PF 2010

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

cortes512
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

PF 2010

Příspěvekod cortes512 » 20 pro 2009 12:34

Nevěděl jsem kam to dát--))
Přeju všem na tomto webu hodně dárků pod stromečkem,hodně nejen pracovních úspěchů v příštím roce
a ať vám pc šlapou jako hodinky.
J. cortes

Reklama
Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Re: PF 2010

Příspěvekod Rewqa » 20 pro 2009 12:36

Díky. Tobě taky.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Myloš
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:

Příspěvekod Myloš » 20 pro 2009 12:37

Díky, taky se přidávám s přáním co největší a nejtrvalejší radosti.

fNxXx
Level 2
Level 2
Stav:

Příspěvekod fNxXx » 20 pro 2009 12:38

Taky..Taky sice tam toho tenhle rok moc nebude ale tak ..... :lol:
Notebook ASUS N61VN-JX079X Microsoft Windows 7 Professional

peacoq
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod peacoq » 20 pro 2009 19:35

Ja to posunu do Top 10 s tim, ze jak vidite na fotce: ''ja uz jsem prichystanej''.

A tak, kdyz je prilezitost to trochec vic vyzdvihnout, ...dekuji tem, kteri plni roli opravaru, ...i kdyz mi neni jasne, jak zvladaji davat do-kupy vsechny komply a to zpravidla nekolik ruznych problemu soucasne, coz pro me jsou v prve rade:
- jaro3, Damned, pitimir, ...kteri asi nejsou nejvetsi tihu fora pri prevenci a zachranovani pohromy.

No, a tak potom nasledne diky tem, jejichz postrehy, rady a doporuceni pro me jsou prinosem, a dale obecne lidem, kteri na misto jedne vety umeji problem rozebrat: - Pic, mike007, Mylos, ElDiadlo, Spyke, Marfy,.. jiste i dalsi, tak aby se problem vyresil,
a i kdyz se to netyka primo me, tak i tem, kteri hledaji co vybrat za prijatelnou cenu: - zao, X, memphisto myslim taky, coz povazuji za dobrou sluzbu fora, jak nepreplatit obchody a nebo nezahltit ''bednu'' vzajemne neprilis kompaktibilni volbou soucastek,...

a v obecne rovine potom za funkcnnost fora, kdy ja jsem vyhlaseny tim, ze ...nekde se registruji a jak chytnu nerva, ze forum spociva v chaosu a prevazuji zbytecne glosy a poznamky, tak fofrem rusim registraci, no a kdyz jsem shledal, ze zde se forum nachazi pod jistou spravou a moderaci, a to i ze strany samotnych uzivatelu, tak prilezitostne excesy se daji prehlednou jako nutna dan,
a forum je tedy vice nez prinosne, rychle a poskytujici radu i pomoc pri reseni problemu.

Cimz basnik chtel rict,... diky lidem co resi moje (i vase problemy), a nezminenym moderatorum, ze forum sem-tam nutne udrzuji v prehlednnosti a chodu: - mmmartin (nebo kolik ma tech :) ''m''), karlos, zahadnou osobou je Baron Prasil, fredik (ten ma pro zmenu zahadny modry nick), a jednomu co ma cerveny nick,...
Vesela Vanoce :apple:
Přílohy
PICT6327 - Copy.JPG
Naposledy upravil(a) peacoq dne 24 pro 2009 15:25, celkem upraveno 1 x.

AleRx8
člen HW spec týmu
Level 5
Level 5
Stav:

Příspěvekod AleRx8 » 24 pro 2009 06:32

Peacog to napsal úplně bezvadně, k tomu není co dodat :bigups:
No a za sebe:
Šťastné a veselé vánoční svátky, hodně IT dárečků a krásný nový rok

A ještě speciální přání pro borce z HiJackThis:
V novém roce méně případu, jaký jsem já (2 dny=2 logy) :lol:

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 24 pro 2009 10:02

Taktéž se připojuji s přáním Šťastných a veselých svátků Vánočních,ať Ježuch pod stromeček nadělí spoustu IT dárků a vše nejlepší v Novém roce 2010.

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 24 pro 2009 10:26

tak já přeji taky vše nejlepší a ať si najdete pod stromečkem nějakej ten pěknej komponent 8)

jinak peacoq nepleteš si memphista s marfym?? asi jo že marfy odvádí velkou práci, já už bohužel nemám tolik času a nebo už přijdu pozdě a vidím že to někdo řeší, kouknu na sestavu a když se mě líbí tak do toho ani nezasahuju, jinak jsem tady snad každej den

tak všechno nejlepší do novýho roku
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”