Fotbal Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Roscow
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Fotbal  Vyřešeno

Příspěvekod Roscow » 10 led 2009 16:00

cau..jestli je tu nejaky zkuseny fotbalista tak by mi mohl poradit. KDyz si budu chtit koupi tyto turfy: http://www.sportsdirect.com/Products/SD ... 62010.aspx tak jestli se s nima da hrat v hale. Nebo jsou jen urceny ma umelky atd. ? diky
Jsem takový jaký jsem

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Re: Fotbal

Příspěvekod memphisto » 10 led 2009 17:20

s tímhle podle mě v hale odehraješ prd a zničíš si podrážku. tohle je podle mě na umělou trávu
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

LuckyStrike19
Level 2.5
Level 2.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod LuckyStrike19 » 10 led 2009 18:21

ano jsou opravdu na umělou trávu ale v tom je jejich velká výhoda že se hodí na všechny tvrdé povrchy, jako je tvrdá tráva, umělka, hala, silnice, na běhání po městě a navíc jsou pěkný tak v nich můžeš chodit i normálně :wink:

zdenakrapek
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod zdenakrapek » 10 led 2009 18:29

do haly te s tim ani nepusti :-D ale nechces nejakou lepsi znacku? viz. nike nebo puma

Sajmon_8
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod Sajmon_8 » 10 led 2009 19:00

Do haly asi ne :lol:
A s tou značkou nevím, ale měl jsem 2x po sobě tárfy Reeboky a maximální spokojenost. Bratr měl Adidas a cca po 3 měsících se začaly rozpadat. Takže podle mě Reeboky nejsou špatný. Ale je to jenom moje zkušenost... :wink:

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”