Kočky a kocouři Vyřešeno
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Kočky a kocouři
Zajímavé.K čemu zde toto téma..?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Pohlaví:
Garfield fešák! Můj Ferda už taky není mezi námi (od listopadu), ale byl to taky fešák a pálilo mu to.
-
- Pohlaví:
Tak to je požehnaný věk. Nám obvykle číču podstatně dříve přejede auto.
Zkusil jsem Kočky Sobě http://kockysobe.blogspot.com spíše těžší téma pro ty dvounohé kočky, snad se něco povede,
náš kocour se jmenuje Samuel je to Peršan a děti ho tahají jako hadr, snese všechno...myši nemáme, spolehlivě zabije všechny co zjistí, ale žere jen suché kuřecí granule a pije čistou vodu
náš kocour se jmenuje Samuel je to Peršan a děti ho tahají jako hadr, snese všechno...myši nemáme, spolehlivě zabije všechny co zjistí, ale žere jen suché kuřecí granule a pije čistou vodu
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No, jelikož jsem opravdu velký příznivce kočiček (ovšem dvounohých více), beru to jako povinnost přispět. Doma (v bytě) mám jednoho bílýho kocourka, jmenuje se Milínek, ovšem má více jmen a to dle mé nálady, či jeho chování. Někdy je to miláček, jindy, když mě kousne, tak je ču**k, a to mi věřte, že kolikrát je třeba se na něj rozeřvat. To Milínek vznikalo velmi zajímavě. Nejdříve napíšu chronologicky, jak to bylo. Šulínek >Mulínek > Milínek. Poprvé mu dala jméno máma a to proto, že měl největší přirození a koule z vrhu
. Když jsem urgoval, aby na něj po bytě neřvala šul**e,tak to prošlo dále až nakonec k Milínkovi, protože je Miláček. Je to sranda, jen škoda, že jsme ho museli vykleštit, koule měl opravdu výstavní a myslím si, že by mohl být i dobrý k zapuštění...
Na chalupě mám partu, jsou to mixnuté kočky z okolí, většina z nich dojde jen kvůli žrádlu, ale pár jich mám už i ochočených a dokonce i vycvičených..ten zrzavej je nalezenec, který si mě získal svojí neuvěřitelnou mazlivostí, jmenuje se Horatio. Zkuste hádat proč
Máme spoustu koťat, ale lidé z vesnice jsou prostě balíci a tak nám koťata střílejí či tráví jedem na krysy, což je dlouhá a velmi hnusná smrt.

Na chalupě mám partu, jsou to mixnuté kočky z okolí, většina z nich dojde jen kvůli žrádlu, ale pár jich mám už i ochočených a dokonce i vycvičených..ten zrzavej je nalezenec, který si mě získal svojí neuvěřitelnou mazlivostí, jmenuje se Horatio. Zkuste hádat proč

Máme spoustu koťat, ale lidé z vesnice jsou prostě balíci a tak nám koťata střílejí či tráví jedem na krysy, což je dlouhá a velmi hnusná smrt.

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:

RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
tak tohle je muj monstrum
ZK-M2N-SLI,AMD Athlon x2 +5600,2048 MB DDR2 patriot,ATI-4850,320GB HDD WD ,Chlazeni AC,Zdroj 500W Seasonic 12cm,DVD-RW LG,case ewrocase sit nejvetsi,a novy chladic noctua 12cm.NTB ACER Extensa 5620G,Intel C2D T7500/800/4Mb L2/4Gb DDR2,GK ATI 3470 256 své+TB,320Gb WD
Tomina píše:Někdy je to miláček, jindy, když mě kousne, tak je ču**k, a to mi věřte, že kolikrát je třeba se na něj rozeřvat...
A když takovou kočičí bestii chceš zastřelit, tak dělá, že se vzdává.
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”