Ahoj,
nedávno jsem se setkal s malware webem, po každé, když zapnu jakýkoliv prohlížeč (systémové mám chrome a operu), tak mě to po spuštění přesměruje na
http://www.plvioce.com/
Reset telefonu, výmaz aplikací, vymazání dat aplikací, cache... Nic nepomáhá, po nějaké době je to tam zpět.
Předem píšu, že jsem neinstaloval žádnou neoficiální aplikaci. Je to android 5.1 a telefon Leagoo Elite 5
Malware web
Re: Malware web
Zkus mobil obnovit do tovarního nastavení.A přiště sem nemusíš davat přimo tu stranku aby na to neskočily ostatní
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
-------------------------------------
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
--------------------------------------
Snažím se psát bez chyb
-------------------------
Diogénes ze Sinopé
„Mějte dobrou náladu. Dobrá nálada vaše problémy sice nevyřeší, ale naštve tolik lidí kolem, že stojí za to si ji užít.“
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
To jsem právě dělal a po nějaké době je to zpět. Jinak ta stránka je jen nějaký rádoby vyhledávač, tvářící se jako google.
No jo androidi tak asi bych ještě doporučil tohle http://www.hardreset.info/devices/leago ... o-elite-5/ zkus tu první metodu
"Nejsem nerozumný. Jen nemám ten samý rozum jako vy."
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Diogénes ze Sinopé
Jan Werich
Snažím se psát bez chyb
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”