OT: Jak dáváte plakáty na zeď ?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

bluu
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

OT: Jak dáváte plakáty na zeď ?

Příspěvekod bluu » 13 pro 2009 21:15

Ahoj :) další OT... zajímá mě nějaký tip na lepení plakátů na zeď aby se dal někdy později sundat aby se nepotrhal a nezmuchlal a nejlépe ani nestrhl omítku, zkrátka nechci vyhazovat ty peníze za plakát z okna když se bílí. :) díky za tipy

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: OT: Jak dáváte plakáty na zeď ?

Příspěvekod guest » 13 pro 2009 21:17

Já už z lepení plakátů trochu vyrostl, nicméně občas něco nalepím a používám dvouvrstvou /oboustranou/ pásku. Odlepit to jde v pohodě a s omítkou by taky neměl být problém, tedy pokud je dobře vymalováno. :lol:

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Příspěvekod Romaine » 13 pro 2009 21:35

Z lepení plakátů sem taky dávno vyrostla, ani není na to místo, ale vím, že se prodává taková jakoby žvýkačka/guma nebo nevím jak to pojmenovat - třeba někdo zná.. To si kousek utrhneš, nalepíš na zeď, na to plakát a sundání a nové použití úplně v pohodě. Drží asi na všem. Viděla sem to na zdi, dřevě, skle, kachličkách. Ale přesný název fakt nevím.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 13 pro 2009 21:40

co je tohle za přihlouplej dotaz??? to je asi ptát se na kterou nohu si obouváš pravou botu.... :lol:
Počítač: ANO! :bottle:

bluu
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod bluu » 13 pro 2009 21:44

né tak je to blbost to uznávám :) ale jde o pár plakátů o který mi jde a nebyli levný a nebo pro mě maji jinou hodnotu ... tak si ho nechci jako ten předchozí nalepit tak aby mi v noci spadl na záda a já ho trochu pomuchlal :) ... jinak oboustranou pásku (byla to nějaká na lino) a bohužel mi servala barvu až na nějakou původní růžovou 50 let starou :)

guest

Příspěvekod guest » 13 pro 2009 21:44

Romaine myslela zřejmě TOTO. Google toho vyhodí více.

mmmartin
Moderátor
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Příspěvekod mmmartin » 13 pro 2009 22:01

James_Radlle: Porušuješ pravidla fóra, protože vkládáš svůj dotaz do již běžícího tématu. Příště si prosím založ vlastní topic.

bluu: Velice se mi osvědčilo nařezat z ploché laťky (+/- 2 x 0,5 cm) čtyři kusy dlouhé jako je šířka plakátu, připevnit je - vždy jednu zepředu a jednu zezadu - krátkými hřebíčky na spodní a horní okraj plakátu a za horní lišty zavěsit na stěnu.
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11

James_Radlle
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod James_Radlle » 13 pro 2009 22:10

mmmartin: rofl

no jinak mam taky podobnej napad....pokud sou pro tebe tak cenny tak si kup ram a do ramu - za sklo nebo si je nech zaramovat, ale to uz by musely bejt hodne cennny;-))
Počítač: ANO! :bottle:

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 13 pro 2009 22:32

Jenom k tý lepicí gumě. Měly sme je ve škole. Učitelka pomocí nich lepila takový velký papíry na tabuli a tam nechávaly mastný fleky.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 13 pro 2009 22:38

Lidé z tohoto fóra jsou IT nadšenci, takže si plakáty věší formou elektronických rámečků, ale postupně přejdou na barevný ohebný elektronický papír, nejspíš zase v nějakém rámečku, aby se nechal pověsit na zeď. Výhoda obou řešení je v tom, že oproti zastaralému plakátu (papíru) může na takových věcech běžet video :lol:

Rewqa: Jako bys neznal žvejky :lol: Horší je, že 7 let leží v žaludku, než se stráví :lol:

James_Radlle píše:to je asi ptát se na kterou nohu si obouváš pravou botu.... :lol:

Až budu mít čas, tak to zkusím vyřešit :lol:

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 13 pro 2009 22:47

Tak už vim, proč se nemaj polykat :lol:
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 14 pro 2009 00:09

Ty lepící gumy jsou fajn, ale dělají na stěnách mastné skvrny. Já jsem používal zubní pastu. Perfektně drží, voní :smile: dá se jednoduše sundat a nepoškodí ani zeď a ani plakát
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”