Nokia E52-prihlasovanie na net Vyřešeno
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nokia E52-prihlasovanie na net
Z ničeho nic se nikdy samo nic nestane, i k prdu je potřeba podnět. Telefon se sám od sebe nezačne připojovat, to je věc uživatele co mu povolí nebo přikáže. Nejčastější příčinou bývá zmiňovaný E-mail s nastavenou aktualizací, počasí, nainstalovaná apps atd. Když se telefon připojí koukni do správce spojení zda ti ukáže co se připojilo, podle toho se dá zjistit co to je když už to neví majitel telefonu. Volat Opovi je nesmysl, technická podpora Nokie už je rozumnější. Nikdy sem s tím problém neměl ale vím že existují i apps ve kterých by se to dalo zjistit, např. MoNetGate, ruku do ohně za název a funkčnost ale nedám.
Člověk se pořád učí.
ako som písal, začalo mi to robiť z ničoho nič.
nemám naištalované žiadne aplikacie ako počasie, či nejaké novoty, mám len aplikacie ktoré sú v automaticky v mobile.
mobil využíval na volanie, spravy a net (žiadne hry, online hry, či nejaky software ktorý by mi poškodil mobil nevyužívam)
zmiňovaný E-mail s nastavenou aktualizací, počasí
email bol zapnuty som ho vypol, pocasie nemam a taktiež sa pripaja na net a uz v roznych intervaloch.
Když se telefon připojí koukni do správce spojení zda ti ukáže co se připojilo
spravca aplikacii -aktivne datove pripojeni- ziadne aktivne pripojenia
nemám naištalované žiadne aplikacie ako počasie, či nejaké novoty, mám len aplikacie ktoré sú v automaticky v mobile.
mobil využíval na volanie, spravy a net (žiadne hry, online hry, či nejaky software ktorý by mi poškodil mobil nevyužívam)
zmiňovaný E-mail s nastavenou aktualizací, počasí
email bol zapnuty som ho vypol, pocasie nemam a taktiež sa pripaja na net a uz v roznych intervaloch.
Když se telefon připojí koukni do správce spojení zda ti ukáže co se připojilo
spravca aplikacii -aktivne datove pripojeni- ziadne aktivne pripojenia
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ten email je záludnej, vypnutej je širokej pojem, mnohdy pomohlo až odebrání schránek a někdy taky až formát. Taky si nejsem jistej kde hledáš "správce spojení", píšeš "správce aplikací" což je mimo. Nemám E52 v ruce a z hlavy si to nepamatuju, podívat se do ní můžu až po velikonocích. Koukal jsem a tem MoNetGate to umí. Nevím ale zda je k mání v Nokia žid (obchod), můžu ti ho poskytnout, je Free ale upravenej, překlad do češtiny od kolegy, a tím pádem unsigned. Je třeba zjistit apps nebo proces který se připojuje. Něco jsi buď v poslední době nastavil nebo nainstaloval, to víš jen ty.
Člověk se pořád učí.
Taky si nejsem jistej kde hledáš "správce spojení
MENU-OVLADACI PANEL--PRIPOJENIE-SPRAVCA APLIKACII- AKTIVNE DATOVE SPOJENIA alebo DOSTUPNE SIETE WLAN
v mobile som nič nenastavoval ani neinštaloval, do toho sa nerozumiem tak s tým nič nerobím.
aj ked je to Ečkový mobil s veľa funkciami ja využívam len niektoré, ako som pisal. sms,mms, 3g hovor, klas.hovor, pripadne ak potrebujem net, tak aj net, (kde si citam spravy, aktuality, seznam/zoznam.sk/cz atd...)
MENU-OVLADACI PANEL--PRIPOJENIE-SPRAVCA APLIKACII- AKTIVNE DATOVE SPOJENIA alebo DOSTUPNE SIETE WLAN
v mobile som nič nenastavoval ani neinštaloval, do toho sa nerozumiem tak s tým nič nerobím.
aj ked je to Ečkový mobil s veľa funkciami ja využívam len niektoré, ako som pisal. sms,mms, 3g hovor, klas.hovor, pripadne ak potrebujem net, tak aj net, (kde si citam spravy, aktuality, seznam/zoznam.sk/cz atd...)
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Zřejmě to hledáš správně a jen tam pořád pleteš Správce aplikací? Menu - Ovlád. panel - Připojení - Spr. spojení
Člověk se pořád učí.
jen tam pořád pleteš Správce aplikací?
jak pleteš, ved ty si písal-
Když se telefon připojí koukni do správce spojení zda ti ukáže co se připojil
tak som sa pozrel do spravca pripojeni a vsetko je off
v mobile-
klik na MENU, klik na OVLADACI PANEL,klik na PRIPOJENIE, tu je SPRAV. WLAN/ SPRAVCA SP./ USB / BLUETOOTH
kliknu na SPRAVCA SP, tu sa ukazu AKTIVNE DATOVE SPOJENIA a DOSTUPNE SIETE LAN, kliknem na AKTIVNE DATOVE SPOJENIA a tu mi ukaze ziadne dat.spojenia.
ndpc ked som počkal minutu zasvietila sa obrazovka (lebo ja ju mam nastavenu po 15sec vypnut) a tu sa ukazalo orange pripojenie zapnute, tak som to vypol...
NO KONECNE, ak je to ono, tak je fajn
pockam pre istotu 30min. a uvidim
jak pleteš, ved ty si písal-
Když se telefon připojí koukni do správce spojení zda ti ukáže co se připojil
tak som sa pozrel do spravca pripojeni a vsetko je off
v mobile-
klik na MENU, klik na OVLADACI PANEL,klik na PRIPOJENIE, tu je SPRAV. WLAN/ SPRAVCA SP./ USB / BLUETOOTH
kliknu na SPRAVCA SP, tu sa ukazu AKTIVNE DATOVE SPOJENIA a DOSTUPNE SIETE LAN, kliknem na AKTIVNE DATOVE SPOJENIA a tu mi ukaze ziadne dat.spojenia.
ndpc ked som počkal minutu zasvietila sa obrazovka (lebo ja ju mam nastavenu po 15sec vypnut) a tu sa ukazalo orange pripojenie zapnute, tak som to vypol...
NO KONECNE, ak je to ono, tak je fajn
pockam pre istotu 30min. a uvidim
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
blavacikk píše:MENU-OVLADACI PANEL--PRIPOJENIE-SPRAVCA APLIKACII- AKTIVNE DATOVE SPOJENIA alebo DOSTUPNE SIETE WLAN
Uf, takhle pleteš

