na foru.
Ukoncuji sledovani,protoze neminim byt ani upozornovan na dalsi vase nesmyslne komentare.
-
- Pohlaví:
Možná bys mohl založit vlastní fórum, také občas potřebuji poradit. Ať se ti ten čas aktualizuje jakkoli rychle, pak při slabé baterce přímou úměrou mizí.
A pokud máš pocit, že od fóra se nedá nic očekávat jistě se všem zavděčíš, když uděláš něco pro zlepšení.
A pokud máš pocit, že od fóra se nedá nic očekávat jistě se všem zavděčíš, když uděláš něco pro zlepšení.
-
- Pohlaví:
Bla bla bla,
a ted se mi do uzavrenneho topicu budes vykecavat o nicem :)
Nehodlam delat nic vice nez, ze jsem pravidelne posilal 50,- na viry.cz za to, kdyz jsem se 'omylem' setkal s adekvatni a pomocnou odpovedi. Kdyz se mi topic zacal mnozit debilnima kecama, jako predvadis i ty, napsal jsem na viry.cz, at zrusi muj nick, protoze nechci byt ani ucasten na foru, kde prevazuji debilni kecy.
A to stejne udelam i tady. Forma prispevku SMS zde neni a tak me to sice nestoji ani korunu, kdyz administratori nejsou schopni zavest tak jednoduchou podporu jako je sponzorska SMS, ale to, ze me to nic nestoji neznamena, ze se spokojim s debilnim placanim a zadnou adekvatni odpovedi co by pripominala reseni.
Jdi se vykecat jinde, nez do meho -uzavreneho- topicu.
Ja na tvoje debilni poznamky a okecavani vlastni neschopnosti podat reseni nejsem zvedavy. Kdyz jinde ano, tak ja rozhodne ne, a tak si svuj prostor pro vykecani se bez reseni nalezni jinde.
Me jsi ani nepomohl, ani neporadil, jen meles porad dokola. Nejprve nesmysly a potom blaboly o baterce, coz jsem sam jiz v uvodu uvedl. Reseni nenabizim zadne, jen zase ty debilni kecy kolem.
Jak jsem rekl, toho je plnej chat a forum taky.
Prave diky placajicim 'odbornikum. Mas uroven 7,5 stupne, tak aspon zmlkni v okamziku, kdy nenabizis reseni, ale jen nesmyslne konstatovani a blaboly kolem.
a ted se mi do uzavrenneho topicu budes vykecavat o nicem :)
Nehodlam delat nic vice nez, ze jsem pravidelne posilal 50,- na viry.cz za to, kdyz jsem se 'omylem' setkal s adekvatni a pomocnou odpovedi. Kdyz se mi topic zacal mnozit debilnima kecama, jako predvadis i ty, napsal jsem na viry.cz, at zrusi muj nick, protoze nechci byt ani ucasten na foru, kde prevazuji debilni kecy.
A to stejne udelam i tady. Forma prispevku SMS zde neni a tak me to sice nestoji ani korunu, kdyz administratori nejsou schopni zavest tak jednoduchou podporu jako je sponzorska SMS, ale to, ze me to nic nestoji neznamena, ze se spokojim s debilnim placanim a zadnou adekvatni odpovedi co by pripominala reseni.
Jdi se vykecat jinde, nez do meho -uzavreneho- topicu.
Ja na tvoje debilni poznamky a okecavani vlastni neschopnosti podat reseni nejsem zvedavy. Kdyz jinde ano, tak ja rozhodne ne, a tak si svuj prostor pro vykecani se bez reseni nalezni jinde.
Me jsi ani nepomohl, ani neporadil, jen meles porad dokola. Nejprve nesmysly a potom blaboly o baterce, coz jsem sam jiz v uvodu uvedl. Reseni nenabizim zadne, jen zase ty debilni kecy kolem.
Jak jsem rekl, toho je plnej chat a forum taky.
Prave diky placajicim 'odbornikum. Mas uroven 7,5 stupne, tak aspon zmlkni v okamziku, kdy nenabizis reseni, ale jen nesmyslne konstatovani a blaboly kolem.
co cakas ze ti niekto pomoze, ked nevies ani slusne poprosit. to ani nehovorim o tom, ze hned v prvom prispevku utocis na vsetkych clenov fora. jasne, tiez nemam rad ked niekto pise uplne odveci namiesto toho aby sa snazil poradit, ale vacsina ludi sa tu snazi pomoct. aj ked niektori si dost namyslaju o svojej odbornosti a ini zasa robia idiotov z tych, co sa pytaju. (teraz nehovorim o nikom, kto prispieval v tejto teme)
ked si taky mudry, co keby si sa pozrel napriklad na snapfiles, mas tam plno free programov na tvoj problem
www.snapfiles.com/Freeware/network/fwtimesync.html
alebo just fuckin google it - www.google.com/search?hl=en&safe=off&q=time+synchronization+program
ked sa ti nepaci, tak sklapni, vypadni a chod si boostovat ego niekde inde
ked si taky mudry, co keby si sa pozrel napriklad na snapfiles, mas tam plno free programov na tvoj problem
www.snapfiles.com/Freeware/network/fwtimesync.html
alebo just fuckin google it - www.google.com/search?hl=en&safe=off&q=time+synchronization+program
ked sa ti nepaci, tak sklapni, vypadni a chod si boostovat ego niekde inde
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Google->Apple kalendář, synchronizace pouze mých událostí