Poruchovost značky Prestigio

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

ondoubek
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Poruchovost značky Prestigio

Příspěvekod ondoubek » 01 bře 2014 14:31

M4RTY píše:Moje SIII taky nelaguje.

Protože tam máš Custom ROM.
Jinak bych bral asi ten Prestigio 5044. Pokud by nevadil menší display tak Nexus 4.

Reklama
Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 03 bře 2014 11:01

Pak mám ještě v hledáčku si pořídit buďto Zopo ZP998 a nebo Zopo C3 v bílé barvě. Android 4.2 mi vůbec nevadí, vystačí mi. Nevidím žádný důvod mít Android ve verzi 4.4. A ty telefony nemusí být zrovna phablety, klidně to může být i displej 4,7" a nebo 5". Jenom doufám, že mi vleze do kapsy. :smile:

A když už jsme i u toho Zopa. Máte někdo od nich nějaký model?

armink
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod armink » 03 bře 2014 12:06

Já bych doporučil již zmiňované Xiaomi. Ať už Mi2S které je menší s tělo s vysokým výkonem, nebo Hongmi či Mi2A které jsou větší s také dost velkým výkonem nebo si +- 2k připlatit a koupit si Mi3 se Snapdragonem které je sice velké ale za to jeden z nejlepších telefonů současnosti. Sám mám od listopadu MI2A a neregistruju jediné zaseknutí či lagování. Telefon uživatelsky přívětivý (MIUI rom naprosto skvělá věc) a také udržovaný (každý pátek nová aktualizace cca 300mb). Tudíž jestli už přemýšlíš o Číně, doporučuju ti rozhodně zvážit tuhle možnost protože podle mě naprosto fantastické mobily za slušný peníz.

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 03 bře 2014 12:12

O Číně uvažuju strašně moc, ale zrovna ne moc o Xiaomi. Spíš mě zaujaly telefony od Zopa a Oppa, ale Oppo ještě není u českých a slovenských e-shopech prozatím k sehnání. Ono ten vyladěný systém mají Číňaní snad všichni a u Zopa co jsem se tak díval, jde změnit již předinstalovaný motiv MUIU. 8)

armink
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod armink » 03 bře 2014 12:15

Motiv je jedna věc, mít přímo rom MIUI je věc druhá :D Jen tak pro zajímavost, co se ti nezdá na Xiaomi?

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 03 bře 2014 12:18

Nemám proti němu nic, co by se mi němělo zdát? Jenom mě nezaujaly tolik, jako od Zopa. Ještě to není stoprocentn koupěí, že si koupím Zopo. Klidně se ještě můžu rozhodnout pro Xiaomi, kdo ví..

M4RTY
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod M4RTY » 03 bře 2014 16:31

ondoubek píše:
M4RTY píše:Moje SIII taky nelaguje.

Protože tam máš Custom ROM.
Jinak bych bral asi ten Prestigio 5044. Pokud by nevadil menší display tak Nexus 4.

Mám no,ale ty si nic o tom nezminoval a navíc si ji může nahrát taky. ;)

durgis
nováček
Stav:

Příspěvekod durgis » 05 bře 2014 07:19

Zdravím,
mam Prestigio pap duo 4040 a nemůžu si ho vynachválit. Sice už mám prasklej displej, ale koukal sem, že nový stojí 600 kč. Navíc mi spadl Xkrát a praskl mi až tyčí od fotbálku.
Jinak mi přijde bezproblémový. Mohl by mít větší paměť na aplikace, ale to si stačí pořídit větší kartu a vše házet na ní. Zatím mě nezklamal a to ho mám už přes 2 roky. :clap:

BINY
nováček
Stav:

Příspěvekod BINY » 29 bře 2014 18:35

Ahoj, mobilní telefony značky Prestigio prodávám u nás na krámě a poruchovost je dost nízká. Konkrétně na 200 prodaných kusů se do 4 měsíců vrací cca 4ks po většinou s problémem s nabíjením - pouze jednou vadný konektor, jinak spíše vada nabíječky. Jeden tablet se vrátil se vzduchovou bublinou pod krycím sklem. Jinak zatím žádné problémy. Kdyby tě cokoliv zajímalo, napiš. Tebou zmiňovaný PAP7600 máme také na krámě, stejně tak jako novinku PAP7500 s FULL HD 5 panelem, 2GB ram a 32GB vnitřní pamětí.

--- Doplnění předchozího příspěvku (29 Bře 2014 18:39) ---

Ještě pro srovnání u Samsungu se vrátí na 200 prodaných kusů přibližně 10ks do 4 měsíců od prodeje... u Sony povětšinou HW problémy s dotykovou deskou, podbité vestavěné baterie, kompletně spadlý systém... u ZTE je bohužel poruchovost obrovská, tomu se jednoznačně vyhnout, každý model který jsme prodali se vrátil minimálně jednou, z 25% se vrací model po čtvrté a vracíme zákazníkům peníze...

Deny18
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod Deny18 » 29 bře 2014 19:40

Hoj,
podívám se ještě pořádně na to Prestigio PAP7500 a uvidíme. Zatím jsem plně rozhodnut pro Zopo ZP998. Nemůžu si pomoct, ale už jsem na něho asi závislý. Denně sleduju videa a nebo si o něm něco snažím něco číst apod. :D http://www.smart-mobil.eu/produkty/176- ... ategorie=8

Na tom e-shopu mi padlo do oka ještě víc čínských modelů, ale o těch se zatím u nás nemluví a tak nevím, co od nich čekat. :)

BINY
nováček
Stav:

Příspěvekod BINY » 29 bře 2014 19:43

Osobně bych se tomu vyhnul. Z číny bych bral Lenovo, Huawei, Pretigio. Koukni na tu PAP7500 je to novinka...

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”