Problem MYŠKY a ICQ

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...). Témata z této sekce se NEZOBRAZUJÍ v TOPxx na hlavní straně fóra.

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Uživatelský avatar
kuzzzma
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 117
Registrován: březen 06
Bydliště: skoro Praha:-)
Pohlaví: Nespecifikováno

Problem MYŠKY a ICQ

Příspěvekod kuzzzma » 03 říj 2006 22:05

Zdravim radce a pomocniky, takze
za 1) pokud si nastavim aby se mi ICQ nespoustelo pri startu woken (odskrtnu Launch ICQ on startup), tak
to bohuzel nema zadnej vliv-dam apply a ok a i presto pokud znovu najedu do nastaveni je tato kolonka zatrzena a ICQ se spousti vzdy:_(((

za2) mam mysku s optikou a bezdrat, je to cca tyden co zacla blbnout-nepravidelne se zasekava a zpomaluje!
samo ze baterky atd sou ok...pripada mi ze to zaclo delat cca v dobe kdy sem pridal RAMku- muze to s tim mit nejakou spojitost???

diky vas oddany uzivatel kuzzzma

ps:
Jak je mozny ze ma El Diablo stejny avatar???:-))) ale uplne.jen vetsi :evil: :D :D :idea:


Intel C2D E6750, Ati HD4850 DDR5, Corsair 2048MB DDR2, Asus P5K, repro 5.1, LCD "20" WS + TV SAM40A786

Reklama
Uživatelský avatar
fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4679
Registrován: červenec 06
Pohlaví: Muž

Příspěvekod fredik » 03 říj 2006 23:17

ad1) Start -> Spustit... napiš msconfig daš OK otevře se ti okno a vněm se přepni na záložku Po spuštění a tam pak zrušíš zatržení u ICQ a dáš Ok.

Uživatelský avatar
kuzzzma
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 117
Registrován: březen 06
Bydliště: skoro Praha:-)
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod kuzzzma » 04 říj 2006 00:40

diky! ad1 vyresen:-)
Intel C2D E6750, Ati HD4850 DDR5, Corsair 2048MB DDR2, Asus P5K, repro 5.1, LCD "20" WS + TV SAM40A786

Uživatelský avatar
mikel
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2298
Registrován: květen 05
Bydliště: Karviná
Pohlaví: Muž

Příspěvekod mikel » 04 říj 2006 12:21

ad 2. kdy sis naposledy nechal zkontrolovat PC logem z HJT? Jestli si chceš být jistý, že paměť je v pořádku, otestuj ji např. Memtestem.
Ale tohle nevypadá na problém s RAMkou. Spíš bych řekl, že ti blázní nějaký proces a sem tam si vezme plnou kapacitu CPU. Zkus si otevřít Správce úloh, záložka Procesy, a podívej se, jestli si nějaký proces nevezme víc, zrovna když se ti zasekne myška.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!

Uživatelský avatar
kuzzzma
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 117
Registrován: březen 06
Bydliště: skoro Praha:-)
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod kuzzzma » 06 říj 2006 16:19

kde najdu spravce uloh?
Intel C2D E6750, Ati HD4850 DDR5, Corsair 2048MB DDR2, Asus P5K, repro 5.1, LCD "20" WS + TV SAM40A786

Uživatelský avatar
Jidhash
Tvůrce článků
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1392
Registrován: listopad 05
Bydliště: six feet under Ostrava
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Jidhash » 06 říj 2006 16:55

kuzzzma píše:kde najdu spravce uloh?

ctrl+alt+delete
Jak na torrenty
Programy pro internetovou komunikaci
Problémy se řeší na fóru, na SZ nebudu reagovat

Uživatelský avatar
kuzzzma
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 117
Registrován: březen 06
Bydliště: skoro Praha:-)
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod kuzzzma » 06 říj 2006 17:16

Jidhash píše:
kuzzzma píše:kde najdu spravce uloh?

ctrl+alt+delete


omg to me taky mohlo napadnout ze je to todle :oops: 8) 8)
Intel C2D E6750, Ati HD4850 DDR5, Corsair 2048MB DDR2, Asus P5K, repro 5.1, LCD "20" WS + TV SAM40A786

Uživatelský avatar
jiribori
Level 3
Level 3
Příspěvky: 437
Registrován: leden 06
Bydliště: Svídnice
Pohlaví: Muž

Příspěvekod jiribori » 06 říj 2006 17:20

U toho ICQ musíš nejdřív kliknout na Původní nastavení a až potom odškrtnout Spustit ICQ Lite při startu. Zaručeně to funguje. Mám ICQ v češtině, tak nevím jak to je v english. :wink: :wink: :wink:

Uživatelský avatar
kuzzzma
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 117
Registrován: březen 06
Bydliště: skoro Praha:-)
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod kuzzzma » 07 říj 2006 11:44

jiribori píše:U toho ICQ musíš nejdřív kliknout na Původní nastavení a až potom odškrtnout Spustit ICQ Lite při startu. Zaručeně to funguje. Mám ICQ v češtině, tak nevím jak to je v english. :wink: :wink: :wink:


Icq uz je v pohode pres ten msconfig:-))

bohuzel mys obcas furt blbne (pouze ve woknech-pri hrani atd ne)...
Log sem vyjel a ok...
co se tyka zatizeni CPU tak myslim ze to s tim nema souvislost (blbne to i pri zatizeni napr 20%,
jen u necinnych procesu systemu je napr. 80ka...ale to tak asi ma byt ze?...kdyz sou necinne:-) )

asi mi nezbyde nic jinyho nez si od nekoho pucit mysitko a zkusit to s jinym, a nebo prinest do pokoje pájku
a zacit tunit vnitrek :evil: :lol: :lol:
Intel C2D E6750, Ati HD4850 DDR5, Corsair 2048MB DDR2, Asus P5K, repro 5.1, LCD "20" WS + TV SAM40A786


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • PS 4 problém
    od Dydy » 10 srp 2020 20:18 » v Herní konzole
    0
    493
    od Dydy
    10 srp 2020 20:18
  • Problém s Win 10
    od masterduke81 » 26 pro 2019 12:44 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    1
    394
    od gogo1963
    26 pro 2019 12:55
  • Problém fn+F7 MSI
    od clr. » 18 úno 2020 22:45 » v Problémy s hardwarem
    0
    564
    od clr.
    18 úno 2020 22:45
  • Problém s RAM
    od DennySSD » 22 pro 2019 14:02 » v Problémy s hardwarem
    5
    446
    od petr22
    25 pro 2019 12:53
  • CPU problém ?
    od RaTaTa » 09 kvě 2020 18:53 » v Problémy s hardwarem
    11
    451
    od Prophet
    10 kvě 2020 14:12

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 2 hosti