výber- lumia
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: výber- lumia
ved nokia lumia 830 je celkem drahá, to bych radši už zvolil nokii lumii 930 ale tak je to na tobě no, jinak je podle mě na tom lépe jak 830tka. nokia lumia 640 která je i levnější
- pepazdepa858
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
640 na tom není lépe jak 830
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
poměr/cena/výkon určitě na tom lépe je :)
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Já tedy po dvou letech intenzivního používání od WP prchám. Aplikace zkrátka nejsou. A když už jsou, většinou jsou odfláknutý.
Od W10 bych si zas až tak moc nesliboval.
Jinak poslední dobou jde i systém do háje (subjektivní pocit).To, kvůli čemu jsem nechtěl Android, se začlo objevovat i na Lumii. Už to není ten "držák".
Jinak Lumii jsem kupoval hlavně kvůli foťáku, kterej mezi náma stojí taky za prd.
Takže po Windows Mobile, iOS a WP jdu nakonec do Androidu, kterému jsem se doteď vyhýbal. Za 309 éček bych do WP už nešel.
Toť jen můj subjektivní názor, určitě se tu na mě seběhne spousta "alternativců" hrdých na to, že mají minoritní OS :)
Od W10 bych si zas až tak moc nesliboval.
Jinak poslední dobou jde i systém do háje (subjektivní pocit).To, kvůli čemu jsem nechtěl Android, se začlo objevovat i na Lumii. Už to není ten "držák".
Jinak Lumii jsem kupoval hlavně kvůli foťáku, kterej mezi náma stojí taky za prd.
Takže po Windows Mobile, iOS a WP jdu nakonec do Androidu, kterému jsem se doteď vyhýbal. Za 309 éček bych do WP už nešel.
Toť jen můj subjektivní názor, určitě se tu na mě seběhne spousta "alternativců" hrdých na to, že mají minoritní OS :)
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
__It's time to #switch!__ |
Tak se připrav, že na android budeš víc nasraný než na WP.
Procesor: I3 6100
Zakladní deska: ASROCK Z170 PRO4
Chlazení: NOCTUA NH-D15S
SSD: Kingston HyperX Savage SSD 120GB
HDD : 500GB Seagate
GPU: Zatím není.
RAM: Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4
ZROJ: EVGA 430W
CASE : In-Win 805C GOLD, zlatá
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Darth Vader píše:Aplikace zkrátka nejsou.
Alternativec by ti odpověděl, že na Android také není aplikace na testování ranní moči.

Jentak pro zajímavost, které aplikace ti chybí? Hodně dobrých je za poplatek.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca
Naschvál jsem jsem podíval a našel jsem těhotenský test, což asi bude na testování ranní moči :)
Procesor: I3 6100
- Darth Vader
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
adavyp:
Prostě nejsou. A když už jsou, není výběr. Navíc - většina aplikací je hnusná. Prostě hnusná. Chápu, že to třeba nemá vliv na funkčnost, ale používat denně hnusnou aplikaci člověka otráví.
Není aplikace na střih videa. Není aplikace GE. Oficiální MS aplikace vychází na WP až jako na poslední OS. Věta "Available in Windows Phone Store" byla celosvětově použita asi třikrát.
Potom jsou to "malé" aplikace, lokální. V zoo, muzeu, na výstavě..
A kolik aplikací má skutečně použitelnou živou dlaždici? Asi tak čtyři, a to jsou ještě systémový. Takže pro sebemenší informaci musíte do aplikace - která je určitě hnusná.
Zkrátka neexistuje důvod, proč si koupit WP nad 4.000 Kč, pokud to není kvůli foťáku nebo pro babičku.
Prostě nejsou. A když už jsou, není výběr. Navíc - většina aplikací je hnusná. Prostě hnusná. Chápu, že to třeba nemá vliv na funkčnost, ale používat denně hnusnou aplikaci člověka otráví.
Není aplikace na střih videa. Není aplikace GE. Oficiální MS aplikace vychází na WP až jako na poslední OS. Věta "Available in Windows Phone Store" byla celosvětově použita asi třikrát.
Potom jsou to "malé" aplikace, lokální. V zoo, muzeu, na výstavě..
A kolik aplikací má skutečně použitelnou živou dlaždici? Asi tak čtyři, a to jsou ještě systémový. Takže pro sebemenší informaci musíte do aplikace - která je určitě hnusná.
Zkrátka neexistuje důvod, proč si koupit WP nad 4.000 Kč, pokud to není kvůli foťáku nebo pro babičku.
„Vždycky než něco udělám, ptám se sám sebe: Udělal by tohle idiot? A když ano, nedělám to.” -Dwight Schrute
- adavyp
- člen BSOD týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Potom, co jsi napsal, si uvědomuju pár věcí. S těmi lokálními aplikacemi máš pravdu, ale také souhlasím s tím, že lidé s WP se spokojí bez nich (nazvals je babičkou). V podstatě ti nic z toho nemohu vyvrátit, jenom ti sdělit, že to je fakt, za který je MS stále fackován. Neudělal systém, kde najdeš vše, spustíš vše, upravíš vše atd.
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.
S aplikacema by se mohlo zmenit neco po tom, co velke firmy opousteji Android a prechazeji na Lumie jako na standardni firemni mobily.
Vyrobci Android telefonu si to ve firemnim prostredi pohnojili neuveritelne kratkou podporou svych vyrobku - vcetne tech nejdrazsich. Kazdy si dvakrat rozmysli koupit telefon za 16 tisic s tim, ze za 2 roky nevyjde aktualizace firmware a sifrovaci software mi telefon zablokuje kvuli neaktualnimu OS. Naprosta vetsina Android telefonu je urcena pro domaci uzivatele, kteri jsou zvykli kupovat stale nove a nove telefony a politika vyrobce vyrob a zapomen jim nevadi. Oficialni stanovisko firem jako je Samsung je ze takhle to bude a nehodlaji s tim nic delat, kupte si novejsi telefon kdyz chcete novejsi OS.
Vyrobci Android telefonu si to ve firemnim prostredi pohnojili neuveritelne kratkou podporou svych vyrobku - vcetne tech nejdrazsich. Kazdy si dvakrat rozmysli koupit telefon za 16 tisic s tim, ze za 2 roky nevyjde aktualizace firmware a sifrovaci software mi telefon zablokuje kvuli neaktualnimu OS. Naprosta vetsina Android telefonu je urcena pro domaci uzivatele, kteri jsou zvykli kupovat stale nove a nove telefony a politika vyrobce vyrob a zapomen jim nevadi. Oficialni stanovisko firem jako je Samsung je ze takhle to bude a nehodlaji s tim nic delat, kupte si novejsi telefon kdyz chcete novejsi OS.
- Vstrom650
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Některé chybí? Přijde mi, že tam nebylo skoro nic funkčního. Koupil jsem si Lumii 640 LTE a hned se jí zbavil a zůstal radši u bývalého androidu. Za mě už Windows v telefonu ani náhodou. Chybělo mi snad vše z aplikací. Prostě uzavřená komunita, ideální pouze na smsky a volání.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Vstrom650 píše:ideální pouze na smsky a volání.
Na to jsou prece vhodnejsi i telefony za 300 Kc.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 3365
-
od TheSalon112
Zobrazit poslední příspěvek
18 črc 2024 21:08