Dobrý den,
dnes se mi rozbil mobil tak, že nejde vůbec zapnout. Rozhodl jsem se ho prodat na náhradní díly. Chtěl jsem se zeptat, jestli existuje nějaká možnost, abych si zachránil různé fotky, co nemám na paměťové kartě, poznámky uložené v mobilu, věci z kalendáře atd.? A také, kdyby se někdo z kupujících rozhodl mobil opravit, jestli jdou nějak vzdáleně tyto věci vymazat a odhlásit z google play, aby neměl přístup k mému účtu a k aplikacím?
Děkuji za odpovědi, s pozdravem DrakeBlade :)
Záchrana a vymazání dat z mobilu
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Záchrana a vymazání dat z mobilu
Jedina moznost je telefon opravit a zapnout. Co se mu vlastne stalo? Nejsou data syncnuta s Google Cloudem?
Pokud nemas nainstalovanou nejakou formu zabezpeceni, tak se ten kdo telefon zapne dostane ke vsem datum a neexistuje zadny zpusob jak mu v tom zabranit. Ke Google Play se neni treba prihlasovat, tudiz jakakoliv blokace tam postrada smysl.
Android neni iphone do ktereho se bez hesla nedostane ani FBI (tedy dostane, po nekolika mesicich a vynalozeni vetsich prostredku).
Pokud nemas nainstalovanou nejakou formu zabezpeceni, tak se ten kdo telefon zapne dostane ke vsem datum a neexistuje zadny zpusob jak mu v tom zabranit. Ke Google Play se neni treba prihlasovat, tudiz jakakoliv blokace tam postrada smysl.
Android neni iphone do ktereho se bez hesla nedostane ani FBI (tedy dostane, po nekolika mesicich a vynalozeni vetsich prostredku).
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Je to mobil samsung galaxy s5, z ničeho nic nejde zapnout. Když jsem ho zkusil dát do nabíječky, tak nenabíjel a ani se nerozsvítila kontrolka. Zkoušel jsem si ho sám opravit, ale to byla asi chyba. Dostal jsem se pod display, abych se kouknul jestli není něco s Flex kabelem u nabíjení, ale když jsem odendával display, nejspíše prasklo LCD. Poté jsem radši už nic nedělal. Oprava by stála asi hodně.
Ano zaslechl jsem o tom, že se FBI dostala do toho mobilu, ale cena byla myslím 30 milionů
Ano zaslechl jsem o tom, že se FBI dostala do toho mobilu, ale cena byla myslím 30 milionů

Nojono, dokud nebyl zlomeny displej tak to mohla byt jednoducha oprava.
V kazdem pripade hrozi to, ze ten kdo ziska zakladni desku tak se dostane k datum.
V kazdem pripade hrozi to, ze ten kdo ziska zakladni desku tak se dostane k datum.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře děkuji za pomoc, tak to vypadá, že mobil raději nechám doma.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11
- 10277
-
od AirCrew
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 19:26
-
- 13
- 5568
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
Podpora mobilů s formátem avif
od p3v4x » 22 pro 2024 22:01 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 6
- 3139
-
od petr22
23 pro 2024 11:04
-
-
-
Vzdálený přístup z mobilu na mobil
od czTANIScz » 30 čer 2024 14:32 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4156
-
od czTANIScz
11 črc 2024 21:11
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2473
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”