Zdarec,
uz nejakou dobu vlastnim mp3ku a šla v pohode.Najednou mi nejde přesunout soubor do mp3ky nebo cokoliv s ni dělat.Píše mi to, že to chce odstranit ochranu proti přepsání.Zkoušel sem to formátovat v několika programech avšak k ničemu...Pls help...
Nemá ten přehrávač nějakou aretační blbost, kterou se blokuje zápis (jako to bylo třeba u disket nebo audiokazet)?
A pokud nemá (nebo pokud není problém v tom), dělá to jen na tvém počítači, nebo i na jiných?
mimochodem – mp3ka je empétřika nebo mptřika?
Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
U mé staré MP3 bylo tlačítko HOLD, které zamklo ovládání MP3 + jakoukoliv manipulaci se soubory. Zkus se podívat jestli nemáš takovéto tlačítko a jestli ho nemáš aktivované.
Ochrana proti nadměrnému nabíjení - lze v mobilu zapnout nebo vypnout (je u toho info - omezit nabíjení, pokud je zařízení připojeno nepřetržitě po dobu 3 dnů)
Když nabíjím mobil do 100 procent tak si...
Poslední příspěvek
Pokiaľ často používaš mobil - tak 100% de facto nevadí. A pokiaľ ho máš na nabíjačke, pokiaľ dosiahne hodnoty 100% batéria sa prestane sama nabíjať. Tých 80% u mobilu - báchorky - i tak by si musel častejšie nabíjať napr. z 20% na 80% a už ti to...
Zdravim,mam prodložena zaruka o rok na win 10 ale neustale mi skače nabidka na win 11 ,notebook splnuje minimalni pozadavky a chci ho pouzivat min. jeste rok.Jak se mam zbavit otravne okno Update win 11 prosim? obrázek_2025-10-18_123447678.png
Poslední příspěvek
Přikládám v archivu 2 soubory.
win10.reg - mělo by zabránit vyskakovat
win10rev.reg - vrátí zpět.
stačí poklepat na soubor a bude se to ptát jestli chceš přidat klíče do registru tak to potvrdíš ano.
po přidání restartuj počítač.
Dekuji pomohlo to...
Jistý program se při maximalizaci zobrazí s býlým pruhem nad horní částí. Je to rušivé a nevím jak se toho zbavit. Na Win 10 mi program jede bez pruhu. Na novém počítači s Win 11 mi dělá onen pruh. Prý to způsobuje nějaké zabezpečené ohraničení. Ale...