Mobil vybíjanie Vyřešeno
Mobil vybíjanie Vyřešeno
Zdravím, mám mobil Samsung Galaxy S4 Mini a mám taký problém, že ho musím nabíjať každý deň a nechápem prečo lebo denne ho použijem maximálne na prá hovorov inak na nič iné... ako by som nejak ušetril baterku aby som ho musel max nabíjať zaz za 5dní? lebo to nedáva zmysel aby sa mi vybíjal aj keď ho nepoužívam....
-
- Pohlaví:
Re: Mobil vybíjanie
Podívej se do aplikací které ro žerou. Je to normální
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
A to kde zistím prosím?
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud se u smarta dostaneš na 2-3 dny, tak můžeš být rád, ale podsvícení na minimum, wifi a data off a hovorů a SMS pár dáš 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
5 dní mi naposled vydržel tak SE K550i a to ještě když sem na něm skoro nic nedělal
Prostě si na to zvykni, s tim nic neuděláš.

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
SamerLP píše:lebo to nedáva zmysel aby sa mi vybíjal aj keď ho nepoužívam....
Smysl nedává mít k tomuto účelu takový telefon. Pořiď si na to nějakou "hlupku" a dáš s ní 7 dní

Člověk se pořád učí.
Smartphone musis nabijet kazdy druhy den. Ty prvni typy se musely nabijet dokonce i nekolikrat denne.
Smartphone je pocitac a ne telefon, notebook bezici na baterii taky vybiji baterii i kdyz na nem nic nedelas.
Holt to nejsou stare Nokie s minimalni spotrebou, ktere vydrzi i 10 dnu.
Smartphone je pocitac a ne telefon, notebook bezici na baterii taky vybiji baterii i kdyz na nem nic nedelas.
Holt to nejsou stare Nokie s minimalni spotrebou, ktere vydrzi i 10 dnu.
5 Dní? Jsem rád, že vydržím 5 hodin když ho používám. 5 dní možná když mi leží na stole a občas něco aktualizuje.
AMD FX-6300 * ASUS M5A97 R2.0 * Gigabyte GV-R785OC-1GD * Kingston HyperX blu 4GB 1600MHz * WD Blue WD10EZEX 3.5" 1TB * Seasonic SS-400ET T3 * Sharkoon Vaya * Packard Bell Maestro 235DLbd
Tak ono jak který.Já mám např Prestigio MultiPhone 5500 DUO ,,úplný low-end "
a ten mi vydrží min.3 až 4 dny.A to mám na příjmu dvě simky ,nonstop data.Přitom baterie má kapacitu pouze 2000 mAh.A např tento http://www.alza.cz/prestigio-multiphone ... tm#recenze
píšou majitelé ,že dají až pět dní.

píšou majitelé ,že dají až pět dní.
Tak záleží jak ho kdo moc zatěžuje.
To rozhodně ,já mluvím v průměru o takových čtyřech hovorech denně,pár esemesek,půl hodiny internetu denně.Prostě takové běžné užívání telefonu.
Tak to potom jo
,smartphone prostě musíš při normálním používání nabíjet každý den.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2535
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
19 srp 2024 13:38
-
-
Jaké ochranné sklo na mobil?
od atari » 19 led 2025 18:18 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 2009
-
od atari
19 led 2025 18:18
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4172
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”