Jaké to je, googlil jsem a všude je něco jiného a na jednom webu všichni psali, že je to hrůza, nejvíce mi vadí, že mi píchnou injekci a budu "opilý" a to prý celý den, já nechci být "opilý", a jinak se samozřejmě bojím i vyšetření.
Díky
20-30 sekund?Já četl nejméně 15minut.Jinak díky moc...

Dva dny před finálem mu roztahovali močovou trubici hadicemi stále větších rozměrů, než se dostali na průměr asi dvanáct milimetrů.
Rozměrům věřím, protože kamarád je strojař a má to v oku. Když na gastroskopii půjdeš s tím, že je super, že to nedělají přes penis, pak to určitě v pohodě dáš 

brano píše:Ale kdeže 15 minút, kto by to vydržal.Veď to je hadica hrubá asi ako malíček a ide cez ústa priamo do žalúdka, tak to by som chcel vidieť kto by to vydržal 15 minút. Možno myslia celú procedúru aj s čakaním, kým zaberie tabletka alebo injekcia, ale výkon sám o sebe je minútová záležitosť. Oni už ti budú hovoriť ako máš dýchať, to je najhoršie, že pacient nevie čo má robiť, hadica v krku a bruchu a pocit, že sa dusí, ale už keď mi to vyťahovali, tak som prišiel na to, že bolo treba dýchať asi nosom a nie ústami popri hadici.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 19 hostů