Nokia E52-prihlasovanie na net Vyřešeno
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nokia E52-prihlasovanie na net
Achjo. To už si může rovnou zakázat data u Opa, to neřeší to že se chce něco připojit a bude se to chtít připojit i když budou data zakázaný, vybíjení baterie. Btw přístupové body se obnovují při vyjmutí a opětovném vložení SIM.
Člověk se pořád učí.
Ať se podívá v něakém task manageru co mu jede.
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Který s Task managerů ukáže jednoduše apps nebo proces připojený k netu? Na to stačí ten Správce spojení.
Člověk se pořád učí.
od šulda » Dnes, 17:39
Ještě jednou a naposled. Ty na nic neklikej, otevři si správce spojení a až se telefon sám připojí do sítě tak se to objeví jako připojení a to jde otevřít pro zjištění detailů tak jak sem ti ukázal výš na screenu ze svojí E7, úplně dole vidíš aplikaci která se připojila. U tebe to bude drobet jinak ale to už je na tobě, smysl tý funkce je stejnej. WiFi vypni, detail je lepší přes připojení operátora. Líp to vystvětlit neumím.
po pripojeni na net sa mi načita stranka www.orange.sk a ako som pisal v predchadzajucom prispevku -
a čo dalej?
klikNUT mozem na volby alebo zavri
ak kliknem na VOLBY ukaze sa tu-
ist na
volby web.stranok
volby zobrazenia
najst slovo
zmazat soobne udaje
nastavenia
pomocnik
ukonciť.
od ondoubek » před 57 minutami
Achjo. Menu -> ovl. panel -> nastavení (nebo nastavení připojení nebo tak podobně) -> připojení -> cíle -> internet -> tu si najdi tvůj net co máš od operátora,já tam mám O2 internet -> klik,volby upravit -> použít přístupový bod a nastavit po potvrzení. Pokud nepotřebuješ mobilní internet vůbec, tak v cílích smaž ten přístupový bod(např. O2 internet, orange net,t mobile nebo tak něco). Mám nokiu 5800 takže to můžná bude trošku jinak,ale podobně.
Pokud to tu padlo tak sorry, nečetl sem to.
hladal som podobneé ako píšeš - cile- internet
no nenašiel som
ale uz je to jedno
pripája sa už po 6 minutach tak som ho hodil o zem, rozbil sa na 3 kusky (mobil baterka zadny kryt)
kryt som pomačka a do koša
baterka este schopna, vydrž bola aj 7 dní.
mobil som dal na prac.stol a kladivom porozbíjal na márne kúsky......
moja prvá NOKIA(celkovo 10 nokií ktore som používal roky) ktorá bola na p1ču!!
díky za rady
pokym by som sa vybral do shopu tak to by som do 20ej nestihol a zajtra je sviatok,. takže až bud.tyžden si idem vybrať nejaký nový mobil....
viewtopic.php?f=63&t=106227&p=807672#p807672
Ještě jednou a naposled. Ty na nic neklikej, otevři si správce spojení a až se telefon sám připojí do sítě tak se to objeví jako připojení a to jde otevřít pro zjištění detailů tak jak sem ti ukázal výš na screenu ze svojí E7, úplně dole vidíš aplikaci která se připojila. U tebe to bude drobet jinak ale to už je na tobě, smysl tý funkce je stejnej. WiFi vypni, detail je lepší přes připojení operátora. Líp to vystvětlit neumím.
po pripojeni na net sa mi načita stranka www.orange.sk a ako som pisal v predchadzajucom prispevku -
a čo dalej?
klikNUT mozem na volby alebo zavri
ak kliknem na VOLBY ukaze sa tu-
ist na
volby web.stranok
volby zobrazenia
najst slovo
zmazat soobne udaje
nastavenia
pomocnik
ukonciť.
od ondoubek » před 57 minutami
Achjo. Menu -> ovl. panel -> nastavení (nebo nastavení připojení nebo tak podobně) -> připojení -> cíle -> internet -> tu si najdi tvůj net co máš od operátora,já tam mám O2 internet -> klik,volby upravit -> použít přístupový bod a nastavit po potvrzení. Pokud nepotřebuješ mobilní internet vůbec, tak v cílích smaž ten přístupový bod(např. O2 internet, orange net,t mobile nebo tak něco). Mám nokiu 5800 takže to můžná bude trošku jinak,ale podobně.
Pokud to tu padlo tak sorry, nečetl sem to.
hladal som podobneé ako píšeš - cile- internet
no nenašiel som
ale uz je to jedno
pripája sa už po 6 minutach tak som ho hodil o zem, rozbil sa na 3 kusky (mobil baterka zadny kryt)
kryt som pomačka a do koša
baterka este schopna, vydrž bola aj 7 dní.
mobil som dal na prac.stol a kladivom porozbíjal na márne kúsky......
moja prvá NOKIA(celkovo 10 nokií ktore som používal roky) ktorá bola na p1ču!!
díky za rady
pokym by som sa vybral do shopu tak to by som do 20ej nestihol a zajtra je sviatok,. takže až bud.tyžden si idem vybrať nejaký nový mobil....

viewtopic.php?f=63&t=106227&p=807672#p807672
- šulda
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Taky řešení
Nokie jsou jednoduchý a pokud nedokážeš ani podle screenu ani podle návodu otevřít správce spojení a podívat se co se připojilo měl jsi požádat někoho technicky zdatnějšího. S novým telefonem tě může potkat stejná patálie.

Člověk se pořád učí.
Re: Nokia E52-prihlasovanie na net Vyřešeno
3 roky všetko fungovalo a teraz??
podla uz nokie niesu to čo kedysi, a preto by bolo dobre zmeniť značku, napr.samsung či niečo iné.
screen si videl ale ty mas v mobile aplikaciu ktorá ti to ukaže a ja nie...
keby si mal podobny mobil ako ja, tak by si videl, že sú tam rozdiely...
podla uz nokie niesu to čo kedysi, a preto by bolo dobre zmeniť značku, napr.samsung či niečo iné.
screen si videl ale ty mas v mobile aplikaciu ktorá ti to ukaže a ja nie...
keby si mal podobny mobil ako ja, tak by si videl, že sú tam rozdiely...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nokia G22 - Marné čekání na Android 14
od simio.simsoft » 08 kvě 2025 01:59 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 2721
-
od simio.simsoft
Zobrazit poslední příspěvek
09 kvě 2025 12:41
-
Zpět na “Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení”