Ahoj,
chci si pořídit čtečku. Jsem v tomto oboru naprostý amatér a potřeboval bych pomoc. Zatím jsem se koukal po těhle dvou: Amazon Kindle Paperwhite 2 a PocketBook Touch Lux 626. Dík
Čtečka elektronických knih
Re: Čtečka elektronických knih
Za sebe doporučuju Amazon Kindle. Jsem s ní spokojen.
Budu tam potřebovat překladový slovník. Půjde sehnat zdarma na netu? Ještě se chci zeptat jak je to s konvertováním souborů. Například když si stáhnu knihu ve formátu pdf. nebo jiném.Díky
-Kindle
-Kindle
Slovník používám tady odsud - http://www.tomogo.cz/index.php/menu-vyv ... od-amazonu
Kniha třeba v tom pdf jde normálně v kindlu otevřít, ale nezalamovaly se mi řádky, tudíž by se to četlo dost blbě.
K organizaci knihovny, konverzi souborů atd pak používám program Calibre.
Kniha třeba v tom pdf jde normálně v kindlu otevřít, ale nezalamovaly se mi řádky, tudíž by se to četlo dost blbě.
K organizaci knihovny, konverzi souborů atd pak používám program Calibre.
Takže například ta kniha v pdf. se tam dá konvertovat do nějakého podporovaného souboru, aby se dala lépe číst??
Jo jo překonvertuješ to do formátu .mobi a pak už se normálně zalamují řádky a dá se to pohodlně číst.
Ok, díky
Já mám PocketBook Touch tuším 622 a naprostá spokojenost. Pravidelné aktualizace, velký počet podporovaných formátů, krásně se z ní čte...
Na konverzi souborů (většinou ale není potřeba, protože to čtečka zvládne) používám Calibre.
Na konverzi souborů (většinou ale není potřeba, protože to čtečka zvládne) používám Calibre.
Ja mam paperwhite 2 a jsem maximalne spokojen.Je rychla,podsviceni je super a dobre reaguje i dotykovy displej.
Konvertovani mi nejvic vyhovuje primo pres amazon.
Staci knihu,kterou chces prevest poslat na email tve ctecky. napr. "pavelnovak@kindle.com". Do predmetu napises "convert".
A amazon uz se postara.Pak staci pripojit se cteckou k wifi a knizka se ti do ni sama stahne.
Je to vse otazka par minut.
Konvertovani mi nejvic vyhovuje primo pres amazon.
Staci knihu,kterou chces prevest poslat na email tve ctecky. napr. "pavelnovak@kindle.com". Do predmetu napises "convert".
A amazon uz se postara.Pak staci pripojit se cteckou k wifi a knizka se ti do ni sama stahne.
Je to vse otazka par minut.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Čtečky knih - zkušenosti
od michal84 » 29 črc 2024 14:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 5
- 3963
-
od michal84
Zobrazit poslední příspěvek
15 srp 2024 19:02
-
-
- 0
- 2497
-
od Paja32
Zobrazit poslední příspěvek