jakou levnejsi navigaci do auta?
jakou levnejsi navigaci do auta?
Ahoj, shanim nejakou uzivatelsky privetivou navigaci do auta s navadenim na popisna cisla baraku. Z doslechu jen tak nejak vim, ze leadrem navigacniho segmentu by mel byt TomTom se svymi zarizenimi. Chtel bych navigaci (software i hardware s dotykovym displayem) pro CZ, A, DE a SK (popripade celou Evropu, nebo pouze stredni..) za pokud mozno levnejsi peniz, idealne okolo 3000 Kc. Bohuzel se v tom moc neorientuji a nechci kupovat pouze podle ceny, jake zarizeni by jste mi prosim doporucili? Dekuji moc. David
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jakou levnejsi navigaci do auta?
Takovou navigaci asi neseženeš. Záleží co od navi chceš. Tomtom tě dovede kam chceš, ale je to takový blbuvzdorný systém zapni-jeď-vypni. Nastavení skoro žádné atd.
Já jedu na igo8 (předtím ještě předchůdce miomap 3.3) a má dušička je v peří. Igo se v základu možná tomtomu nevyrovná. Má ale kolem sebe tak úžasnou komunitu lidí, že jsou pro to desítky skinů a stovky schémat. Prostě si z toho uděláš co potřebuješ.
V česku je navigace na čísla popisná bída - funguje to pouze ve velkých městech. do igo jde dohrát jeden POI soubor co je všechny obsahuje, takže mám čísla popisná i v největších zapadákovech.
Záleží teda co chceš. Pokud bezproblémovou jednoduchou navigaci tak vem tomtom. Pokud navi co si opravdu uděláš sám na sebe tak doporučuju igo (neříkám ale že to je lehké
, o víkendu jsem se tam drbal s náklaďákem asi 8 hodin
)
Já jedu na igo8 (předtím ještě předchůdce miomap 3.3) a má dušička je v peří. Igo se v základu možná tomtomu nevyrovná. Má ale kolem sebe tak úžasnou komunitu lidí, že jsou pro to desítky skinů a stovky schémat. Prostě si z toho uděláš co potřebuješ.
V česku je navigace na čísla popisná bída - funguje to pouze ve velkých městech. do igo jde dohrát jeden POI soubor co je všechny obsahuje, takže mám čísla popisná i v největších zapadákovech.
Záleží teda co chceš. Pokud bezproblémovou jednoduchou navigaci tak vem tomtom. Pokud navi co si opravdu uděláš sám na sebe tak doporučuju igo (neříkám ale že to je lehké

V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
a co treba nejakej levnejsi Dynavix?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To zkušenost nemám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2248
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 19:28
-
- 9
- 4189
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4080
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”