Fotbal

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Odpovědět
Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Fotbal

Příspěvek od Roscow »

cau..jestli je tu nejaky zkuseny fotbalista tak by mi mohl poradit. KDyz si budu chtit koupi tyto turfy: http://www.sportsdirect.com/Products/SD ... 62010.aspx tak jestli se s nima da hrat v hale. Nebo jsou jen urceny ma umelky atd. ? diky
Jsem takový jaký jsem
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13

Re: Fotbal

Příspěvek od memphisto »

s tímhle podle mě v hale odehraješ prd a zničíš si podrážku. tohle je podle mě na umělou trávu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
LuckyStrike19
Level 2.5
Level 2.5
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LuckyStrike19 »

ano jsou opravdu na umělou trávu ale v tom je jejich velká výhoda že se hodí na všechny tvrdé povrchy, jako je tvrdá tráva, umělka, hala, silnice, na běhání po městě a navíc jsou pěkný tak v nich můžeš chodit i normálně :wink:
zdenakrapek
Level 3
Level 3

Příspěvek od zdenakrapek »

do haly te s tim ani nepusti :-D ale nechces nejakou lepsi znacku? viz. nike nebo puma
Sajmon_8
Level 2
Level 2

Příspěvek od Sajmon_8 »

Do haly asi ne :lol:
A s tou značkou nevím, ale měl jsem 2x po sobě tárfy Reeboky a maximální spokojenost. Bratr měl Adidas a cca po 3 měsících se začaly rozpadat. Takže podle mě Reeboky nejsou špatný. Ale je to jenom moje zkušenost... :wink:
Odpovědět

Zpět na „Vše ostatní (Off topic)“