Ahoj,
mám starší telefon Nokia 6310i, který je zablokovaný na operátora O2. Zkoušel jsem různé generované kódy, ale telefon mi píše „nelze vrátit omezení“.
Co mám k dispozici:
kabel DLR-3P,
převodník USB–COM (Axagon),
Windows 11 (hlavní systém),
pro pokusy jsem si nainstaloval i Windows XP 32bit ve VMware, aby běžely starší programy.
Četl jsem, že odblokování se řešilo přes software jako Dejan DCT4 Unlocker, JAF, NSS nebo UFS DCTxBB5, ale většina z nich prý vyžaduje fyzický box (UFS/HWK), který kupovat nechci.
Rád bych se zeptal, jestli existuje nějaký funkční software, který by šel spustit jen přes ten DLR-3P kabel, a případně jestli má někdo odkaz nebo návod, jak to na XP rozchodit.
Díky moc za každou radu nebo zkušenost!
Odblokování Nokia 6310i (O2) – bez boxu jen s kabelem
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odblokování Nokia 6310i (O2) – bez boxu jen s kabelem
Pokud vis, na jakeho operatora je telefon zablokovany, staci ti samotny telefon.
Kalkulator odblokovacich kodu po zadani IMEI vygeneruje kod, ktery vytocis na telefonu a tim se odblokuje.
Box potrebujes jen pokud nevis, na jakeho operatora je telefon zamceny.
Kdyz jsme to naposledy delali, ten soft se myslim jmenoval Crux kalkulator. Ale bacha at nestahnes virus, ono je to ke
stazeni na hodne podezrelycyh strankach.
Kalkulator odblokovacich kodu po zadani IMEI vygeneruje kod, ktery vytocis na telefonu a tim se odblokuje.
Box potrebujes jen pokud nevis, na jakeho operatora je telefon zamceny.
Kdyz jsme to naposledy delali, ten soft se myslim jmenoval Crux kalkulator. Ale bacha at nestahnes virus, ono je to ke
stazeni na hodne podezrelycyh strankach.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odblokování Nokia 6310i (O2) – bez boxu jen s kabelem
Díky za radu
Problém je v tom, že přes IMEI kódy to u mě už nejde – telefon mi po zadání píše „nelze vrátit omezení“. Takže předpokládám, že limit pokusů je vyčerpaný.
Teď už mi to tedy zbývá řešit jenom přes software a kabel (mám DLR-3P). Nevíš prosím, jaký program na to použít, aby to šlo bez boxu?
Problém je v tom, že přes IMEI kódy to u mě už nejde – telefon mi po zadání píše „nelze vrátit omezení“. Takže předpokládám, že limit pokusů je vyčerpaný.
Teď už mi to tedy zbývá řešit jenom přes software a kabel (mám DLR-3P). Nevíš prosím, jaký program na to použít, aby to šlo bez boxu?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3975
-
od DenyKr
Zobrazit poslední příspěvek
29 zář 2024 13:25
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 3271
-
od simio.simsoft
Zobrazit poslední příspěvek
09 kvě 2025 12:41
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”