Zdravím,
mám problém, potřebuji vypálit 14 GB dat na jeden nosič. Poraďte, existují tak velká DVD ??
Dík...
Jak vypálit 14 GB na jeden nosič ??
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak vypálit 14 GB na jeden nosič ??
Jedině "modrý zub"!
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Myslím že maximální velikost DVD je 8GB a to je dvouvrstvé...
Zkus ty soubory zabalit a kdyby měli do těch 8GB,koupil bys to 8GB dvouvrstvé DVD a vypálil na něj ale musela by tvoje DVD vypalovačka podporovat dvouvrstvé DVD.Jedině to vypálit na BLU-ray ale to bys na to musel mít mechaniku a ta je hodně drahá i disk Blu-ray...
Zkus ty soubory zabalit a kdyby měli do těch 8GB,koupil bys to 8GB dvouvrstvé DVD a vypálil na něj ale musela by tvoje DVD vypalovačka podporovat dvouvrstvé DVD.Jedině to vypálit na BLU-ray ale to bys na to musel mít mechaniku a ta je hodně drahá i disk Blu-ray...
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Modrý zub ?? Bluetooth ? V čem by mi byl nápomocný ? Jinak Blue-ray u mě nepřipadá v úvahu. Jedná seo data, která zabalit bohužel nejdou..fajn, já jen jestli se nedělají nějaká větší DVD..budu muset asi vzít hadr a udělat to přes něj..mám ty data u kámoše totiž..
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jedině zkusit nějaký SW na zabalení, co má hodně velkou kompresi a pak na dvouvrstvé DVD jinak potom BR, ale to jak jsi psal nepřipadá v úvahu. Na tu kompresi zkus 7zip nebo hodně dobře umí zabalit i UHARC, ten má extrémní kompresi
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Owner
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus KGB pro extrémní kompresi.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Blu-Ray (1 vrstva) = 25 GB
Blu-Ray (2 vrstvy) = 50 GB
DVD = DVD5 (1 vrstva, 1 strana) = 4,38 GB
DVD9 (2 vrstvy, 1 strana) = ±9 GB
DVD8 (1 vrstva, 2 strany) = ±8 GB
DVD17 (2 vrstvy, 2 strany) = ±17 GB
Blu-Ray (2 vrstvy) = 50 GB
DVD = DVD5 (1 vrstva, 1 strana) = 4,38 GB
DVD9 (2 vrstvy, 1 strana) = ±9 GB
DVD8 (1 vrstva, 2 strany) = ±8 GB
DVD17 (2 vrstvy, 2 strany) = ±17 GB
Tomina píše:Modrý zub ?? Bluetooth ? V čem by mi byl nápomocný ? Jinak Blue-ray u mě nepřipadá v úvahu. Jedná seo data, která zabalit bohužel nejdou..fajn, já jen jestli se nedělají nějaká větší DVD..budu muset asi vzít hadr a udělat to přes něj..mám ty data u kámoše totiž..
Vidíte co píše?Že se jedná o data která zabalit nelze..
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Omlouvám se za "modrý zub", ale neměl jsem na mysli Bluetooth! Neuvědomil jsem si, že rčení, které používáme mezi kamarády místo "blbý nápad", je známý jen v úzkém okruhu mých přátel a také koliduje právě s počeštěným "Bluetooth". V podstatě to pro nás znamená, že v daných podmínkách není problém realizovatelný. Ale něco konstruktivního - ne vypálit, ale nakopírovat na dostatečně velkou klíčenku (i když i zde to bude problém), paměťovou kartu, externí disk ap.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
- Tomina
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ajo takhle..no vyhrabal jsem 2,5" harddisk..zkusím to s ním..
díky moc všem..
díky moc všem..
paneboze to dnes este nekdo paliiii!!!vsak si kup kluc 32gb a si za vodou a ked tu bude niekto nestastny ze to je pomale kup si externy hrad daku 250gb a cuz....
Flashka 32 GB? To je tak na 1,5 dne
Externý hrad je zajímavý, myslel jsem že hrady a zámky jsou všechny v exteriéru 

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”