Naposledy upravil(a) šulda dne 30 bře 2013 17:00, celkem upraveno 1 x.
Člověk se pořád učí.
to snad nieje moznee
16.44 orange internet trvanie 2sekundy poslane 0kb prijate 0kb
16.44 orange world trvanie 18sekund poslane 0kb prijate 0kb
16.51 orange internet trvanie 1sekunu poslane 0kb prijate 0kb
16.51 orange world trvanie 15sekund poslane 0kb prijate 0kb
16.52 orange internet trvanie 1sekundu poslane 0kb prijate 0kb
aaaaach
myslis

kde kliknem na INTERNET to ma pripojí??
ale tam som hladam nic som nenasiel, ani v nastaveniach tam nieje
16.44 orange internet trvanie 2sekundy poslane 0kb prijate 0kb
16.51 orange internet trvanie 1sekunu poslane 0kb prijate 0kb
16.51 orange world trvanie 15sekund poslane 0kb prijate 0kb
16.52 orange internet trvanie 1sekundu poslane 0kb prijate 0kb
aaaaach
myslis

kde kliknem na INTERNET to ma pripojí??
ale tam som hladam nic som nenasiel, ani v nastaveniach tam nieje
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Klik na internet tě připojí.
Mě by ale zajímalo co máš ve Správci spojení za spojení (respektive v jeho detailech po otevření toho připojením) ve chvíli kdy se ti to samo připojí! "16.51 orange world trvanie 15sekund poslane 0kb prijate 0kb" za 15 vteřin se to dá sakra stihnout.
Mě by ale zajímalo co máš ve Správci spojení za spojení (respektive v jeho detailech po otevření toho připojením) ve chvíli kdy se ti to samo připojí! "16.51 orange world trvanie 15sekund poslane 0kb prijate 0kb" za 15 vteřin se to dá sakra stihnout.
Člověk se pořád učí.
klik na internet, som pripojeny.
a čo dalej?
klikNUT mozem na volby alebo zavri
ak kliknem na VOLBY ukaze sa tu-
ist na
volby web.stranok
volby zobrazenia
najst slovo
zmazat soobne udaje
nastavenia
pomocnik
ukonciť.
a čo dalej?
klikNUT mozem na volby alebo zavri
ak kliknem na VOLBY ukaze sa tu-
ist na
volby web.stranok
volby zobrazenia
najst slovo
zmazat soobne udaje
nastavenia
pomocnik
ukonciť.
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě jednou a naposled. Ty na nic neklikej, otevři si správce spojení a až se telefon sám připojí do sítě tak se to objeví jako připojení a to jde otevřít pro zjištění detailů tak jak sem ti ukázal výš na screenu ze svojí E7, úplně dole vidíš aplikaci která se připojila. U tebe to bude drobet jinak ale to už je na tobě, smysl tý funkce je stejnej. WiFi vypni, detail je lepší přes připojení operátora. Líp to vystvětlit neumím.
Člověk se pořád učí.
Achjo. Menu -> ovl. panel -> nastavení (nebo nastavení připojení nebo tak podobně) -> připojení -> cíle -> internet -> tu si najdi tvůj net co máš od operátora,já tam mám O2 internet -> klik,volby upravit -> použít přístupový bod a nastavit po potvrzení. Pokud nepotřebuješ mobilní internet vůbec, tak v cílích smaž ten přístupový bod(např. O2 internet, orange net,t mobile nebo tak něco). Mám nokiu 5800 takže to můžná bude trošku jinak,ale podobně.
Pokud to tu padlo tak sorry, nečetl sem to.
Pokud to tu padlo tak sorry, nečetl sem to.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2721
-
od simio.simsoft
Zobrazit poslední příspěvek
09 kvě 2025 12:41
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”