Příspěvekod Michael850 » 14 zář 2019 00:23
Tak pardon, iPhone se moc nevyvíjí dopředu a spíš je čím dál víc zabrzděnější. Jinak Apple to časem uměle zpomaluje a jen se hloupě vymlouvá na něco jakože efektivita baterie degraduje a podobně nesmysly si vymýšlí, aby si to nějak obhájil a aby vůbec někoho donutili pak zas upgradovat, otázka je, jestli to příště bude potom zase jabko s takovým přístupem, já bych si to teda líbit nenechal. Jinak fakt by mě zajímalo, kdo s tím opravdu vydrží těch 6 let, když se z toho fut dělá taková mega výhoda, výrobci moc dobře vědí, že stačí třeba ty 3 roky a pak většina lidí přejde stejně zas na něco nového. Hlavně z jakého důvodu by měl někdo furt požadovat nový systém, když ani neví, jaký bude, snad musí vyhovovat hlavně ze začátku a ne doufat že začne až po několika updatech, podle mě je nejdůležitější otázka podpory co se týče hlavně bezpečnostních záplat, jinak je to úplně jedno, pokud teda někdo nejeví nějaký zájem o celou řadu nových bugů, co vždy s novými verzemi systémů přicházejí, v některých případech to docela slušně potom umí klidně ten mobil odrovant a je skoro nepoužitelný a pak furt jen čekáš stejně akorát na opravy.
Naposledy upravil(a)
Michael850 dne 14 zář 2019 00:39, celkem upraveno 3 x.
Ryzen 7 2700 + Freezer 34/X370 C6H/RM650x/RX 5700 Gaming X 8GB GDDR6/Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz/Gammix XPG S11 Pro 512GB/Define S + 4x F14 Silent