Nevím kam to dát zda do hardwaru nebo do softu tak sem to hodil tady. Jde o to že nemůžu nainstalovat OS. Při pokusu ho nainstalovat mi to vyhodí hlášky: The application or DLL D:\Sources\SPWIZENG.dll is not a valid Windows image a The file ‘autorun.dll’ could not be loaded or is corrupt. Setup cannot continue. Error code is [0xC1] , našel jsem o tom na netu sice dost ale žádné pádné vykličkování z této situace.
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Vytvořil jsem si na flask disk instalační medium s tím, že při vložení disku do ntb by se měl spustit instalační program automaticky, což se nestalo.
Tak jsem vlezl skrze F2 do BIOSU a povolil F12 boot...
Poslední příspěvek
my bad. zeus upravil svuj přispěvěk a vložil odkaz. Toho jsem si všiml až ted. promintě
Dodatečně přidáno po 35 minutách 45 vteřinách:
Tak se povedlo! Díky moc všem.
Ahoj koupil jsem si tento SSD a chci se zeptat jak se na něj instaluje windows? Instaluje se normálně jako na klasický SSD 2,5 nebo nějak jinak? Když najedu do bootu tak dám flash z kterého chci instalovat tak se vypne obrazovka a zase se to hodí do...
Poslední příspěvek
Nakonec jsem to nainstaloval přes windows vytvářeč USB.
Zdravím všechny potřeboval bych poradit nejde mi nainstalovat Windows 11 na SSD disk
Gigabite H310 s2h
Intel i5 8600k
GeForce GTX 1050Ti
16 GB ram
HDD WD 1TB aktuálně systém
SSD KINGSTON SNV3S1000G 1TB sem chci systém
Vytvořil jsem instalační flash...
Poslední příspěvek
všem děkuji jelikož mi evidentně není pomoci uzavírám téma. přeji hezký den
Ahoj/dobrý den,
chtěl bych se zeptat jak je možné, že se mi nainstaloval Windows 11 bez mého svolení?
Mám notebook s Windows 10 a před pár dny když jsem ho šel vypnout tak tam byla aktualizace (což je běžné). Ale trvalo to nějak hodně dlouho a...
Poslední příspěvek
Microsft Intune ma vyssi opravneni, nez spravce systemu.
Pokud v Intune aktivuju rollout na Windows 11, tak tomu zadne lokalni nastaveni nezabrani.
To tak ma fungovat, Intune je na spravu tisicu firemnich pocitacu. Tedy jakakoliv chyba
v Intune...
Zdravím, instaluji W11-24H2 a strašně dlouho se mi načítá instalační obrazovka po logu Windows, kde volim disky atd. idkyž i při načítaní kdy je jen logo, tak to trvá za mne neobvykle dlouho.
Předinstalovaný systém je Windows10, základní deska MSI...
Poslední příspěvek
Kdyz jsem videl, jak po upgrade na W11 dostava zabrat podporovana i5-8400 se SATA SSD, pak na o 5 generaci starsim CPU to musi byt parada.
Jaky byl duvod? Pseudopocit bezpeci s novou verzi?