Apple iphone 3gs factory unlock

Vše o vašich mobilních zařízeních…

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Fatalites
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Apple iphone 3gs factory unlock

Příspěvekod Fatalites » 08 lis 2012 21:11

Zdravim zeptam se ma nekdo zkusenost s factory unlockem? na internetu je mnoho navodu jak udelat.... hledam legalni zpusob jak odemknout telefon ktery je blokovany na americke ATT, pocitam i s tim ze se to bude platit ale nekde je to za 9euro a nekde za 39euro takze jak? kde? a nejlevnejc :-) a hlavne aby to nebyl fake a neposlal jsem nekomu jen penizky a nic :-)

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Apple iphone 3gs factory unlock

Příspěvekod petr22 » 08 lis 2012 21:29

Kdyz jsem tenhle problem resil naposled pred pul rokem, tak to slo pouze za cenu toho ze spousta veci nebude fungovat, takze nakup telefonu v US se nekonal.

Spravne by ten unlock mel udelat puvodni operator (tzn AT&T), ostatni je jen hackovani na ruzne zpusoby
Naposledy upravil(a) petr22 dne 08 lis 2012 21:41, celkem upraveno 1 x.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 08 lis 2012 21:34

To se dělalo přes Gevey SIM, ale teď už to tuším nejde...
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Fatalites
nováček
Stav:

Příspěvekod Fatalites » 08 lis 2012 21:48

Ano ale ja chci telefon ciste bej jailbrejku a reseni s ATT je trosku nad moje sily, neovladam anglictinu na takove urovni :-) spousta teamu jako je dev team atd. rikaji ze to jde cca za 10 dolarku ale nemaji primo odkaz na provedeni kdyz neco vygooglim tak se me to nezda, dela se to nejak prez Imei cislo pockat asi 2 dny nez to ATT zpracuje (asi musi byt zaplaceno) a primo pak v itunes se da restore a melo by to bejt. kdyz jsem kontaktoval ceske zastoupeni ATT v brne tak me rekly ze tohle nedelaj ze jsou jen administrativni pobocka ci co. Zatim mam telefon plne funkcni a bez problemu ale nemam naladu pokazde kdyz vyjde novy ios to brejkovat znova a znova, hlavne se timy vyresi prej trosku problem s baterkou ne ze bych mel nakej problem ale kdyz vydrzi pak o den dele tak to bude fajne. jinak nakup Iphonu 3gs 32gb primo z USA me vysel na 1800,- takze to bylo super.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 08 lis 2012 22:01

Pokud mas smlouvu s AT&T (ta cena odpovida dotovanemu telefonu za 99 USD), tak v pripade zruseni se plati pokuta v cene telefonu (nedotovaneho)

Fatalites
nováček
Stav:

Příspěvekod Fatalites » 08 lis 2012 22:09

nemam zadnou smlouvu s ATT aje koupeny z bazaru v USA telefon neni vazany to me ATT potvrdilo, jen je blokovany. zrejmne nekdo si ho koupil od ATT po 3 letech ho dal do bazace a telefon zustal blokovany v USA to nukomu samozrejme nevadi. Jen se ptam jestly s tim nekdo ma zkusenosti. rikam telefon mam plne funkcni wifi gps sit bloot, jen jsem myslel ze z nej udelam odblok, tim se zvedne cena a hlavne pohodly pri updatu atd.

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 08 lis 2012 22:19

Legalne to udela pouze puvodni operator

To co nabizeji na netu je prakticky to same co udelas sam s dostupnym sw, jen za to nebudes muset platit. Tyhle nabidky jsou pro lidi co to sami neumi.

akem
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod akem » 09 lis 2012 07:09

Kamarád měl blokovanej iP 4
Zavolali se na americké AT&T a oni to na dálku odblokovali. Aspoň tak mi to podal ;) zkus to.

Jinak unlock si udeláš sám a máš to za 10 minut hotové. Už jsem to dělal několikrát. Pokud budes chtít poradit tak napiš sz.

Odesláno z mého HTC Sensation Z710e pomocí Tapatalk 2
Říkám co si myslím a myslím si co chci...

ASUS ROG G751JT-T7009H / i7-4710HQ 2.5Ghz / 8GB / 256 GB SSD + 1TB HDD / GeForce GTX 970M
Apple MacBook Air M1

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”