Digitální TV Vyřešeno

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

B-eckham
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Digitální TV

Příspěvekod B-eckham » 25 črc 2009 18:13

Zdravím....
Potřeboval bych poradit... netýká se toi sice mě, ale poprosila mě o to babička a tu přece nesmím zklamat :lol:
Má doma Digitální TV od UPC v obýváku zapojenou normálně přes Set top box... koupila si novou TV do pokoje, která má i digitální tuner nebo jak se tomu nadává:) ale přes to když dám automaticky ladit programy neběhnou jen normálně z kabelovky a digitální to nenajde žádné...
Potřeboval bych poroto zjistit, jak to udělat aby šly ty digitální i tam... v obchodě jí řekli, že další set top box třeba nebude...

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Digitální TV

Příspěvekod jaro3 » 25 črc 2009 18:24

Nemám zkušenosti , ale není ten set-top-box od UPC DVB-C ?
V TV máš jistě DVB-T.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 25 črc 2009 18:43

Je to tak. Po kabelu jde formát DVB C, zatímco vzduchem se šíří DVB T. Jedna možnost je dokoupit si od UPC druhý DVB C settopbox - mám dojem, že mají nějakou takovouhle možnost v nabídce.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

jeronym.skocdolabe
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod jeronym.skocdolabe » 25 črc 2009 18:52

Z vlastní zkušenosti = počet televizí v domácnosti = počet upc set top boxů. Třeba to ale někdo umí obejít :smile:
INTEL CORE DUO E2180 2 Ghz, 2x2 GB RAM A-DATA extreme Vitesta 800 mhz, ATI RADEON HD 2600 PRO 512 MB DDR2, SEAGATE BARACUDA 320 GB+WESTERN DIGITAL 300 GB EXTERNAL HDD, MSI P35 NEO2 mainboard, ZDROJ ENERMAX MODU82+ 525 W CROSSFIRE X

B-eckham
Level 2
Level 2
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod B-eckham » 26 črc 2009 14:11

Tak díky moc lidi :)
Chtete teda říct, že Digitální tuner v tv je úplně k hov... :)
taky dobré vědět...

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 26 črc 2009 14:21

No tak výrazné označení bych nepoužil, ale časem bude k ničemu-přechod na MPEG-4 AVC(H.264) a možná i norma DVB-T2 a budeš muset vyměnit v TV tento tuner.Nebo koupit novou TV..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Digitální TV  Vyřešeno

Příspěvekod mmmartin » 26 črc 2009 15:04

Ve tvém případě je ti skutečně digitální tuner v nové televizi zatím k ničemu. Pokud ale je ve tvém regionu signál DVB C UPC tak "kvalitní" jako byl ještě nedávno v Praze (jak je to teď nevím, digitální televizi od UPC jsem odhlásil), pravděpodobně brzo přejdeš na příjem DVB T - pokud je ve tvé lokalitě signál.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”